fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ شیرینی های اسحاق چی؟ اي بابا تو هنوز هواي اسحاق هم داري كوش اين اقا اسحاق؟ بيا اينم واسه ايشون 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ :ws47:اميرررررررررررررررررررر با خاله اين طور حرف نزننننننننننننننننننننننننن بي ادب [/color][/i][/b]خاله ادبش كردم الان مي اد عذر خواهي فدای یه تار موش خاله:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v هرجور راحتی با من حرف بزن خاله جون:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v من نه تنبیه میکنم نه دعوا:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ :ws47:اميرررررررررررررررررررر با خاله اين طور حرف نزننننننننننننننننننننننننن بي ادب خاله دیدی خندید؟ خودش اومد بهم گفت این جوری بگم وگرنه من که بلد نبودم از این حرف ها 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ هلو یکی دیگه اس امیر خان ! بگم ... بگم .... خوب چشم دکتر رو دور دیدین ! به اسپم آباد کتول، دیار هلو و گلابی خوش آمدید . زنده ایم به اسپم پیمان جان:wubpink::wubpink: شوما هم خوش اومدی :icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ کی به خانوم مدیر ما گفته گلابی................................:167::167::167: تا من زندم خوش ندارم کسی مدیر ما رو اذیت کنه.................. 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ خاله دیدی خندید؟خودش اومد بهم گفت این جوری بگم وگرنه من که بلد نبودم از این حرف ها الهیییییییییی :ws47: :ws47: ارههههههه تو راست میگی 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ اي بابا تو هنوز هواي اسحاق هم داريكوش اين اقا اسحاق؟ بيا اينم واسه ايشون اون نون خامه ای دوش داره... خودشم اینجاست: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=1171 ما تو مراممون تک خوری نداریم... لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ هلو یکی دیگه اس امیر خان ! بگم ... بگم .... خوب چشم دکتر رو دور دیدین ! به اسپم آباد کتول، دیار هلو و گلابی خوش آمدید . :ws47: واي راست مي گي... بياد مي كشتمونننننننننننننن:icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ الهیییییییییی :ws47: :ws47: ارههههههه تو راست میگی خاله حالا که انقدر پسر خوبی شدم برام شمشیر بخر می خوام سر سمیرا رو ببرم بدم به پیشیم بخوره 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خاله دیدی خندید؟خودش اومد بهم گفت این جوری بگم وگرنه من که بلد نبودم از این حرف ها تو امشب مي اي خونه وقتي تا صبح يه لنگه پا روي ديوار نگه ات داشتم اين طور نمي گي:167::167: 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ :ws47:واي راست مي گي... بياد مي كشتمونننننننننننننن:icon_pf (34)::icon_pf (34): نه برای چی بکشه ما رو؟ من که پسر عموش هستم تازه کلی هم از من تشکر می کنه چون در عمل نشون دادم که سمیرا دارای چه شخصیت شوخ و مهربونی هست واینکه چقدر زود اعتماد می کنه و گول می خوره 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ اون نون خامه ای دوش داره...خودشم اینجاست: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=1171 ما تو مراممون تک خوری نداریم... پس چرا من هي نديدمشونننننن:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ تو امشب مي اي خونهوقتي تا صبح يه لنگه پا روي ديوار نگه ات داشتم اين طور نمي گي:167::167: این هم اون روی خشن سمیرا دیگه چی می خواین؟ تحلیل تموم شد دکتر ببند بریم سراغ بعدی 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ نه برای چی بکشه ما رو؟ من که پسر عموش هستم تازه کلی هم از من تشکر می کنه چون در عمل نشون دادم که سمیرا دارای چه شخصیت شوخ و مهربونی هست واینکه چقدر زود اعتماد می کنه و گول می خوره :w58: منم دختر عموشم خب 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خاله حالا که انقدر پسر خوبی شدم برام شمشیر بخر می خوام سر سمیرا رو ببرم بدم به پیشیم بخوره خاله جووووون اگه شمشیرو خریدم که اول کله تورو میکنم که اذیت نکنی دختر به خوبی رو پیشیت امیدوارم ورم معد بگیره 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ کی به خانوم مدیر ما گفته گلابی................................:167::167::167:تا من زندم خوش ندارم کسی مدیر ما رو اذیت کنه.................. داداشم ميلاد آروم بزنش:167::167: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خاله جووووون اگه شمشیرو خریدم که اول کله تورو میکنم که اذیت نکنی دختر به خوبی رو پیشیت امیدوارم ورم معد بگیره ايول خاله دستت درد نكنه فكر كرده حالا كه مهربون شدي باهاش طرف منو به اون مي دي امير زهي خيال باطل:w00: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ این هم اون روی خشن سمیرادیگه چی می خواین؟ تحلیل تموم شد دکتر ببند بریم سراغ بعدی نه برای چی بکشه ما رو؟ من که پسر عموش هستم تازه کلی هم از من تشکر می کنه چون در عمل نشون دادم که سمیرا دارای چه شخصیت شوخ و مهربونی هست واینکه چقدر زود اعتماد می کنه و گول می خوره :ws47::ws47::ws47: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ این هم اون روی خشن سمیرادیگه چی می خواین؟ تحلیل تموم شد دکتر ببند بریم سراغ بعدی شده اسپم بازار مي اد اعداممون مي كنه دكتر خودت خشني:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خاله جووووون اگه شمشیرو خریدم که اول کله تورو میکنم که اذیت نکنی دختر به خوبی رو پیشیت امیدوارم ورم معد بگیره خاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم دختر رو می گی؟ از قدیم گقتن دختر خوب دختر مرده هست (عمرتان دراز باد فزون از شمارش) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده