pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من به نمایندگی از آقایون ( البته با اجازه دوستان خوبم) شاکی هستم از این مورد که چرا همه جا مطرح میشه که : برای راضی نگه داشتن خانومها ، ال برای جلب توجه خانومها ، بل چگونه یک زن را خوشحال کنیم چگونه با خانومها برخورد کنیم و .... اینم یه نمونش لینک پس سهم ایم آقایون چی میشه؟ چرا همش این آقایون هستند که باید به خانومها بپردازند و خانومها نه؟:167: جواب بدین دیگه ؟(قانع کننده و منطقی):w00: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ خودتون خوب میدونید که خانوما یه مقدار هم زیادتر از اونی که باید بهتون میپردازن.... :banel_smiley_4: پس غر الکی ممنوع!! تاپیک قفل!! 6 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ خودتون خوب میدونید که خانوما یه مقدار هم زیادتر از اونی که باید بهتون میپردازن.... :banel_smiley_4:پس غر الکی ممنوع!! تاپیک قفل!! ای بابا یه کم میزاشتی بچه دلش خوش باشه که شاکیه.....رف تو اتاقش درم بست:ws3::w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ خودتون خوب میدونید که خانوما یه مقدار هم زیادتر از اونی که باید بهتون میپردازن.... :banel_smiley_4:پس غر الکی ممنوع!! مثلا" چکار میکنند غیر حرص دادن ماها غیر چشم و هم چشمی و خم کردن کمر مردا معلوم نیست این مردای بیچاره همراه اختیار میکنند یا فشار عصبی 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ ای بابا یه کم میزاشتی بچه دلش خوش باشه که شاکیه.....رف تو اتاقش درم بست:ws3::w00::w00::w00: تو شریک دزدی یا رفیق قافله؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4: تو دیدیش داشت میرفت تو اتاقش؟!؟!؟!؟ اینا از زبون که کم نمیارن....نگرون نباش الان میاد... جفتمونو میفرسته اتاقامون.... :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ مثلا" چکار میکنند غیر حرص دادن ماهاغیر چشم و هم چشمی و خم کردن کمر مردا معلوم نیست این مردای بیچاره همراه اختیار میکنند یا فشار عصبی ایناها...دیدی گفتم.... 2 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ تو شریک دزدی یا رفیق قافله؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4: تو دیدیش داشت میرفت تو اتاقش؟!؟!؟!؟ اینا از زبون که کم نمیارن....نگرون نباش الان میاد... جفتمونو میفرسته اتاقامون.... :banel_smiley_4: نه از زیر در اینارو گف ....من دیدم پتورم رو سرش کشید:ws3::ws3: 1 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ ای بابا یه کم میزاشتی بچه دلش خوش باشه که شاکیه.....رف تو اتاقش درم بست:ws3::w00::w00::w00: فک کن که اینطوری باشه:ws28: شما خانومها حتی چشم ندارین همدیگه رو ببینید چه برسه به مردا پس اگه این مردا بهتون نوجه نکنند که افسردگی میگیرین 1 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ فک کن که اینطوری باشه:ws28:شما خانومها حتی چشم ندارین همدیگه رو ببینید چه برسه به مردا پس اگه این مردا بهتون نوجه نکنند که افسردگی میگیرین :banel_smiley_4::ws37: 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ فک کن که اینطوری باشه:ws28:شما خانومها حتی چشم ندارین همدیگه رو ببینید چه برسه به مردا پس اگه این مردا بهتون نوجه نکنند که افسردگی میگیرین از توهین خوشم نمیاد....این بحثم نیمه کاره میمونه....چون استارتر یه طرفه و با یه دید فوق العاده محدود داره قضاوت میکنه..... ما رفتیم... 4 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ از توهین خوشم نمیاد....این بحثم نیمه کاره میمونه....چون استارتر یه طرفه و با یه دید فوق العاده محدود داره قضاوت میکنه..... ما رفتیم... امیدوارم از دستم دلخور نشده باشین من هیچ وقت قصد توهین به هیچ کسی رو نداشته و ندارم و این شما بودین که از ابتدا بحث رو منحرف کردین و الان هم توهین کردین:167: به سلامت:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ امیدوارم از دستم دلخور نشده باشینمن هیچ وقت قصد توهین به هیچ کسی رو نداشته و ندارم و این شما بودین که از ابتدا بحث رو منحرف کردین و الان هم توهین کردین:167: به سلامت:icon_pf (44): ما که رفتیم ولی به قول یه بنده خدایی غذاتونم شور بود:w410::w410::w410::w410: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده