pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یکی از دوستانم ازم خواست به هر کی که می شناسم بگم تا واسه سلامتی یه دختر 18 ساله که سرطان گرفته دعا کنیم تا خدا شفاش بده گفتم با همراهی شما دوستان این کارو بکنم همه با هم از خدا بخوایم میترا و همه بیماران رو شفا بده تا از بزرگترین نعمت دنیا مثل ما بهره مند بشن آمین 10 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ امیدوارم هرچه سریعتر حالشون خوب بشه میگم پایه این مثل بقیه یه ختم قرآن براش بگیریم 2 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ خدايا تموم مريضها رو بخصوص اين دختر جون رو شفا بده (آمين) 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ خدایا توی این شب عزیز که شب تولد امام حسین به امام حسین قسمت میدم تمام مریض ها به خصوص میترا رو شفا بده آمین 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ از همه شما دوستان ممنونم انشاءالله که خدا دعای ما رو مستجاب می کنه 2 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ یکی از دوستانم ازم خواست به هر کی که می شناسم بگم تا واسه سلامتی یه دختر 18 ساله که سرطان گرفته دعا کنیم تا خدا شفاش بده گفتم با همراهی شما دوستان این کارو بکنم همه با هم از خدا بخوایم میترا و همه بیماران رو شفا بده تا از بزرگترین نعمت دنیا مثل ما بهره مند بشن آمین وای من واقعا متاسفم...امیدوارم هر چه زودتر شفا پیدا کنه:ws21::ws21::ws21: 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ امیدوارم خدا به این دوست عزیز کمک کنه.... 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ خداجونم هرچه زودتر خوبش کن تا بتونه یه زندگی شیرین و خوب داشته باشه 1 لینک به دیدگاه
sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ به امید شفای این دختر عزیز بفرست 5تا صلواتو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده