mohsen 88 10106 ارسال شده در 13 مهر، 2010 خواب ....؟؟؟ نمیدونم! من از بچگی عادت داشتم دیر بخوابم....سیگار نه ....چای دارم....من به چای مهتادم....بفرمایید داغه داغه!!!!! سپاسگزارم. من الان سر کارم.از این جور چیزا اینجا زیاد داریم.نوش جان. آخ.باید برم.باز میام 1
victoria_r 7682 ارسال شده در 4 آبان، 2012 اینجا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خانوما نیان؟ خودتون گفتین دیگه وقتی بگین نیان میان چون میخوان بدونن چه خبره که میگن نیان. منم اومدم دیدم خبری نیست....... 1
pesare shad 1097 مالک ارسال شده در 4 آبان، 2012 اینجا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟خانوما نیان؟ خودتون گفتین دیگه وقتی بگین نیان میان چون میخوان بدونن چه خبره که میگن نیان. منم اومدم دیدم خبری نیست....... چیز خاصی نیست خب دیگه فقط اسپمستون بود با دوتا سوال جدی که ... 2
not found 16275 ارسال شده در 4 آبان، 2012 چیز خاصی نیست خب دیگه فقط اسپمستون بود با دوتا سوال جدی که ... اوووووووووووو تایپیکه 2سال پیشو از کجا گیرش آوردین؟ من فکر نمیکردم استارترش زنده باشه اصن 1
pesare shad 1097 مالک ارسال شده در 2 شهریور، 2013 اوووووووووووو تایپیکه 2سال پیشو از کجا گیرش آوردین؟من فکر نمیکردم استارترش زنده باشه اصن به نام خدای شادیها من زنده ام جای شما خالی
ارسال های توصیه شده