pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ من دوس دارم لب چشمه موقعی که دارم کوزه مو از اب پرمی کنم باهاش اشنا بشم :shad: خوشا به حالت اي روستايي . چه شاد و خرم چه باصفايي در شهر مانيست جز دود ماشين حتما اونم با يه اسب بياد لب چشمه تا به اسبش اب بده .................پس بگو براي اينه كه ارزوي اسب داري 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خوشا به حالت اي روستايي .چه شاد و خرم چه باصفايي در شهر مانيست جز دود ماشين حتما اونم با يه اسب بياد لب چشمه تا به اسبش اب بده .................پس بگو براي اينه كه ارزوي اسب داري خب اره باید حتما با اسب بیاد بعدش اسبشو بده به من خودش بره پی کار خودش:shad: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ من دوس دارم لب چشمه موقعی که دارم کوزه مو از اب پرمی کنم باهاش اشنا بشم :shad: آخ چه حالي ميده طرف بندازتت تو آب بعدش بشينه بهت بخنده!! :ws47: 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ منم دوس دارم وقتی ویرم سر زمین برا بابام غذا ببرم باهاش اشنا شم(الگو گرفته از نظر سارا افشار) 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ شلام من اومدم شلاااااااام بابزرگ خوش اومدی خسته نباشی،در حجره رو بستی اومدی ناهار؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ آخ چه حالي ميده طرف بندازتت تو آب بعدش بشينه بهت بخنده!! :ws47: ایششششششششششششششش:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ ایششششششششششششششش:viannen_38: :icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ آخ چه حالي ميده طرف بندازتت تو آب بعدش بشينه بهت بخنده!! :ws47: :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده