mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ ----------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- باورتون میشه(baverton mische )موسیقیدان بزرگ اسپاندیناویایی که در عصر یخبندان در اعماق 2000 متری اقیانوس اطلس چشم از جهان بر نمیداشت تا کور گشت. 15 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- باورتون میشه(baverton mische )موسیقیدان بزرگ اسپاندیناویایی که در عصر یخبندان در اعماق 2000 متری اقیانوس اطلس چشم از جهان بر نمیداشت تا کور گشت. ای بابا! داغ دلمونو تازه کردی! میشناسمش! راستی : باورتون میشه که باورتون میشه باور داشت که هر چیزی که باورتون میشه رو به باورتون میشه باید گفت تا باورتون میشه باور کنه که چیزی که باورتون میشه همون چیزیه که باورتون میشه باورش میشد!!! من که این قضیه رو شنیدم خیلی جا خوردم! آخه باورتون میشه تفکرش زمین تا آسمون با این فرق میکرد و قبل مرگش این باور نصیبش شده بود!!! الله اعلم! 4 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ ای بابا! داغ دلمونو تازه کردی! میشناسمش! راستی : باورتون میشه که باورتون میشه باور داشت که هر چیزی که باورتون میشه رو به باورتون میشه باید گفت تا باورتون میشه باور کنه که چیزی که باورتون میشه همون چیزیه که باورتون میشه باورش میشد!!! من که این قضیه رو شنیدم خیلی جا خوردم! آخه باورتون میشه تفکرش زمین تا آسمون با این فرق میکرد و قبل مرگش این باور نصیبش شده بود!!! الله اعلم! به به از این طرفا.... سلام رضا جان،شما هم اینجایی؟ مشتاق دیدار. 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ سلام رضا جان،شما هم اینجایی؟ مشتاق دیدار. آره ، دیگه اونجا نیستم همچنین. قرار بود این طرفی بیای انگار سرت شلوغه :ws2: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- باورتون میشه(baverton mische )موسیقیدان بزرگ اسپاندیناویایی که در عصر یخبندان در اعماق 2000 متری اقیانوس اطلس چشم از جهان بر نمیداشت تا کور گشت. میشه بیشتر توضیح بدین.......... 1 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ میشه بیشتر توضیح بدین.......... بابا تو که خوش فکری دیگه چرا؟!! لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ بابا تو که خوش فکری دیگه چرا؟!! چی چرا؟ جدا منظورتون و درک نکردم.......... 1 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ چی چرا؟ جدا منظورتون و درک نکردم.......... خب خیلی مشخص بود دیگه!!! باورتون میشه موسیقیدان....... 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ باورمون بشه نشه ، دمش گرم شادمون كرد ! 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- باورتون میشه(baverton mische )موسیقیدان بزرگ اسپاندیناویایی که در عصر یخبندان در اعماق 2000 متری اقیانوس اطلس چشم از جهان بر نمیداشت تا کور گشت. نه ولی من تصمیم دارم انقدر به خانوما نگاه کنم تا کور شم 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ مهرشاد حكايت اين چنگالو سوسيس چيه ؟! :w127: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ باورمون بشه نشه ، دمش گرم شادمون كرد ! دم شما هم جیر 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ باورمون بشه نشه ، دمش گرم شادمون كرد ! من بگم من روسری اواتارمو عوض نمی کنم باور بشه یا نشه:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ مهرشاد حكايت اين چنگالو سوسيس چيه ؟! :w127: قصه منو سوسیسه،قصه گل و تگرگه....... سیاوش قمیشی! 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ خب خیلی مشخص بود دیگه!!!باورتون میشه موسیقیدان....... ایول الان متوجه شدم........:icon_pf (34): نه ولی من تصمیم دارم انقدر به خانوما نگاه کنم تا کور شم ای چشم چرون...........:w00: منم میخوام کور بشم............. 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ نه ولی من تصمیم دارم انقدر به خانوما نگاه کنم تا کور شم مطمئني هنوز كور نشدي ؟!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده