Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 13 شهریور، 2011 فاطییییییییییییییی این همون آخرین کار خودته؟ عاااااااااااااااالی شده :aghosh: 4
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2011 فاطییییییییییییییی این همون آخرین کار خودته؟ عاااااااااااااااالی شده :aghosh: آره عزیزم مدلینگ و تری و وی ری همه کار خودمه فدات شم مرسی تا ببینیم استاد چند می ده :icon_pf (34): 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 13 شهریور، 2011 آره عزیزممدلینگ و تری و وی ری همه کار خودمه فدات شم مرسی تا ببینیم استاد چند می ده :icon_pf (34): اگه بهت 20 نداد بگو خودم بیام سراغش :167: 1
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2011 چه خفن اگه بهت 20 نداد بگو خودم بیام سراغش :167: باوشه 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 شهریور، 2011 فاطیما جونی ؛ کارت عالیه:62izy85: ؛ من که اصلا 3dmaxo , ویری و اینارو که بلد نیسم ؛ شماها چه خوب بلدین
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 13 شهریور، 2011 فاطیما جونی ؛ کارت عالیه:62izy85: ؛ من که اصلا 3dmaxo , ویری و اینارو که بلد نیسم ؛ شماها چه خوب بلدین منم مکس بلت نیستم اما با رویت هم می شه این کارار رو کرد 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 شهریور، 2011 منم مکس بلت نیستم اما با رویت هم می شه این کارار رو کرد اونم بلد نیسم ؛ اما سه بعدی کد رو بلدم
Number_One 488 ارسال شده در 13 شهریور، 2011 عالی اگر لطف کنین بگین با چی مدل و رندر و زمان رندر رو بگین ممنون 2
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 14 شهریور، 2011 عالیاگر لطف کنین بگین با چی مدل و رندر و زمان رندر رو بگین ممنون ممنون با کد مدل کردم رندرش وی ری هست زمانشم 45 دیقه تا یک ساعت 2
Number_One 488 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 ممنون با کد مدل کردم رندرش وی ری هست زمانشم 45 دیقه تا یک ساعت عالی. معلومه خیلی زمان صرف کردین واسه مدل کردنش. ولی چه خوب میشد رندر هم مثل مدلش عالی میشد البته الان هم خوبه. منظور از وی ری همون مکس هست دیگه ؟ اگر مایل باشین من چند تا فایل HDR مناسب واسه این کار و تنظیم رندر به صورت عکس بدم ، متریال ها رو هم یکم تغیر بدین مطمعن باشین 100% کارتون فرق میکنه . 2
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2011 عالی. معلومه خیلی زمان صرف کردین واسه مدل کردنش.ولی چه خوب میشد رندر هم مثل مدلش عالی میشد البته الان هم خوبه. منظور از وی ری همون مکس هست دیگه ؟ اگر مایل باشین من چند تا فایل HDR مناسب واسه این کار و تنظیم رندر به صورت عکس بدم ، متریال ها رو هم یکم تغیر بدین مطمعن باشین 100% کارتون فرق میکنه . بله خیلی هم خوبه ممنون 2
Number_One 488 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 خب شما HDR که بلدین استفاده کنین ؟ اگر بلد نیستین بگین چون یه روشی داره. این فایل رو دانلود کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . البته چون سرعت من خیلی کمه و حجم اینا زیاد ، بیشتر نتونستم. امتحان کنین اگر جواب نداد چندتا دیگه اپلود کنم. هم واسه envirment و هم واسه backgrund و هم دکمه 8 رو بزنین و اونجا هم همون hdr رو انتخاب کنین. بعد یه سر به این سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بزنین و طبق روشش یه خورشید و وی ری کمرا بسازین و با اعداد بازی کنین تا مورد دلخواه بدست بیاد. اگر مشکلی پیش اومد بگین تا در حد توان راهنمایی کنم. یادتون نره به متریال ها رفلکت اضافه کنین ، تو این رندر که هیچکدوم رفلکت نداشت. 1
Number_One 488 ارسال شده در 16 شهریور، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
Number_One 488 ارسال شده در 22 شهریور، 2011 سلام یه کار تغیر نما واسه بانک ملت میخوام انجام بدم. میخواستم ببینم کسی ایده ای . طرحی . نمونه ای چیزی نداره کمکم کنه ... طرح باید کاملا ساده باشه ! اینم ملک مورد نظر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چیزی که هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم 2 تا طرح که فقط تابلوش فرق داره ، همه شکل ها هم مقیاس واقعی هستن یعنی باید با اندازه تحویل بدم.سختیش اینه که بالکن داره :( لطفا نظر بدین ، چندتا طرح دیگه هم میزنم لوگوی بانک ملت رو هنوز نذاشتم ! 7
Number_One 488 ارسال شده در 15 مهر، 2011 خب اینم طرحی که یکی از دوستام رندر گرفتن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم طرح نهایی البته نمای دیگه هم هست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
ارسال های توصیه شده