Adel00 5292 ارسال شده در 15 خرداد، 2013 سلاماگه مهندسی برق رو انتخاب نمیکردی چه رشته ای رو انتخاب میکردی؟ چرا رشته برق رو انتخاب کردی؟ اگه نمیومدم برق، مهندسی معماری رو میگزیدم!!! یا مترجمی زبان!!!! خوب من در مورد رشته برق سینوسی عمل کردم. اولش با هیجان اومدم، راستش میگفتم رشتش تاپه و کار خوب و ...:icon_pf (19): بعدش زده شدم، سخت بود.:banel_smiley_52: ولی الان عاااااااااااشقشم. دوست دارم عملی یاد بگیرم... 3
!Hooman 10133 ارسال شده در 15 خرداد، 2013 جدیدا خیلی به معماری علاقه مند شدم به احتمال زیاد معماری میرفتم 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 از اولش انقد رشتمو دوس داشتم که اگه برق قبول نمیشدم ادامه تحصیل نمی دادم ! 4
Lean 56968 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 من رتبم طوری شد که به شدت وسوسه شدم برم برق ولی عقل به احساس غلبه کرد و برق نخوندم 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 من رتبم طوری شد که به شدت وسوسه شدم برم برق ولی عقل به احساس غلبه کرد و برق نخوندم چخده خوب دوسی..... همینه که موفقی دیده دوس میدالم طرز فکرت رو... اما من هم اگه برق قبول نمیشدم یک سال پشت کنکور میموندم بدون شک... 4
VINA 31339 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 یعنی برق قبول نشدی که صنایع خوندی ؟ من رتبم سه رقمي بود عزيز مادر اصلا برق به مغزم نكشيد انتخاب كنم يعني دوستاي اطرافمم كه خوندن همه ناراضي بودن ميگفتن سخته و بازار كار نداره...منم از اول يا مكانيك ميخواستم برم يا صنايع....با كمي مشورت همه صنايع رو اكي كردن و اين شد ما صنايعي شديماما گه يه بار ديگه قرار باشه انتخاب كنم كشاورزي ميزنم 2
3Tilla 3844 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 چ خبره باو همتون اومدین اینجا هی فرت و فرت برقو میکوبین بله که این رشته در کشور عقب مونده ای مث ایران کار و بار خوبی نداره مخصوصا الکیا بنده خداها... ضمن اینکه بسوزه پدر تکتازی و بهترین و تاپ و این مزخرفات......نخواستیم, ولی من برای هنر رفتم ریاضی که طراحی صنعتی بخونم بعدش بالکل یادم رفت خدا رو شکر همین خوبه!!!!!!!!!!!!! نبینم بیاین اینجا بگین برق خوب نیست و این صوبتا شل و پلتون میکنم امروز اعصاب ندارم 3
VINA 31339 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 چ خبره باو همتون اومدین اینجا هی فرت و فرت برقو میکوبین بله که این رشته در کشور عقب مونده ای مث ایران کار و بار خوبی نداره مخصوصا الکیا بنده خداها... ضمن اینکه بسوزه پدر تکتازی و بهترین و تاپ و این مزخرفات......نخواستیم, ولی من برای هنر رفتم ریاضی که طراحی صنعتی بخونم بعدش بالکل یادم رفت خدا رو شکر همین خوبه!!!!!!!!!!!!! نبینم بیاین اینجا بگین برق خوب نیست و این صوبتا شل و پلتون میکنم امروز اعصاب ندارم 2
ali.ghashange13 396 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 عشق است مکانیک:TAEL_SmileyCente::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v برق هم اخه شد رشته 1
Abbas.H 15131 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 عشق است مکانیک:TAEL_SmileyCente::vi7qxn1yjxc2bnqyf8vبرق هم اخه شد رشته اومدی محل خودمون داری بهمون تیکه میندازی ؟؟؟ مکانیک خوندی دیگه چی بگم 3
3Tilla 3844 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 عشق است مکانیک:TAEL_SmileyCente::vi7qxn1yjxc2bnqyf8vبرق هم اخه شد رشته من سعه صدرم بالاست 1
ali.ghashange13 396 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 اومدی محل خودمون داری بهمون تیکه میندازی ؟؟؟ مکانیک خوندی دیگه چی بگم بگو ایول بگو که اشتباه کردی
ali.ghashange13 396 ارسال شده در 24 خرداد، 2013 من سعه صدرم بالاست بالا نباشه چیکار کنی میگن ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست.بیا و تغییر رشته بده.من که می دونم پشیمونی 1
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 بالا نباشه چیکار کنیمیگن ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست.بیا و تغییر رشته بده.من که می دونم پشیمونی برررررررررررررق به این خوبی اونم از نوع الکترونیک تازه هروقت ماهی رو از آب بگیری میمیره 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 25 خرداد، 2013 من فک کنم گرافیک میرفتم خیلی باهم فرق دارن نه ؟ به به هنرمندم که هستی لازم نیست که حتما یکی باشن اون موقع که دیگه نیازی به انتخاب رشته دیگه ای نبود نه؟؟؟ 2
ارسال های توصیه شده