عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ خب فکر میکنم اگه خواستگاری کنم بعد اون بگه نه من بد جوری ضایع شدم چون من یه دخترم ولی اگه پسرا خواستگاری کنن و نه بشنون خیلی براشون مهم نیست در ضمن ما تو جامعه مون کم پیش میاد که دختری بره خواستگاری ولی پسرا زیاد میرن خواستگاری و جواب نه میشنون و عین خیالشونم نیست خب پس تا اینجا اینو قبول دارین که با این کار شخصیت دختر زیر سوال میره! (البته به نظر من این کمترین نتیجه ایه که این کار خواهد داشت!) حالا یه سوال دیگه : به نظرتون چرا برای پسرا در مقایسه با دخترا آنچنان مهم نیست که جواب نه بشنون!؟ 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ : به نظرتون چرا برای پسرا در مقایسه با دخترا آنچنان مهم نیست که جواب نه بشنون!؟ والا من دیگه پسر نیستم که بتونم جوابتو بدم اینو خودتون بفرمایید تا ما هم بفهمیم 2 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ والا من دیگه پسر نیستم که بتونم جوابتو بدم اینو خودتون بفرمایید تا ما هم بفهمیم خب به نظر من و تا جایی که من میدونم و به روحیه ی دخترا آشنایی دارم دخترا بیشتر تمایل به خواسته شدن دارن و پسرا تمایل به خواستن ... مطمئنا عکس این اتفاق عواقب متعددی به همراه داره ... بهتره روال طبیعت به هم نخوره! خواستگاری از طرف دخترها ممکنه نتایج جالبی به همراه نداشته باشه : ممکنه با جواب منفی پسر مواجه شه و دختر دچار سرخوردگی شه! ممکنه با جواب منفی پسر مواجه شه و مورد تمسخر و اذیت دیگران قرار بگیره! ممکنه با جواب مثبت پسر مواجه شه و با این کار مورد سوء استفاده قرار بگیره! ممکنه با جواب مثبت مواجه شه و ازدواج سر بگیره ولی با کوچیک ترین اختلافی که تو زندگی پیدا شد پسر سرکوفت این کارو به دختر بزنه! البته همه ی اینا استثناعات هستن و ممکنه ازدواج با خوبی و خوشی انجام بشه ولی به نظر من احتمال چنین اتفاقی زیاد نیست! 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ خب به نظر من و تا جایی که من میدونم و به روحیه ی دخترا آشنایی دارم دخترا بیشتر تمایل به خواسته شدن دارن و پسرا تمایل به خواستن ... مطمئنا عکس این اتفاق عواقب متعددی به همراه داره ... بهتره روال طبیعت به هم نخوره!خواستگاری از طرف دخترها ممکنه نتایج جالبی به همراه نداشته باشه : ممکنه با جواب منفی پسر مواجه شه و دختر دچار سرخوردگی شه! ممکنه با جواب منفی پسر مواجه شه و مورد تمسخر و اذیت دیگران قرار بگیره! ممکنه با جواب مثبت پسر مواجه شه و با این کار مورد سوء استفاده قرار بگیره! ممکنه با جواب مثبت مواجه شه و ازدواج سر بگیره ولی با کوچیک ترین اختلافی که تو زندگی پیدا شد پسر سرکوفت این کارو به دختر بزنه! البته همه ی اینا استثناعات هستن و ممکنه ازدواج با خوبی و خوشی انجام بشه ولی به نظر من احتمال چنین اتفاقی زیاد نیست! کاملا باهات موافقم 1 لینک به دیدگاه
sHaPaRak 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ والا حالا این خواستگاری نه به معنای اون خواستگاری . :دی خب یکم ایما می خواد و یکم اشاره اگه طرف و خیلی دوست داشته باشی . اگه طرف خنگ نباشه و خودش هم بخواد که میگیره دیگه :دی اگه نگرفت که یا خنگه یا نمی خواد که احتمال خنگ بودنش بسی بیشتر از نخواستنشه پس به درد نمی خوره همین یه خنگ و کم داریم تو زندگی . :w00: حالا اومد و خنگ نبود و طرف گرفت یه کمی محتاط باید کار رو ادامه داد ( بسته به مهارت های زندگی که واسه هر کسی متفاوته) همینطور ادامه داره تا طرف عاشخ بشه . حالا که دیگه از همه چی مطمئن شدید و همه چی تموم شد و اومد جلو بکل همه چیو انکار باید کرد . یه جوری انکار نکنید که بزاره بره ها ااا . به خق این شبای عزیز انشا... که زندگی خوبی داشته باشن همه آمین بگو لال از دنیا نری آباریکلا 5 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من نمیرم....چون احساس میکنم پسرای ایرانی خیلیاشون هنو به اون درجه از درک و فرهنگ نرسیدن که همچین دختریو بپذیرن.......عاشق که نمیشم هیچ ...اگرم شدم بشون نمیگم... 6 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من اگه طرفمو خیلی بخوام شاید بهش بگم که دوسش دارم ولی بعید میدونم بخوام ازش خواستگاری کنم چه غلطا :167:...............وا خدا به دور ..........................................وقتی بهش گفتی دوسش داری یه بوس هم ازش بکن ......ولی خواستگاری نه ...............فقط بوس 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یاالله یاالله کسی بی حجاب نباشه نامحرم اومده دیدم در باز بود گفتم یه چیزی بگم و برم اینکه نیازی به خواستگاری نیست. خانوما یه روشایی بلدن که نه تنها نرن خواستگاری بلکه بعد از اینکه طرفو کشته مرده خودشون کردن یکی دو بارم جواب نه بهش بدن و آنچنان پریشونش کنن که خواب و خوراک ازش گرفته شه... فقط اشکال اینجاست که وقتی کار به اینجاها رسید معلوم نیست بازم پسره رو بخوان 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ حالا يکي از دخترا واسه امتحان کردن اين قضيه بياد خواستگاري من... 6 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ حالا يکي از دخترا واسه امتحان کردن اين قضيه بياد خواستگاري من... من امدم یالا بگو آره شوهر من میشی 3 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یااللهیاالله کسی بی حجاب نباشه نامحرم اومده دیدم در باز بود گفتم یه چیزی بگم و برم اینکه نیازی به خواستگاری نیست. خانوما یه روشایی بلدن که نه تنها نرن خواستگاری بلکه بعد از اینکه طرفو کشته مرده خودشون کردن یکی دو بارم جواب نه بهش بدن و آنچنان پریشونش کنن که خواب و خوراک ازش گرفته شه... فقط اشکال اینجاست که وقتی کار به اینجاها رسید معلوم نیست بازم پسره رو بخوان الحمد الله که همه حجاب اسلامیشون هم توی خونه رعایت می کنند مگر توی فیلما ندیدی که خانم ها همش با شال و روسری هستند پس راحت بیا تو نهههههههههههههههههههههههه چه روشایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راهنماییمون کن ما هم یاد بگیریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجی چیزی هستن اینا هم ؟ 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من امدم یالا بگو آره شوهر من میشی درس اول شما بايد آمادگي شنيدن هر جوابي رو داشته باشيد پس جواب من نه... 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ الحمد الله که همه حجاب اسلامیشون هم توی خونه رعایت می کنند مگر توی فیلما ندیدی که خانم ها همش با شال و روسری هستند پس راحت بیا تو نهههههههههههههههههههههههه چه روشایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راهنماییمون کن ما هم یاد بگیریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجی چیزی هستن اینا هم ؟ این که یاد گرفتنی نیست، غریزیه وقتش که برسه خودت میدونی چیکار کنی:ws2: 3 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ درس اول شما بايد آمادگي شنيدن هر جوابي رو داشته باشيد پس جواب من نه... بی خود ...................از این خبرا نیست باید قبول کنی ..................:167::167::167: درس دوم رو من میدم در برخورد با یه خانم ملایم تر رفتار میکنیم و از خشانت خود کم میکنیم 3 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ این که یاد گرفتنی نیست، غریزیه وقتش که برسه خودت میدونی چیکار کنی:ws2: الن 40 سالمه هنوز یاد نگرفتم چه کار کنم شما که بلدی راهنماییم کن خدا اجرت بده 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ سلام رفقا برای نظم بیشتر تالار با اجازتون این تاپیک به بخش خانواده منتقل میشه ممنون از حضور مفیدتون 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ الن 40 سالمه هنوز یاد نگرفتم چه کار کنم شما که بلدی راهنماییم کن خدا اجرت بده اوهو شما جوون زمان جنگی، اون وقتا کسی بفکر این چیزا نبود که... این مال دخترای امروزه شامل شما نمیشه هرکی 25 سالش باشه بگه نمیدونم به جرات میگم که..... دروغ میگه (:banel_smiley_52: ) 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ سلام رفقابرای نظم بیشتر تالار با اجازتون این تاپیک به بخش خانواده منتقل میشه ممنون از حضور مفیدتون گشت ارشاد اومد پارتیشنو بکش وسط زنونه مردونه رو جدا کنین چادرتو سرت کن . . . :167: 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بی خود ...................از این خبرا نیست باید قبول کنی ..................:167::167::167:درس دوم رو من میدم در برخورد با یه خانم ملایم تر رفتار میکنیم و از خشانت خود کم میکنیم بازم زن سالاري... :banel_smiley_52: نميخوام 2 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بازم زن سالاري... :banel_smiley_52:نميخوام چرا من به این خوبی دلت میاد ..........................چی رو نمیخوای ...چرا گریه توی دوران بی همسری من برات نعمت و برکتم ووووووووووووووووووووواینجار اجباره خواستنی نیست من تو رو دوست دارم اما خواستگاری ازت نکردم به قول دوستمون فقط میگم دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده