رفتن به مطلب

باورتون میشه!

ارسال های توصیه شده

-----------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------

باورتون میشه(baverton mische )موسیقیدان بزرگ اسپاندیناویایی که در عصر یخبندان در اعماق 2000 متری اقیانوس اطلس چشم از جهان بر نمیداشت تا کور گشت.

:banel_smiley_4:

• Like 15
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 43
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

باورتون میشه(baverton mische )موسیقیدان بزرگ اسپاندیناویایی که در عصر یخبندان در اعماق 2000 متری اقیانوس اطلس چشم از جهان بر نمیداشت تا کور گشت.

ای بابا!

داغ دلمونو تازه کردی! میشناسمش!

راستی :

باورتون میشه که باورتون میشه باور داشت که هر چیزی که باورتون میشه رو به باورتون میشه باید گفت تا باورتون میشه باور کنه که چیزی که باورتون میشه همون چیزیه که باورتون میشه باورش میشد!!!

من که این قضیه رو شنیدم خیلی جا خوردم! آخه باورتون میشه تفکرش زمین تا آسمون با این فرق میکرد و قبل مرگش این باور نصیبش شده بود!!!

الله اعلم! :ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ای بابا!

داغ دلمونو تازه کردی! میشناسمش!

راستی :

باورتون میشه که باورتون میشه باور داشت که هر چیزی که باورتون میشه رو به باورتون میشه باید گفت تا باورتون میشه باور کنه که چیزی که باورتون میشه همون چیزیه که باورتون میشه باورش میشد!!!

من که این قضیه رو شنیدم خیلی جا خوردم! آخه باورتون میشه تفکرش زمین تا آسمون با این فرق میکرد و قبل مرگش این باور نصیبش شده بود!!!

الله اعلم! :ws52:

:a030::ws28:

به به از این طرفا....

سلام رضا جان،شما هم اینجایی؟

مشتاق دیدار.:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام رضا جان،شما هم اینجایی؟

مشتاق دیدار.:icon_gol:

آره ، دیگه اونجا نیستم

همچنین. قرار بود این طرفی بیای

انگار سرت شلوغه :ws2:

• Like 1
لینک به دیدگاه

میشه بیشتر توضیح بدین..........:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

نه ولی من تصمیم دارم انقدر به خانوما نگاه کنم تا کور شم

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب خیلی مشخص بود دیگه!!!

باورتون میشه موسیقیدان.......

ایول الان متوجه شدم........:ws28::icon_pf (34)::ws44:

نه ولی من تصمیم دارم انقدر به خانوما نگاه کنم تا کور شم

ای چشم چرون...........:w00:

منم میخوام کور بشم.............:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه