mehrshad53 433 ارسال شده در 13 مهر، 2010 ----------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- باورتون میشه(baverton mische )موسیقیدان بزرگ اسپاندیناویایی که در عصر یخبندان در اعماق 2000 متری اقیانوس اطلس چشم از جهان بر نمیداشت تا کور گشت. 15
عزرائیل بامرام 263 ارسال شده در 13 مهر، 2010 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- باورتون میشه(baverton mische )موسیقیدان بزرگ اسپاندیناویایی که در عصر یخبندان در اعماق 2000 متری اقیانوس اطلس چشم از جهان بر نمیداشت تا کور گشت. ای بابا! داغ دلمونو تازه کردی! میشناسمش! راستی : باورتون میشه که باورتون میشه باور داشت که هر چیزی که باورتون میشه رو به باورتون میشه باید گفت تا باورتون میشه باور کنه که چیزی که باورتون میشه همون چیزیه که باورتون میشه باورش میشد!!! من که این قضیه رو شنیدم خیلی جا خوردم! آخه باورتون میشه تفکرش زمین تا آسمون با این فرق میکرد و قبل مرگش این باور نصیبش شده بود!!! الله اعلم! 4
mehrshad53 433 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2010 ای بابا! داغ دلمونو تازه کردی! میشناسمش! راستی : باورتون میشه که باورتون میشه باور داشت که هر چیزی که باورتون میشه رو به باورتون میشه باید گفت تا باورتون میشه باور کنه که چیزی که باورتون میشه همون چیزیه که باورتون میشه باورش میشد!!! من که این قضیه رو شنیدم خیلی جا خوردم! آخه باورتون میشه تفکرش زمین تا آسمون با این فرق میکرد و قبل مرگش این باور نصیبش شده بود!!! الله اعلم! به به از این طرفا.... سلام رضا جان،شما هم اینجایی؟ مشتاق دیدار. 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 13 مهر، 2010 سلام رضا جان،شما هم اینجایی؟ مشتاق دیدار. آره ، دیگه اونجا نیستم همچنین. قرار بود این طرفی بیای انگار سرت شلوغه :ws2: 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 13 مهر، 2010 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- باورتون میشه(baverton mische )موسیقیدان بزرگ اسپاندیناویایی که در عصر یخبندان در اعماق 2000 متری اقیانوس اطلس چشم از جهان بر نمیداشت تا کور گشت. میشه بیشتر توضیح بدین.......... 1
mehrshad53 433 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2010 میشه بیشتر توضیح بدین.......... بابا تو که خوش فکری دیگه چرا؟!!
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 13 مهر، 2010 بابا تو که خوش فکری دیگه چرا؟!! چی چرا؟ جدا منظورتون و درک نکردم.......... 1
mehrshad53 433 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2010 چی چرا؟ جدا منظورتون و درک نکردم.......... خب خیلی مشخص بود دیگه!!! باورتون میشه موسیقیدان....... 1
Avenger 19333 ارسال شده در 13 مهر، 2010 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- باورتون میشه(baverton mische )موسیقیدان بزرگ اسپاندیناویایی که در عصر یخبندان در اعماق 2000 متری اقیانوس اطلس چشم از جهان بر نمیداشت تا کور گشت. نه ولی من تصمیم دارم انقدر به خانوما نگاه کنم تا کور شم 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 13 مهر، 2010 باورمون بشه نشه ، دمش گرم شادمون كرد ! من بگم من روسری اواتارمو عوض نمی کنم باور بشه یا نشه:viannen_38: 2
mehrshad53 433 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2010 مهرشاد حكايت اين چنگالو سوسيس چيه ؟! :w127: قصه منو سوسیسه،قصه گل و تگرگه....... سیاوش قمیشی! 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 13 مهر، 2010 خب خیلی مشخص بود دیگه!!!باورتون میشه موسیقیدان....... ایول الان متوجه شدم........:icon_pf (34): نه ولی من تصمیم دارم انقدر به خانوما نگاه کنم تا کور شم ای چشم چرون...........:w00: منم میخوام کور بشم............. 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 13 مهر، 2010 نه ولی من تصمیم دارم انقدر به خانوما نگاه کنم تا کور شم مطمئني هنوز كور نشدي ؟!!! 2
ارسال های توصیه شده