amirreza_kn 358 ارسال شده در 22 تیر 1389 تقدیم به همه خوبان سعی میکنم به مرور کاملش کنم GATE_valve.rar TOILEY.rar Bath_Plumbing.rar 10 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
amirreza_kn 358 ارسال شده در 23 تیر 1389 CHECK_valve.rar Compressor.rar Fire_Hydrant_detail.rar 9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
rahgoshafan 14 ارسال شده در 30 شهریور 1389 تشکر خیلی مفید بود برای پمپ چیزی نداری؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
میلاد 24,047 ارسال شده در 30 شهریور 1389 ببخشید اینا چیه؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mr. Specific 43,571 ارسال شده در 30 شهریور 1389 تشکر خیلی مفید بود برای پمپ چیزی نداری؟ محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mr. Specific 43,571 ارسال شده در 30 شهریور 1389 تشکر خیلی مفید بود برای پمپ چیزی نداری؟ محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mr. Specific 43,571 ارسال شده در 30 شهریور 1389 اگه چیز دیگه ای هم نیاز داشتید بگید لطفا" 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
میلاد 24,047 ارسال شده در 30 شهریور 1389 خوب 2 خط توضیح میدادی اینا چیه میمردی؟:w00: بعد میگن چیزی نمیدونی بیا بپرس ایششششششش نمیپرسم دیگه:viannen_38: 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mr. Specific 43,571 ارسال شده در 30 شهریور 1389 خوب 2 خط توضیح میدادی اینا چیه میمردی؟:w00: بعد میگن چیزی نمیدونی بیا بپرس ایششششششش نمیپرسم دیگه:viannen_38: ببخشید اینا بلاک های قابل استفاده در نرم افزار اتوکد هستن.. مثلا وقتی میخوای در یک نقشه یک پمپ بکار ببری دیگه نیازی نباشه از اول پمپ رو طراحی کنید.. بصورت آماده وجود داره و فقط ازش استفاده میکنید.. همین. عزیز دلی مینی تروریست 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
میلاد 24,047 ارسال شده در 30 شهریور 1389 ببخشید اینا بلاک های قابل استفاده در نرم افزار اتوکد هستن.. مثلا وقتی میخوای در یک نقشه یک پمپ بکار ببری دیگه نیازی نباشه از اول پمپ رو طراحی کنید.. بصورت آماده وجود داره و فقط ازش استفاده میکنید.. همین. عزیز دلی مینی تروریست اهاااااا مرسی پس چرا من میزنم روش با سالید ورک باز میشه؟ مثل همون کاتالوگ خودش هست؟مثلا پیچ و مهره و اینا داره توش هوم؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mr. Specific 43,571 ارسال شده در 30 شهریور 1389 اهاااااامرسی پس چرا من میزنم روش با سالید ورک باز میشه؟ مثل همون کاتالوگ خودش هست؟مثلا پیچ و مهره و اینا داره توش هوم؟ خوب حتما سالید هم ایمپورتش میکنه دیگه چون هر دو نرم افزارای طراحی هستن 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mr. Specific 43,571 ارسال شده در 30 شهریور 1389 مثل همون کاتالوگ خودش هست؟مثلا پیچ و مهره و اینا داره توشهوم؟ راستی منظورت رو از این جمله نفهمیدم.. ببخشید میلاد جان 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
میلاد 24,047 ارسال شده در 30 شهریور 1389 راستی منظورت رو از این جمله نفهمیدم..ببخشید میلاد جان خواهش میکنم بابا منظور خاصی نداشتم یعنی همون چیزای آماده 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
qwert2 10 ارسال شده در 6 اردیبهشت 1390 سلام خواهش مي كنم سمبول هاي برق ساختمان كليد پريز و... برام بذارين يا لينكي بدين مرسي:ws2: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mr. Specific 43,571 ارسال شده در 6 اردیبهشت 1390 سلام خواهش مي كنم سمبول هاي برق ساختمان كليد پريز و... برام بذارين يا لينكي بدين مرسي:ws2: سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدی راستش چیز خاصی پیدا نکردم یه سر به اینجا بزن لطفا http://www.cadforum.cz/catalog_en/ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال