Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۸۸ سلام به همه دوستای عزیز هدف از ایجاد این تاپیک اینه که ما بتونیم با آثار باستانی شهرای همدیگه آشنا بشیم. روند کار به این شکله که هرکس شهری که زندگی میکنه یا دانشجوی هر شهری که هست از مکان های مختلفش عکس برداره و اینجا قرار بده و اگر توضیحی لازم داره برای عکس ها بنویسه حتی اگر به جایی سفر کردین و به مکان های دیدنی سر زدین اگه عکسی بگیرید و اینجا بذارین خیلی خوبه همه استفاده میکنیم.... منتظر فعالیتتون هستم 10 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۸۸ ممنون از تاپيك خوبي كه ايجاد كرديد. من از شهرهاي نورآباد و كازرون و اگر كسي هم براي بقيه شهرهاي ديگه فارس متقاضي نبود خودم ميذارم 5 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۸۸ ممنون از تاپيك خوبي كه ايجاد كرديد.من از شهرهاي نورآباد و كازرون و اگر كسي هم براي بقيه شهرهاي ديگه فارس متقاضي نبود خودم ميذارم مرسی خیلی عالیه من خودم که تاحالا فارس نیومدم منتظریم که عکس ها توضیحاتش رو ببینیم 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ میل اژدها منار یا مناره که چراغدان و چراغپایه نیز گفته شده در لغت به معنای کانون نور محل روشنایی و جای نار است. وجه تسمیه اینست که در دوران پیش از اسلام مناره یا میل راهنما را جهت راحتی مسافران می ساختند. این هادیان قافله ها و راهنمایان کاروانها را عموما" در کنار راهها و جاده ها ساخته در تاج آنها آتشی روشن کرده تا گمگشتگان با دیدن نور آنها درشب های تاریک یا روزهای مه گرفته راه را از بیراه بازشناخته به سمت شهر بیایند. قدیمی ترین میل راهنمای موجود میل اژدهاست. بنایی هفت متری متعلق به اشکانیان در غرب نورآباد ممسنی که در بالای آن آتشدانی سنگی قرارداشته است. ( اينجا شهر من هست ها :ws2:) میل اژدها در غرب شهر نورآباد ممسنی در استان فارس قرار دارد.این میل کنار یکی از راههای مهم باستانی و در دامنه کوهی سنگلاخ و نسبتا سرسبز قرار دارد. میل اژدها یکی از معدود منارههایي است كه از دوران پیش از اسلام باقي مانده و به احتمال زیاد در زمان اشکانیان ساخته شده است 9 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ البته آرامگاه فردوسی از توابع محسوب میشه ولی در اولین فرصت عکس از سطح شهر مشهد هم میذارم. 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ خب اصالتمم مال بندر دیلم(از توابع استان بوشهر) و یه چندسالیه که مشهدیم ........................................................ نخلاین عکس ضد نور جالبی شده عکس لنج اینم خلیج همیشه فارس البته چون اون روز ابری بود قشنگی دریا مشخص نیست:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ امـــــــــــــــا متولد شیراز هستم البته تو این مسافرت نصف روز بیشتر نبودم و نتونستم عکس بگیرم بجز از حافظیه و سعدیه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها این تاپیک خیلی خوبیه...حیفه خاک بخوره ها :w14: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها این تاپیک خیلی خوبیه...حیفه خاک بخوره ها :w14: خب عکس بذار 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب عکس بذار عکس دارم ولی تو مسابقه عکس معماری شرکت کردم، بعد مسابقه می زارم 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم از عکس : :rose: قلعه رودخان 7 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شهر خودم نیست ولی گفتم حالا یه عکس بزارم.. همه میدونن اینجا کجاست... چهلستون اصفهان. 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عمارت کلاه فرنگی / پارک محتشم رشت(زمستان89) 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بقعه بی بی دختران (محله سنگ سیاه شیراز) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آرامگاه کوروش ( نقش رستم ) فارس-شیراز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ساختمان شهرداری رشت(در زمان رضا شاه پهلوی ساخته شد) : 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خانه زینت الملوک (شیراز ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده