rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ ايول خاله دستت درد نكنهفكر كرده حالا كه مهربون شدي باهاش طرف منو به اون مي دي امير زهي خيال باطل:w00: خاله جووووووون حمایتت میکنم این پسر تخس رو خودم درستش میکنم:ws50: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدوم دختر رو می گی؟ از قدیم گقتن دختر خوب دختر مرده هست (عمرتان دراز باد فزون از شمارش) :ws3: :ws3: منظور از دختر فانوسی جووونم بود:dancegirl2: (سپاس امیر جان) ما رو حلال کنین الا دکی شوتمون میکنه بیرون ما رفتیم:icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ :ws3: :ws3: منظور از دختر فانوسی جووونم بود:dancegirl2: (سپاس امیر جان) ما رو حلال کنین الا دکی شوتمون میکنه بیرون ما رفتیم:icon_gol::icon_gol: خاله جون یه تکون آاااااااااااا خاله جون 2 تکون آااااااااااا ببخشید اشتباه شد خاله نرو دکتر فامیل خودمون هست کاریمون نداره فقط قول داده فانوس رو دعوا کنه 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خاله جون یه تکون آاااااااااااا خاله جون 2 تکون آااااااااااا ببخشید اشتباه شد خاله نرو دکتر فامیل خودمون هست کاریمون نداره فقط قول داده فانوس رو دعوا کنه تو تضمین میکنی که جای من امنه خاله؟؟؟؟؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خاله جووووووون حمایتت میکنم این پسر تخس رو خودم درستش میکنم:ws50: فدات خاله ببينم چه مي كني..........:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ داداشم ميلادآروم بزنش:167::167: تو نشونم بده .:167: همچین بزنم تو مخش یادش بره اسم کاربریش چیه...............:ws28: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ الان پیشی جونم همتون رو می خوره بچه نترسون بچه ها رووووووووووووووو:167::w00::w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خاله جون یه تکون آاااااااااااا خاله جون 2 تکون آااااااااااا ببخشید اشتباه شد خاله نرو دکتر فامیل خودمون هست کاریمون نداره فقط قول داده فانوس رو دعوا کنه واي امير حركات موزون نداشتيم ديگه....:icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ تو نشونم بده .:167:همچین بزنم تو مخش یادش بره اسم کاربریش چیه...............:ws28: ميلاد اين امير هستش ديگه داداشمه هاااااااااااا آروم بزنش دردش نياد خب؟ 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ تو تضمین میکنی که جای من امنه خاله؟؟؟؟؟ :jc_thinking: آره خاله دکتر سر قضیه ارثیه دستش زیر سنگ گیره بابا بزرگ گفته اگر من تاییدش کنم اسمش رو میاره تو وصیت نامه من هم همین طور الکی که تاییدش نمی کنم شرط گذاشتم براش: اول اینکه سمیرا اخراج بشه دوم این که سمیرا اخراج بشه سوم اینکه سمیرا اخراج بشه به شما هم کاری نداشته باشه 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ آره خالهدکتر سر قضیه ارثیه دستش زیر سنگ گیره بابا بزرگ گفته اگر من تاییدش کنم اسمش رو میاره تو وصیت نامه من هم همین طور الکی که تاییدش نمی کنم شرط گذاشتم براش: اول اینکه سمیرا اخراج بشه دوم این که سمیرا اخراج بشه سوم اینکه سمیرا اخراج بشه به شما هم کاری نداشته باشه :ws47: جك سال رو اميرگفتتتتتتتتتتتتتت بچه ها شاهد باشين ببينين كي اخراج مي شه....:ws47: 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ :ws47:جك سال رو اميرگفتتتتتتتتتتتتتت بچه ها شاهد باشين ببينين كي اخراج مي شه....:ws47: حالا بخند شب که سوسک انداختم تو تختت جیغ می زنی به جای خنده 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ حالا بخندشب که سوسک انداختم تو تختت جیغ می زنی به جای خنده :w00::icon_razz::icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ ميلاد اين امير هستش ديگهداداشمه هاااااااااااا آروم بزنش دردش نياد خب؟ همین پیشیهه دیگه.............:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: خودم درستش میکنم.:167::167::167: پیشته پیشی............پیشته پیشی.............:ws28: 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ سمیرا؟ می بینم که لشکر کشی کردی از همه طرف امداد خواستی حالا سوسک و مارمولک که آوردم با خودم خونه دیگه از این کارا نمی کنی 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ سمیرا؟می بینم که لشکر کشی کردی از همه طرف امداد خواستی حالا سوسک و مارمولک که آوردم با خودم خونه دیگه از این کارا نمی کنی من كه نمي ترسم 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ همین پیشیهه دیگه.............:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52:خودم درستش میکنم.:167::167::167: پیشته پیشی............پیشته پیشی.............:ws28: قربون مهندس خوش فکر بشم من داداش این باتوم الکی ها چیه می گیری دستت؟ من خودم از این برقی ها دارم می خوای رو تو امتحان کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده