مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ دستو بالم وا شه حتماً یه سر میزنم.... برو چیزفکر جان...چقدر اسمت شبیه مرحوم چیزفکره! ما یه عمره موهامونو تو این راه سپید کردیم!:smiley (18): خانوم مدیر امر کنن ما همین الان سیگارو تو کف دست خاموش میکنیم!:smiley (18): چیز فکر؟؟؟؟؟؟؟ اگه مردی بیا خودی نشون بده. فکر نمیکنم از پسش بر بیای. این امیر رو ببین عبرت کن........... آمد اکنون پسر عموی من تا ستاند ز خصم داد من از سمیرا و آن مهندس جان چون که اسپم بداد یاد من باز کنون امدی ای دوست تا بنالی از غم امروز تو و این پسر عمو زاده تا به کی کنید اسپم پس شنو این سخن از من ارزو بر جوانان عیب نبود:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ چیز فکر؟؟؟؟؟؟؟اگه مردی بیا خودی نشون بده. فکر نمیکنم از پسش بر بیای. این امیر رو ببین عبرت کن........... باز کنون امدی ای دوست تا بنالی از غم امروز تو و این پسر عمو زاده تا به کی کنید اسپم پس شنو این سخن از من ارزو بر جوانان عیب نبود:icon_gol: ما نشون دادیم داآآش...نوبتیم باشه نوبت شوماست! چیزفکر.... لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ امین بدون پیشوند و پسوند همه جا باس اسپم کنی اخه؟ امین بدون پیشوند و پسوند حیا کن اسپم کردنو رها کن 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ امین بدون پیشوند و پسوند همه جا باس اسپم کنی اخه؟امین بدون پیشوند و پسوند حیا کن اسپم کردنو رها کن اسپم زاده ی امین و امین زاده ی اسپم...این دو 2روحند در یک جسم و از هم گسستنی نشاید باید! لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ اسپم زاده ی امین و امین زاده ی اسپم...این دو 2روحند در یک جسم و از هم گسستنی نشاید باید! خوابت میاد؟:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ خوشم میاد اینجا شده مشاعره به سبک بداهه ----------------------------- ای مهندس چه ساده اندیشی در پی ماتی و خودت کیشی من کجا ناله و فغان دارم؟ من که خود جام خوش جهان دارم آنچه بر من تو عیب نشماری بی شمارش به جیب خود داری 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ ما نشون دادیم داآآش...نوبتیم باشه نوبت شوماست! چیزفکر.... ما کفشامون رو تو مهندسان اویزون کردیم.......... خیالی نیست اینجا هم اسپم میکنیم.......... در کل حواسم بهت هست بپا دست از پا خطا نکنی پسر.......... امین بدون پیشوند و پسوند همه جا باس اسپم کنی اخه؟امین بدون پیشوند و پسوند حیا کن اسپم کردنو رها کن :ws28: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ خوشم میاد اینجا شده مشاعره به سبک بداهه----------------------------- ای مهندس چه ساده اندیشی در پی ماتی و خودت کیشی من کجا ناله و فغان دارم؟ من که خود جام خوش جهان دارم آنچه بر من تو عیب نشماری بی شمارش به جیب خود داری آخه دارين شخصيت منو تحليل مي كنين:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ :ws27: خوب ا گه میخواستم پاک کنم باید همه ی تاپیک رو حذف میکردم عجب تا پیکی شده بود از البوم اسلحه سرد گرفته تا شاهنامه خوانی و تقدیم بستنی و شعر واواز و خلاصه همه چیز اونجا بود قاطی اینا هم میشد یه 4-5 تایی تحلیل درست حسابی پیدا کرد .. فانوس خودش نفر اول اسپم حساب میشد:167: اگر تاپیک تحلیل خودش نبود زیادی کل کل کرده بود ولی میشه به عنوان تبصره ی جواب گویی بخشیدش :zadan: بعدش هم امیر :icon_pf (34): وای وای وای من اصلا فکر نمیکردم این امیر اینجوری باشه خدای من خسته نمیشه انگاری شاید هم چون با دختر عموی من کل کل میکرد مبهم هم اون اولا بداسپمری نبود ولی نمیدونم چی شد کوتاه اومد حالا من باید چیکار میکردم ؟؟ حدود 240 تا تنکس تقدیم تک تک پست ها شد . چون اسپم ها با حال بودند مثلا این اسپم ها : سمیرا باران را دوست دارد. الهی فدای خنده هات چنا میخندی خاله گیجالت کیشیدم ]عجب بزمي شده هاااااااااااااا بگين ادامه بدين یعنی الان دکتر میاد آمپول می زنه بهمون؟ میشه مال سمیرا 2 تا 1200 باشه مال من 1 ویتامین b ؟ خودت خشني:icon_razz: من تک تک این 250 پست رو خوندم حالا نمیگم کی بهترین تحلیل ها رو داشت خلاصه اینکه چون در درجه اول تقصیر خودم بود که2-3 روز نبودم که تاپیک رو کنترل کنم بخیر گذشت امیر رو به خاطر فانوس بخشیدم و فانوس رو به خاطر خودش و بقیه رو به خاطر این 2نفر . . نوبت فانوس تا پیداشدن Fahim تموم میشه تاپیک ملی اعلام میشه :ws44: لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ :ws27: خوب ا گه میخواستم پاک کنم باید همه ی تاپیک رو حذف میکردم عجب تا پیکی شده بود از البوم اسلحه سرد گرفته تا شاهنامه خوانی و تقدیم بستنی و شعر واواز و خلاصه همه چیز اونجا بود قاطی اینا هم میشد یه 4-5 تایی تحلیل درست حسابی پیدا کرد .. فانوس خودش نفر اول اسپم حساب میشد:167: اگر تاپیک تحلیل خودش نبود زیادی کل کل کرده بود ولی میشه به عنوان تبصره ی جواب گویی بخشیدش :zadan: بعدش هم امیر :icon_pf (34): وای وای وای من اصلا فکر نمیکردم این امیر اینجوری باشه خدای من خسته نمیشه انگاری شاید هم چون با دختر عموی من کل کل میکرد مبهم هم اون اولا بداسپمری نبود ولی نمیدونم چی شد کوتاه اومد حالا من باید چیکار میکردم ؟؟ حدود 240 تا تنکس تقدیم تک تک پست ها شد . چون اسپم ها با حال بودند مثلا این اسپم ها : من تک تک این 250 پست رو خوندم حالا نمیگم کی بهترین تحلیل ها رو داشت خلاصه اینکه چون در درجه اول تقصیر خودم بود که2-3 روز نبودم که تاپیک رو کنترل کنم بخیر گذشت امیر رو به خاطر فانوس بخشیدم و فانوس رو به خاطر خودش و بقیه رو به خاطر این 2نفر . . نوبت فانوس تا پیداشدن Fahim تموم میشه تاپیک ملی اعلام میشه :ws44: امير پسر عمو داريم باقلوااااااااااااااااااا قربونت پسرعمو نادر:girl_blush2::girl_blush2: امير ببين اين بار هم به خاطر من جستي...:ws47::ws3: فقط نادر تاپيك ملي اعلام شد يعني چي؟:hanghead: 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ :ws27: خوب ا گه میخواستم پاک کنم باید همه ی تاپیک رو حذف میکردم عجب تا پیکی شده بود از البوم اسلحه سرد گرفته تا شاهنامه خوانی و تقدیم بستنی و شعر واواز و خلاصه همه چیز اونجا بود قاطی اینا هم میشد یه 4-5 تایی تحلیل درست حسابی پیدا کرد .. فانوس خودش نفر اول اسپم حساب میشد:167: اگر تاپیک تحلیل خودش نبود زیادی کل کل کرده بود ولی میشه به عنوان تبصره ی جواب گویی بخشیدش :zadan: بعدش هم امیر :icon_pf (34): وای وای وای من اصلا فکر نمیکردم این امیر اینجوری باشه خدای من خسته نمیشه انگاری شاید هم چون با دختر عموی من کل کل میکرد مبهم هم اون اولا بداسپمری نبود ولی نمیدونم چی شد کوتاه اومد حالا من باید چیکار میکردم ؟؟ حدود 240 تا تنکس تقدیم تک تک پست ها شد . چون اسپم ها با حال بودند مثلا این اسپم ها : من تک تک این 250 پست رو خوندم حالا نمیگم کی بهترین تحلیل ها رو داشت خلاصه اینکه چون در درجه اول تقصیر خودم بود که2-3 روز نبودم که تاپیک رو کنترل کنم بخیر گذشت امیر رو به خاطر فانوس بخشیدم و فانوس رو به خاطر خودش و بقیه رو به خاطر این 2نفر . . نوبت فانوس تا پیداشدن Fahim تموم میشه تاپیک ملی اعلام میشه :ws44: آقا اجازه ؟ به خدا من رو گول زدن توطعه کردند من هم ساده دل هستم زود گول خوردم فرناز و سمیرا گفتن بیا سر به سر دکتر بذاریم یکم اسپم کنیم من هم گفتم چشم حالا یکی نبود بگه آخه مگه تو هم سن و سال دکتری؟ بعد که من گول خوردم افتادم وسط معرکه و خودم شدم معرکه بگیر بعد کم کم یک دفعه شد خیلی حالا هم نادم و پشیمان هستم و برای ابراز پشیمانی خودم یک مشت پای چشم مهندس خوش فکر می زنم و گیس سمیرا رو می کشم تا دنیا بفهمه که من پشیمونم 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ خوشم میاد اینجا شده مشاعره به سبک بداهه----------------------------- ای مهندس چه ساده اندیشی در پی ماتی و خودت کیشی من کجا ناله و فغان دارم؟ من که خود جام خوش جهان دارم آنچه بر من تو عیب نشماری بی شمارش به جیب خود داری خوشم امد که خوش خوشانی پایه ی رقص و مستی و گناهی من امشب چون کنون شمشیر کشیدم گهی بالا گه پایین کشیدم در این مجلس تو چون نمرود باشی در پی گنج و گوهر دنیایی باشی:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ آقا اجازه ؟به خدا من رو گول زدن توطعه کردند من هم ساده دل هستم زود گول خوردم فرناز و سمیرا گفتن بیا سر به سر دکتر بذاریم یکم اسپم کنیم من هم گفتم چشم حالا یکی نبود بگه آخه مگه تو هم سن و سال دکتری؟ بعد که من گول خوردم افتادم وسط معرکه و خودم شدم معرکه بگیر بعد کم کم یک دفعه شد خیلی حالا هم نادم و پشیمان هستم و برای ابراز پشیمانی خودم یک مشت پای چشم مهندس خوش فکر می زنم و گیس سمیرا رو می کشم تا دنیا بفهمه که من پشیمونم اون خط آخر چي بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تكرار كن اگر جرات داري:banel_smiley_90::w00::167::167::banel_smiley_90: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ :ws27: خوب ا گه میخواستم پاک کنم باید همه ی تاپیک رو حذف میکردم عجب تا پیکی شده بود از البوم اسلحه سرد گرفته تا شاهنامه خوانی و تقدیم بستنی و شعر واواز و خلاصه همه چیز اونجا بود قاطی اینا هم میشد یه 4-5 تایی تحلیل درست حسابی پیدا کرد .. فانوس خودش نفر اول اسپم حساب میشد:167: اگر تاپیک تحلیل خودش نبود زیادی کل کل کرده بود ولی میشه به عنوان تبصره ی جواب گویی بخشیدش :zadan: بعدش هم امیر :icon_pf (34): وای وای وای من اصلا فکر نمیکردم این امیر اینجوری باشه خدای من خسته نمیشه انگاری شاید هم چون با دختر عموی من کل کل میکرد مبهم هم اون اولا بداسپمری نبود ولی نمیدونم چی شد کوتاه اومد حالا من باید چیکار میکردم ؟؟ حدود 240 تا تنکس تقدیم تک تک پست ها شد . چون اسپم ها با حال بودند مثلا این اسپم ها : من تک تک این 250 پست رو خوندم حالا نمیگم کی بهترین تحلیل ها رو داشت خلاصه اینکه چون در درجه اول تقصیر خودم بود که2-3 روز نبودم که تاپیک رو کنترل کنم بخیر گذشت امیر رو به خاطر فانوس بخشیدم و فانوس رو به خاطر خودش و بقیه رو به خاطر این 2نفر . . نوبت فانوس تا پیداشدن Fahim تموم میشه تاپیک ملی اعلام میشه :ws44: دکی بیخیال شما هم بیا اسپم کن...............:ws28: میدونی که من پسر سر بزیریم همش تقصیر این پیشیه بود. 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ خوب برای ابراز ندامت بیشتر گیست رو می بندم به دم اسب 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ خوب برای ابراز ندامت بیشتر گیست رو می بندم به دم اسب الان حكم اخراجت و مي دم دستت بعد مي فهمي كه اينو نبايد بگي:icon_razz::icon_razz::banel_smiley_90::w00: 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ آخرش من رو مجبور به خشونت کردی مهندس جان 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ الان حكم اخراجت و مي دم دستت بعد مي فهمي كه اينو نبايد بگي:icon_razz::icon_razz::banel_smiley_90::w00: سمیرا خانوم بسپرش به خودم..........:167::167::167: آخرش من رو مجبور به خشونت کردی مهندس جان نکنه هوس کردی مزی مشتای من رو بچشی......... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده