* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ ووووووووووووووووو، کاراتون عالیه؛ انعکاس نور تو کف؛ خیلی خوب شده لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ ووووووووووووووووو، کاراتون عالیه؛ انعکاس نور تو کف؛ خیلی خوب شده لطف داری کاره عجله ای بود ساعت 2 شروع کردم 6:30 رندرشو تحویل دادم دیگه بشتر از این نمیشد روش کار کرد اشکالاشو ندیده بگیرین 3 لینک به دیدگاه
goldstone 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ خوبه ........با فتوشاپ می تونی روشنترش کنی.نور IEوی ری هستش ولی ابجکت لامپا نیست 1 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ فقط کار عجله ای بود وقت نکردم رو آشپزخونه و بالکن و سالن کار کنم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لطفا در مورد کارا نقد کنین تا اشکالات رو متوجه شیم. 4 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ سلام اینم جدیدش با یکم تغیرات.قبلی بچهگانه بود ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ چقدر سوتو کوره .. فکر نکنم کسی اینجا سر هم بزنه ! لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوستان من سعی کردم شب این اتاق رو هم نمایش بدم ولی نمیدونم چرا لامپ های سقفی نور طبیعی نمیدن ، یعنی Ray ندارن که به زمین بتابه.... امیدوارم منظورمو بفهمین. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تصاوير كوچک فايل ضمیمه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ salam vaghti too ye faza inhame lamp roshane nemitooni bahash fazaye tariko neshoon bedi ! chanta vray lite too saghf bendaz karet tabiyi tar mishe noore felasham yadet nare to ba doorbinam ke bekhay ax begiri flash dare doorbinatam dorost tanzim nakardi zaviyeha shikaste oonam be gheyre tabiyi shodane karet komak karde 2 لینک به دیدگاه
bahar_68 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ فقط کار عجله ای بود وقت نکردم رو آشپزخونه و بالکن و سالن کار کنم . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لطفا در مورد کارا نقد کنین تا اشکالات رو متوجه شیم.[/QUکارات خوبه اما فک میکنم زاویه دوربینتو باید یکم تغییربدی.شاید اگه متریال دیوار رو هم عوض کنی خوجل تر بشه 3 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ salam vaghti too ye faza inhame lamp roshane nemitooni bahash fazaye tariko neshoon bedi ! chanta vray lite too saghf bendaz karet tabiyi tar mishe noore felasham yadet nare to ba doorbinam ke bekhay ax begiri flash dare doorbinatam dorost tanzim nakardi zaviyeha shikaste oonam be gheyre tabiyi shodane karet komak karde ممنون دوست من. میشه در موردش یکم توضیح بدین ؟ نور فلش ؟ نمونه کار دارین از خودتون ؟خب تو همچین اتاقی این همه لامپ منطقی هست. نور روز رو تقریبا بهش نزدیک شدم ولی شب نه فقط کار عجله ای بود وقت نکردم رو آشپزخونه و بالکن و سالن کار کنم . لطفا در مورد کارا نقد کنین تا اشکالات رو متوجه شیم.[/QUکارات خوبه اما فک میکنم زاویه دوربینتو باید یکم تغییربدی.شاید اگه متریال دیوار رو هم عوض کنی خوجل تر بشه اره خودم هم احساس کردم تو پست بعدی متریال دیوار کلا عوض شد. 1 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون دوست من. میشه در موردش یکم توضیح بدین ؟ نور فلش ؟ نمونه کار دارین از خودتون ؟خب تو همچین اتاقی این همه لامپ منطقی هست. نور روز رو تقریبا بهش نزدیک شدم ولی شب نه اره خودم هم احساس کردم تو پست بعدی متریال دیوار کلا عوض شد. نه به نور روزم نزدیک نشدی ببین وقتی یه جا نور وجود داره باید سایه هم باشه برای این که یه فضا یا یه جسم رو نور پردازی کنی احتیاج به 3 تا منبع نور با شدت های مختلف داری که یکش حتما باید پشت دوربین باشه که نقش فلش رو تو دوربین ایفا کنه 3 لینک به دیدگاه
Number_One 488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ ممنون دوست من. میشه در موردش یکم توضیح بدین ؟ نور فلش ؟ نمونه کار دارین از خودتون ؟خب تو همچین اتاقی این همه لامپ منطقی هست. نور روز رو تقریبا بهش نزدیک شدم ولی شب نه نه به نور روزم نزدیک نشدی ببین وقتی یه جا نور وجود داره باید سایه هم باشه برای این که یه فضا یا یه جسم رو نور پردازی کنی احتیاج به 3 تا منبع نور با شدت های مختلف داری که یکش حتما باید پشت دوربین باشه که نقش فلش رو تو دوربین ایفا کنه ممنون ولی واسه کارای کوچیک خیلی راحتتره و حتی برنامه های بهتر مثل key shot و Maxwell هستن که اگه یکم روش کار کنین فرقی بین طبیعیش نیست ! لطفا اگه میتونین یکی از کارای دیزاین داخلی یا خارجی که طبیعی شده بذارین. 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۰ اینا هم کارای این ترمم مجتمع مسکونی که همین امروز تحویل دادم 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده