Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ فاطییییییییییییییی این همون آخرین کار خودته؟ عاااااااااااااااالی شده :aghosh: 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ فاطییییییییییییییی این همون آخرین کار خودته؟ عاااااااااااااااالی شده :aghosh: آره عزیزم مدلینگ و تری و وی ری همه کار خودمه فدات شم مرسی تا ببینیم استاد چند می ده :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ چه خفن پس چی شوما برو با همون گیس و گیس کشی کار کن 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ آره عزیزممدلینگ و تری و وی ری همه کار خودمه فدات شم مرسی تا ببینیم استاد چند می ده :icon_pf (34): اگه بهت 20 نداد بگو خودم بیام سراغش :167: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ چه خفن اگه بهت 20 نداد بگو خودم بیام سراغش :167: باوشه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ فاطیما جونی ؛ کارت عالیه:62izy85: ؛ من که اصلا 3dmaxo , ویری و اینارو که بلد نیسم ؛ شماها چه خوب بلدین لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ فاطیما جونی ؛ کارت عالیه:62izy85: ؛ من که اصلا 3dmaxo , ویری و اینارو که بلد نیسم ؛ شماها چه خوب بلدین منم مکس بلت نیستم اما با رویت هم می شه این کارار رو کرد 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ منم مکس بلت نیستم اما با رویت هم می شه این کارار رو کرد اونم بلد نیسم ؛ اما سه بعدی کد رو بلدم لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ عالی اگر لطف کنین بگین با چی مدل و رندر و زمان رندر رو بگین ممنون 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ عالیاگر لطف کنین بگین با چی مدل و رندر و زمان رندر رو بگین ممنون ممنون با کد مدل کردم رندرش وی ری هست زمانشم 45 دیقه تا یک ساعت 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ فاطیما جون عالییییییییییییه.. ایووووووللللللل... 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ مدلشو خیلی خیلی خوب در آوردی معلومه تو تری دی کد استادی 2 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون با کد مدل کردم رندرش وی ری هست زمانشم 45 دیقه تا یک ساعت عالی. معلومه خیلی زمان صرف کردین واسه مدل کردنش. ولی چه خوب میشد رندر هم مثل مدلش عالی میشد البته الان هم خوبه. منظور از وی ری همون مکس هست دیگه ؟ اگر مایل باشین من چند تا فایل HDR مناسب واسه این کار و تنظیم رندر به صورت عکس بدم ، متریال ها رو هم یکم تغیر بدین مطمعن باشین 100% کارتون فرق میکنه . 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ عالی. معلومه خیلی زمان صرف کردین واسه مدل کردنش.ولی چه خوب میشد رندر هم مثل مدلش عالی میشد البته الان هم خوبه. منظور از وی ری همون مکس هست دیگه ؟ اگر مایل باشین من چند تا فایل HDR مناسب واسه این کار و تنظیم رندر به صورت عکس بدم ، متریال ها رو هم یکم تغیر بدین مطمعن باشین 100% کارتون فرق میکنه . بله خیلی هم خوبه ممنون 2 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ خب شما HDR که بلدین استفاده کنین ؟ اگر بلد نیستین بگین چون یه روشی داره. این فایل رو دانلود کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . البته چون سرعت من خیلی کمه و حجم اینا زیاد ، بیشتر نتونستم. امتحان کنین اگر جواب نداد چندتا دیگه اپلود کنم. هم واسه envirment و هم واسه backgrund و هم دکمه 8 رو بزنین و اونجا هم همون hdr رو انتخاب کنین. بعد یه سر به این سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بزنین و طبق روشش یه خورشید و وی ری کمرا بسازین و با اعداد بازی کنین تا مورد دلخواه بدست بیاد. اگر مشکلی پیش اومد بگین تا در حد توان راهنمایی کنم. یادتون نره به متریال ها رفلکت اضافه کنین ، تو این رندر که هیچکدوم رفلکت نداشت. 1 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ سلام یه کار تغیر نما واسه بانک ملت میخوام انجام بدم. میخواستم ببینم کسی ایده ای . طرحی . نمونه ای چیزی نداره کمکم کنه ... طرح باید کاملا ساده باشه ! اینم ملک مورد نظر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چیزی که هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم 2 تا طرح که فقط تابلوش فرق داره ، همه شکل ها هم مقیاس واقعی هستن یعنی باید با اندازه تحویل بدم.سختیش اینه که بالکن داره :( لطفا نظر بدین ، چندتا طرح دیگه هم میزنم لوگوی بانک ملت رو هنوز نذاشتم ! 7 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ خب اینم طرحی که یکی از دوستام رندر گرفتن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم طرح نهایی البته نمای دیگه هم هست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده