amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ حالا تحلیل خودم ازسمیرهراستش اصلا نمیدونم چطوری شد بدون اینکه زیاد بشناسمش ادرسش رو از یه نفر که شاید دوست نداشته باشه اسمشو بگم )گرفتم و سر از این سایت در اوردم اول چیزی که از فانوس در یه سایت دیگه یادم هست یه تاپیک بود چند تا عکس داشت ( فکر میکنم این تاپیک رو فانوس زده بود اگه هم او استارت نکرده بود نمیدونم چرا من اسم سمیرا رو روی اون تاپیک میبینم ) دران تاپیک عکس اواتاری بود که من خیلی دنبالش میگشتم یه یادگارزیبا که برام خیلی عزیز هست این : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهمتر از این دیدم که یه جایی یه پست زده بود خیلی بدلم نشست ویادم بود تا اینکه یه روز همینجوری به یادش افتادم اصلا این دختر عموی من نبود تا همین 2-3 هفته پیش ... خلاصه ادرسش رو گرفتم واومدم اینجا دیدم به به فانوس اینجا عجب دفتر و دستکی داره من نمیدونستم وگرنه زود تر میومدم .. مدیر خوبیه تحمل شنیدن حرف دیگران رو داره خیلی به اداب وسنت علاقه داره (دردت و گیانم اموزا گیان ) نه دیدمش نه صداش رو شنیدم نه ایدیش رو دارم اینا همه حدس و گمان هست : به نظر سر میرسه خیلی خوشکل باشه قدش احتمالا 166 وزنش 62 ! موهاش کمی سفت مشکی , رنگ پوست گندمگون , خیلی عجله میکنه, لابد وقتی حرف میزنه انگار سیب زمینی داغ توی دهنش هست. به خورشت خلال خیلی علاقه داره ولی بلد نیست بپزه تاب بازی رو دوست داره ولی میترسه یعنی سرش گیج میره . اخرین بار شاید 5روز پیش گریه کرده:icon_pf (34): شمار کفشش 38 !!!احتمالا در مقابل متلک های احتمالی شیاد بگه: برو بد بخت دکتر جون اشتباه کردی سمیرا قدش 110 هست وزنش هم 110 شماره کفشش رو نمی گم ولی کفشش یه چیزی شبیه قبر بچه هست موهاش هم وزوزیه و مثل سیم اسکاچ می مونه مامانمون تو خونه با کله ی سمیرا ته دیگ رو پاک می کنه 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ دکتر جون اشتباه کردیسمیرا قدش 110 هست وزنش هم 110 شماره کفشش رو نمی گم ولی کفشش یه چیزی شبیه قبر بچه هست موهاش هم وزوزیه و مثل سیم اسکاچ می مونه مامانمون تو خونه با کله ی سمیرا ته دیگ رو پاک می کنه سمیرا یعنی امیرراست می گه ؟ تو گفتی بعضی هاش غلط بود :ws28: لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ امير خدا نكشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مردم از خنده:ws47: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ سمیرا یعنی امیرراست می گه ؟ تو گفتی بعضی هاش غلط بود :ws28: نه باور نكن اين بزرگترين دوشمن منه:w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ سمیرا یعنی امیرراست می گه ؟ تو گفتی بعضی هاش غلط بود :ws28: دکتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من و دروغ؟ یادت رفته کوچیک بودیم همه تو محل به من می گفتن "امیر راست گو" 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ امير خدا نكشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مردم از خنده:ws47: خودت خندیدی مردیااااااااا پس فردا اون دنیا نگی این منو کشت 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ نه باور نكن اين بزرگترين دوشمن منه:w00::w00: منظورش اینه که من بزرگترین داداششم و هر چی بگم درسته 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ بشین یچه لاف نیا خوب نیست برو بگیر بخواب وگرنه سیبیلاتو میکنم پیشی. ........... تعادلت رو از دست میدیا.........:ws28: 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ برو بگیر بخواب وگرنه سیبیلاتو میکنم پیشی. ........... تعادلت رو از دست میدیا.........:ws28: آخ که الان که می دونم جای بچه ی من سن داری چه خال میده زدنت :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ سمیرا یعنی امیرراست می گه ؟ تو گفتی بعضی هاش غلط بود :ws28: :ws3: نه باور نكن اين بزرگترين دوشمن منه:w00::w00: تیکه تیکش میکنم.........:w00::w00::w00: دکتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و دروغ؟ یادت رفته کوچیک بودیم همه تو محل به من می گفتن "امیر راست گو" اره منم یادمه امیر چاخان.............:ws28: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ آخ که الان که می دونم جای بچه ی من سن داری چه خال میده زدنت:vahidrk: پیر مرد بیا اینم دندونت............ :ws28: 2 لینک به دیدگاه
دختری از شمال 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سمیرا چرا پروفایلت بستس؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده