amirreza_kn 358 ارسال شده در 13 مهر، 2010 تقدیم به همه خوبان سعی میکنم به مرور کاملش کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10
amirreza_kn 358 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 آذر، 2010 تشکر خیلی مفید بود برای پمپ چیزی نداری؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 آذر، 2010 تشکر خیلی مفید بود برای پمپ چیزی نداری؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
میلاد 24047 ارسال شده در 21 آذر، 2010 خوب 2 خط توضیح میدادی اینا چیه میمردی؟:w00: بعد میگن چیزی نمیدونی بیا بپرس ایششششششش نمیپرسم دیگه:viannen_38: 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 آذر، 2010 خوب 2 خط توضیح میدادی اینا چیه میمردی؟:w00: بعد میگن چیزی نمیدونی بیا بپرس ایششششششش نمیپرسم دیگه:viannen_38: ببخشید اینا بلاک های قابل استفاده در نرم افزار اتوکد هستن.. مثلا وقتی میخوای در یک نقشه یک پمپ بکار ببری دیگه نیازی نباشه از اول پمپ رو طراحی کنید.. بصورت آماده وجود داره و فقط ازش استفاده میکنید.. همین. عزیز دلی مینی تروریست 3
میلاد 24047 ارسال شده در 21 آذر، 2010 ببخشید اینا بلاک های قابل استفاده در نرم افزار اتوکد هستن.. مثلا وقتی میخوای در یک نقشه یک پمپ بکار ببری دیگه نیازی نباشه از اول پمپ رو طراحی کنید.. بصورت آماده وجود داره و فقط ازش استفاده میکنید.. همین. عزیز دلی مینی تروریست اهاااااا مرسی پس چرا من میزنم روش با سالید ورک باز میشه؟ مثل همون کاتالوگ خودش هست؟مثلا پیچ و مهره و اینا داره توش هوم؟ 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 آذر، 2010 اهاااااامرسی پس چرا من میزنم روش با سالید ورک باز میشه؟ مثل همون کاتالوگ خودش هست؟مثلا پیچ و مهره و اینا داره توش هوم؟ خوب حتما سالید هم ایمپورتش میکنه دیگه چون هر دو نرم افزارای طراحی هستن 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 آذر، 2010 مثل همون کاتالوگ خودش هست؟مثلا پیچ و مهره و اینا داره توشهوم؟ راستی منظورت رو از این جمله نفهمیدم.. ببخشید میلاد جان 1
میلاد 24047 ارسال شده در 21 آذر، 2010 راستی منظورت رو از این جمله نفهمیدم..ببخشید میلاد جان خواهش میکنم بابا منظور خاصی نداشتم یعنی همون چیزای آماده 2
qwert2 10 ارسال شده در 26 تیر، 2011 سلام خواهش مي كنم سمبول هاي برق ساختمان كليد پريز و... برام بذارين يا لينكي بدين مرسي:ws2:
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 تیر، 2011 سلام خواهش مي كنم سمبول هاي برق ساختمان كليد پريز و... برام بذارين يا لينكي بدين مرسي:ws2: سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدی راستش چیز خاصی پیدا نکردم یه سر به اینجا بزن لطفا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده