amirreza_kn 358 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ تقدیم به همه خوبان سعی میکنم به مرور کاملش کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
amirreza_kn 358 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
rahgoshafan 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ تشکر خیلی مفید بود برای پمپ چیزی نداری؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ تشکر خیلی مفید بود برای پمپ چیزی نداری؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ تشکر خیلی مفید بود برای پمپ چیزی نداری؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ اگه چیز دیگه ای هم نیاز داشتید بگید لطفا" 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ خوب 2 خط توضیح میدادی اینا چیه میمردی؟:w00: بعد میگن چیزی نمیدونی بیا بپرس ایششششششش نمیپرسم دیگه:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ خوب 2 خط توضیح میدادی اینا چیه میمردی؟:w00: بعد میگن چیزی نمیدونی بیا بپرس ایششششششش نمیپرسم دیگه:viannen_38: ببخشید اینا بلاک های قابل استفاده در نرم افزار اتوکد هستن.. مثلا وقتی میخوای در یک نقشه یک پمپ بکار ببری دیگه نیازی نباشه از اول پمپ رو طراحی کنید.. بصورت آماده وجود داره و فقط ازش استفاده میکنید.. همین. عزیز دلی مینی تروریست 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ ببخشید اینا بلاک های قابل استفاده در نرم افزار اتوکد هستن.. مثلا وقتی میخوای در یک نقشه یک پمپ بکار ببری دیگه نیازی نباشه از اول پمپ رو طراحی کنید.. بصورت آماده وجود داره و فقط ازش استفاده میکنید.. همین. عزیز دلی مینی تروریست اهاااااا مرسی پس چرا من میزنم روش با سالید ورک باز میشه؟ مثل همون کاتالوگ خودش هست؟مثلا پیچ و مهره و اینا داره توش هوم؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ اهاااااامرسی پس چرا من میزنم روش با سالید ورک باز میشه؟ مثل همون کاتالوگ خودش هست؟مثلا پیچ و مهره و اینا داره توش هوم؟ خوب حتما سالید هم ایمپورتش میکنه دیگه چون هر دو نرم افزارای طراحی هستن 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ مثل همون کاتالوگ خودش هست؟مثلا پیچ و مهره و اینا داره توشهوم؟ راستی منظورت رو از این جمله نفهمیدم.. ببخشید میلاد جان 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ راستی منظورت رو از این جمله نفهمیدم..ببخشید میلاد جان خواهش میکنم بابا منظور خاصی نداشتم یعنی همون چیزای آماده 2 لینک به دیدگاه
qwert2 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام خواهش مي كنم سمبول هاي برق ساختمان كليد پريز و... برام بذارين يا لينكي بدين مرسي:ws2: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام خواهش مي كنم سمبول هاي برق ساختمان كليد پريز و... برام بذارين يا لينكي بدين مرسي:ws2: سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدی راستش چیز خاصی پیدا نکردم یه سر به اینجا بزن لطفا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده