رفتن به مطلب

موضوع انشا: کشور خاج کجاست؟!!!

ارسال های توصیه شده

میگم بیاین یه پیشنهاد بدیم به دفتر ریاست جمهوری که ارتش آزادی بخش خارج درست کنن..همگی بریم عضو بشیم بریم خارجیا رو نجات بدیم..:w410:

:ws28:پیشنهاد خوبیه!من که هستم:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره دیگه حداقلش اینه که از ایدز نمیمیرن بیچاره ها.. :ws44:

تو ایرا ن حداقل 2میلیون ایدزی داریم حالا اقایون میگن 20000 هزار نفر:ws47:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو ایرا ن حداقل 2میلیون ایدزی داریم حالا اقایون میگن 20000 هزار نفر:ws47:

جان من راست میگی؟؟ 2 میلیون؟؟؟؟؟ :jawdrop:البته با این همه معتاد چیز عجیبی نیست:ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بچه ها بابام می خواست منو بفرسته کشور خارج برا ادامه تحصیل اما با این حرفای فروغ دیگه منصرف شدم.حیف آدم اینهمه امکاناتو ول کنه بره تو مملکت قحطی و ایدز و بی غیرتی.

• Like 1
لینک به دیدگاه
بچه ها بابام می خواست منو بفرسته کشور خارج برا ادامه تحصیل اما با این حرفای فروغ دیگه منصرف شدم.حیف آدم اینهمه امکاناتو ول کنه بره تو مملکت قحطی و ایدز و بی غیرتی.

با ما یکی شو ایثار کن!ما میخواهیم بریم خارجو نجات بدیم!!!

لینک به دیدگاه
با ما یکی شو ایثار کن!ما میخواهیم بریم خارجو نجات بدیم!!!

متاسفم ،من ذاتا آدم بی رحم و خودخواهی هستم نمی تونم این کار و کنم خودتون برید منم اینجا دعاتون می کنم و کمک های مردمی جمع می کنم و چراغ گرد سوز و پتو و لباس گرم و.... براتون می فرستم

• Like 2
لینک به دیدگاه
جان من راست میگی؟؟ 2 میلیون؟؟؟؟؟ :jawdrop:البته با این همه معتاد چیز عجیبی نیست:ws44:

اره بابا

چی فکر کردی جهان سومی هستیماا

تازشم ارتباط جنسی اینجا هم بیداد میکنه فقط اونا با بهداشت اینکارو میکنن اینجا خبری نیست

کوچه پشتی ما که عالمی داره:ws28:

متاسفم ،من ذاتا آدم بی رحم و خودخواهی هستم نمی تونم این کار و کنم خودتون برید منم اینجا دعاتون می کنم و کمک های مردمی جمع می کنم و چراغ گرد سوز و پتو و لباس گرم و.... براتون می فرستم

کنسرو لوبیا رو کی میفرسته؟

من جز ایثارگرانم اونم بفرست:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...