Fo.Roo.GH 24356 مالک ارسال شده در 16 مهر، 2010 میگم بیاین یه پیشنهاد بدیم به دفتر ریاست جمهوری که ارتش آزادی بخش خارج درست کنن..همگی بریم عضو بشیم بریم خارجیا رو نجات بدیم..:w410: پیشنهاد خوبیه!من که هستم 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 16 مهر، 2010 پیشنهاد خوبیه!من که هستم آره دیگه حداقلش اینه که از ایدز نمیمیرن بیچاره ها.. 1
VINA 31339 ارسال شده در 16 مهر، 2010 آره دیگه حداقلش اینه که از ایدز نمیمیرن بیچاره ها.. تو ایرا ن حداقل 2میلیون ایدزی داریم حالا اقایون میگن 20000 هزار نفر 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 16 مهر، 2010 تو ایرا ن حداقل 2میلیون ایدزی داریم حالا اقایون میگن 20000 هزار نفر جان من راست میگی؟؟ 2 میلیون؟؟؟؟؟ :jawdrop:البته با این همه معتاد چیز عجیبی نیست 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 16 مهر، 2010 بچه ها بابام می خواست منو بفرسته کشور خارج برا ادامه تحصیل اما با این حرفای فروغ دیگه منصرف شدم.حیف آدم اینهمه امکاناتو ول کنه بره تو مملکت قحطی و ایدز و بی غیرتی. 1
Fo.Roo.GH 24356 مالک ارسال شده در 16 مهر، 2010 بچه ها بابام می خواست منو بفرسته کشور خارج برا ادامه تحصیل اما با این حرفای فروغ دیگه منصرف شدم.حیف آدم اینهمه امکاناتو ول کنه بره تو مملکت قحطی و ایدز و بی غیرتی. با ما یکی شو ایثار کن!ما میخواهیم بریم خارجو نجات بدیم!!!
دختر شاه پریون 1483 ارسال شده در 16 مهر، 2010 به به.....حقا که بوی جوراب و گلاب ارتباط ادمو با خدا بیشتر میکنه....میخواد ادکلنشم بیاد تازه.....بوپالر+گلاب 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 16 مهر، 2010 با ما یکی شو ایثار کن!ما میخواهیم بریم خارجو نجات بدیم!!! متاسفم ،من ذاتا آدم بی رحم و خودخواهی هستم نمی تونم این کار و کنم خودتون برید منم اینجا دعاتون می کنم و کمک های مردمی جمع می کنم و چراغ گرد سوز و پتو و لباس گرم و.... براتون می فرستم 2
VINA 31339 ارسال شده در 17 مهر، 2010 جان من راست میگی؟؟ 2 میلیون؟؟؟؟؟ :jawdrop:البته با این همه معتاد چیز عجیبی نیست اره بابا چی فکر کردی جهان سومی هستیماا تازشم ارتباط جنسی اینجا هم بیداد میکنه فقط اونا با بهداشت اینکارو میکنن اینجا خبری نیست کوچه پشتی ما که عالمی داره متاسفم ،من ذاتا آدم بی رحم و خودخواهی هستم نمی تونم این کار و کنم خودتون برید منم اینجا دعاتون می کنم و کمک های مردمی جمع می کنم و چراغ گرد سوز و پتو و لباس گرم و.... براتون می فرستم کنسرو لوبیا رو کی میفرسته؟ من جز ایثارگرانم اونم بفرست 2
ارسال های توصیه شده