pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ ای بابا :w00: عجیبه ها معلوم نیست چرا تا می زنند که ورود این اشخاص یا اون اشخاص ممنوع فلفور همون اشخاص اولین نفری هستند که وارد میشند. لابد یه چیزی هست که نباید شما بفهمید دیگه.:167: حالا که اومدید اشکال نداره ولی فحشم ندین به این میگن یه تاپیک مخصوص اسپم ، هر تاپیکی میری کلی اسپم توشه ، خب منم این بهونه رو فراهم کردم:ws2: از اونجایی که دوستان موضوع خواستند: آقایون : اگه یه دختر ازت خواستگاری کنه جوابتون چیه؟ اگه برای ازدواج نخواهینش یا شرایطتون با اون و یا معیارهاتون یکی نباشه و فقط برای دوستی بخواهینش؟ 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ کار خوبی کردی.ولی امروز هر کاری میکنم اسپمم نمیاد. 3 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ محسن جان واسه اینکه هنو سر ماه نشده....مگه نگفتی حس اسپمت ماهی یه بار میاد؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اصلا همه عشق اسپم به اینه که وسط یه تاپیک درست حسابی یاشه اینجوری فاز نمیده:4chsmu1::4chsmu1: 8 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ محسن جان واسه اینکه هنو سر ماه نشده....مگه نگفتی حس اسپمت ماهی یه بار میاد؟ شوماها که بهتر میدونین.بعضی وقتا قاعده به هم میخوره. 4 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من یه موضوع بگم؟....پول بهتر است یا ثروت؟ 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اصلا همه عشق اسپم به اینه که وسط یه تاپیک درست حسابی یاشه اینجوری فاز نمیده:4chsmu1::4chsmu1: موافقم سمندون. خودت یه تاپیک جدی بزن.ما هم سعیمونو میکنیم 4 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ موضوع تاپیک اصلاحیه خورد. شاد باشید 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ موافقم سمندون.خودت یه تاپیک جدی بزن.ما هم سعیمونو میکنیم هه من اگه تاپیک بزنم اینقد با محتواست که هیچ کس نمیتونه اسپم کنه بعدشم کسی جراته اسپم وسط تاپیک سمندونو نداره داش:Ghelyon::icon_pf (95): 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ به قول یه بنده خدایی من در کل با هر نوعش موافقم.حال میده 1 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ کاری نداره که الان یه تایپیک جدی میزنم بیاین وسط اسپم کنین...:ی 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ کاری نداره که الان یه تایپیک جدی میزنم بیاین وسط اسپم کنین...:ی اسپم نکن:w00:.بحث جدی شد 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ مدیرا کجاییییییین؟؟؟؟:w00: :w00: :w00: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ مدیرا کجاییییییین؟؟؟؟:w00: :w00: :w00: گیر دادیا. به قول یه بنده خدایی:گفت رو صبح آی.سهیل نیمه شب بیدار نیست 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ گیر دادیا.به قول یه بنده خدایی:گفت رو صبح آی.سهیل نیمه شب بیدار نیست :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: صبم میام خبر میدم....شما خواب ندارین؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: صبم میام خبر میدم....شما خواب ندارین؟؟؟؟؟ خواب که بماند سیگار هم ندارم. باید تا صبح بیدار بمونم. 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ خواب که بماند سیگار هم ندارم.باید تا صبح بیدار بمونم. عوضش تا دلت بخواد اسپم عقب مونده داری که 3 صب داری انجام میدی!!! 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ عوضش تا دلت بخواد اسپم عقب مونده داری که 3 صب داری انجام میدی!!! شما چطور؟خواب نداری؟سیگار چطور؟ 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ شما چطور؟خواب نداری؟سیگار چطور؟ خواب ....؟؟؟ نمیدونم! من از بچگی عادت داشتم دیر بخوابم....سیگار نه ....چای دارم....من به چای مهتادم....بفرمایید داغه داغه!!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده