رفتن به مطلب

آیا ازدواج های اینترنتی و همسریابی در سایتها درست است ؟

pegah

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 128
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:w16:

آخه دیدم دوتاییتون واسه هم آرزوهای خوب خوب کردین گفتم صلوات بفرستیم

ممنونم مريم جان شما هم خوشبخت بشي البته فكر كنم تقريبا نظراتمون شبيه به هم بود بازهم صلوات :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اا تموم شد ؟ صلوات ؟

من تازه می خواستم برم بالای منبر :دی

برو عزيزم من هستم برو بچ هم خبر ميكنند شما بفرما از منبر برو بالا

• Like 2
لینک به دیدگاه

من خودم معتقدم فقط با رابطه و آشنایی بدون احساس میشه یه تصمیم درست گرفت .

ازدواج از طریق دوستی هایی که موقع شروع شدن خب هدف دوستی بوده درست اندازه یه ازدواج سنتی ناشناخته است !!!

چون :

در ازدواج سنتی که اصلا هیچ چیزی تضمین نمیشه جز اینکه مادر طرف مادر دختره رو فلان جا دیده و "مادر و ببین دختر و بپسند" پس کاملا 50 50 هستش .

و ازدواج دوستی هایی هم که اون بالا گفتم دقیقا به این علت که همش وابستگی و عادت به عشق! هست کاملا 50 50 هستش .

اینترنت هم همینطور .

کلا همشون 50 50 هستن .

کلا بیکاریم ازدواج می کنیم .

اگه قراره تصمیم گرفته بشه باید بدون احساس باشه و با آشنایی زیااااد و رابطه بیشتر و همه چی .

• Like 1
لینک به دیدگاه
من خودم معتقدم فقط با رابطه و آشنایی بدون احساس میشه یه تصمیم درست گرفت .

ازدواج از طریق دوستی هایی که موقع شروع شدن خب هدف دوستی بوده درست اندازه یه ازدواج سنتی ناشناخته است !!!

چون :

در ازدواج سنتی که اصلا هیچ چیزی تضمین نمیشه جز اینکه مادر طرف مادر دختره رو فلان جا دیده و "مادر و ببین دختر و بپسند" پس کاملا 50 50 هستش .

و ازدواج دوستی هایی هم که اون بالا گفتم دقیقا به این علت که همش وابستگی و عادت به عشق! هست کاملا 50 50 هستش .

اینترنت هم همینطور .

کلا همشون 50 50 هستن .

کلا بیکاریم ازدواج می کنیم .

اگه قراره تصمیم گرفته بشه باید بدون احساس باشه و با آشنایی زیااااد و رابطه بیشتر و همه چی .

بله دوست عزيز منظور ما هم فقط اشنايي بوده اين نبود كه امروز اشنا بشن فردا برن عقد نه بلكه فقط اشنايي بدون احساسه و بعدش همو ببينند و خواسته هاي خود رو مطرح كنند و خانواده ها رو در جريان بذارند

• Like 1
لینک به دیدگاه

بالاخره براي ازدواج بايد آشنايي از يه جايي شروع بشه حالا چه فرق ميكنه از اينترنت باشه يا جاي ديگه . فقط بستگي به اين داره كه اون دوتا باهم تفاهم داشته باشند. خيليها با هم فاميل بودن و نتونستند با هم سازش كنن. به نظر من هر دو زوج بايد باهم تفاهم داشته باشند تا در زندگي زناشويي موفق باشند. اينكه اولين بار كجا با هم آشنا شدند مهم نيست بعدش مهمه

• Like 1
لینک به دیدگاه
بالاخره براي ازدواج بايد آشنايي از يه جايي شروع بشه حالا چه فرق ميكنه از اينترنت باشه يا جاي ديگه . فقط بستگي به اين داره كه اون دوتا باهم تفاهم داشته باشند. خيليها با هم فاميل بودن و نتونستند با هم سازش كنن. به نظر من هر دو زوج بايد باهم تفاهم داشته باشند تا در زندگي زناشويي موفق باشند. اينكه اولين بار كجا با هم آشنا شدند مهم نيست بعدش مهمه

آفرين به شما كه با زبون ساده گفتيد تا همه بفهمند منم حرفم همينه :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کل این بحث ازدواج اینترنتی خیلی خیلی مضحک هست...

یکی بیاد به من بگه چه تفاوتی با ازدواج غیر اینترنتی داره ؟

من به کلی درک نمی کنم...

کلا از پایه مضحکه نه ؟ :ws3:

هیچی دیگه ما همیشه ناشناخته ازدواج می کنیم در صورتی که فکر می کنیم شناختیم :banel_smiley_4:

بله دوست عزيز منظور ما هم فقط اشنايي بوده اين نبود كه امروز اشنا بشن فردا برن عقد نه بلكه فقط اشنايي بدون احساسه و بعدش همو ببينند و خواسته هاي خود رو مطرح كنند و خانواده ها رو در جريان بذارند

در کل .

بازم همون 50 50 هستش مثل یه دوستی یا یه ازدواج سنتی .

چون تو این مورد هم عشق و عادت پا میگیرن و بیشتر آدما فقط با احساسشون تصمیم میگیرن .

و در کل هیچ فرقی نمی کنه وقتی قراره شناخت درستی نداشته باشی ! چه خانواده بپسنده ! چه عادت کرده باشی ! چه تو اینترنت با آرمان های همدیگه آشنا شده باشی ! آخرش وقتی روی اینا تصمیم بگیری 50 50 کار کردی !

• Like 1
لینک به دیدگاه
کلا از پایه مضحکه نه ؟ :ws3:

هیچی دیگه ما همیشه ناشناخته ازدواج می کنیم در صورتی که فکر می کنیم شناختیم :banel_smiley_4:

در کل .

بازم همون 50 50 هستش مثل یه دوستی یا یه ازدواج سنتی .

چون تو این مورد هم عشق و عادت پا میگیرن و بیشتر آدما فقط با احساسشون تصمیم میگیرن .

و در کل هیچ فرقی نمی کنه وقتی قراره شناخت درستی نداشته باشی ! چه خانواده بپسنده ! چه عادت کرده باشی ! چه تو اینترنت با آرمان های همدیگه آشنا شده باشی ! آخرش وقتی روی اینا تصمیم بگیری 50 50 کار کردی !

خوشمان امد ..............داري در جبهه خودمان فعاليت ميكني .................والا منم از اولش اينو گفتم مگر ازدواج هاي ديگه كاملا با شناخت قبليه مثلا مادر پسره ميبينه ميره پسرش رو مياره خواستگاري دختره ................يا ازدواج هاي دانشجويي مگر چقدر شناخت از طرفت داري در كل ازدواج مثل هندونه ميمونه كه اصلا نميشه توش رو ديد و يه ريسكه حالا چه تو نت چه جاي ديگه

• Like 1
لینک به دیدگاه

ببخشین این پستو دوباره مینویسم ولی لازمه

دوتا ادم ممکنه از هر راهی با هم اشنا بشن

من زن و شوهر هایی رو دیدم که تو تاکسی با هم اشنا شدن من یه فامیلی دارم که شوهرش که الان از پروفسورهای دانشگاه mit امریکاس خانمشو تو تاکسی برای اولین بار میبینه.........و الان 25 ساله که این زن و شوهر باهم زندگی میکنن و خانم ایشون هم بعد از ازدواج تا دکترای رشته خودش پیش رفت

خود پدر مادر من از دو شهر کاملا جدا در دانشگاه باهم اشنا شدن و ازدواج کردن

اینکه ما راه خاصی رو بروی خودمون ببندیم اصلا درست نیست ....همه راهها رو برای اشنایی ازدواج باز بگذارید .....اما هر راهی باید ملاحظات خودشو داشته باشه.............مثلا در اشنایی اینترنتی دو طرف بیشتر با ایده الهای هم اشنا میشن تا با واقعیت هم دیگه.........من خودمو عرض میکنم انچه که در نوشته های من میبینید...........من واقعی من نیست.........در واقعیت جور دیگری زندگی میکنم........و در اینجا بیشتر ایده الهامو مینویسم .......پس بعد از اینکه اشنا شدید ......این اشنایی رو به اشنایی سطح بالاتری ارتقاء بدین .......مثلا یک دیدار حضوری ....دوطرف همدیگرو ببینن ......و رودر رو باهم صحبت کنن............کی گفته که دیگرانی که پای اینترنت نشستن فاقد خانواده و اخلاقیات هستن و فقط ما دارای اون هستیم واگر اینترنتی اشنا بشیم حتما سرمون کلاه میره.............بنده متاهلم اینها رو برای خودم نمی نویسم ولی بعضی از دوستان میپرسن این مطالبو نظر شخصیمو دارم میدم...........

اگر یکی از دوستانتو یک نفر رو معرفی کنه چکار میکنید؟

یکشبه که نمیرید با اون نفر ازدواج کنید.............فرض کنید اینترنت هم یکی از دوستانتونه و یک نفر رو معرفی کرده.......با خانواده در میون بگذارید........و حساب شده بدون احساسات راجع به طرفتون مطالعه کنید.........در نهایت تصمیم گیری با شماست در رد یا قبول این پیشنهاد

وسلام علی من اتبع الهدی

صلواتی ختم کنید:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببخشین این پستو دوباره مینویسم ولی لازمه

دوتا ادم ممکنه از هر راهی با هم اشنا بشن

من زن و شوهر هایی رو دیدم که تو تاکسی با هم اشنا شدن من یه فامیلی دارم که شوهرش که الان از پروفسورهای دانشگاه mit امریکاس خانمشو تو تاکسی برای اولین بار میبینه.........و الان 25 ساله که این زن و شوهر باهم زندگی میکنن و خانم ایشون هم بعد از ازدواج تا دکترای رشته خودش پیش رفت

خود پدر مادر من از دو شهر کاملا جدا در دانشگاه باهم اشنا شدن و ازدواج کردن

اینکه ما راه خاصی رو بروی خودمون ببندیم اصلا درست نیست ....همه راهها رو برای اشنایی ازدواج باز بگذارید .....اما هر راهی باید ملاحظات خودشو داشته باشه.............مثلا در اشنایی اینترنتی دو طرف بیشتر با ایده الهای هم اشنا میشن تا با واقعیت هم دیگه.........من خودمو عرض میکنم انچه که در نوشته های من میبینید...........من واقعی من نیست.........در واقعیت جور دیگری زندگی میکنم........و در اینجا بیشتر ایده الهامو مینویسم .......پس بعد از اینکه اشنا شدید ......این اشنایی رو به اشنایی سطح بالاتری ارتقاء بدین .......مثلا یک دیدار حضوری ....دوطرف همدیگرو ببینن ......و رودر رو باهم صحبت کنن............کی گفته که دیگرانی که پای اینترنت نشستن فاقد خانواده و اخلاقیات هستن و فقط ما دارای اون هستیم واگر اینترنتی اشنا بشیم حتما سرمون کلاه میره.............بنده متاهلم اینها رو برای خودم نمی نویسم ولی بعضی از دوستان میپرسن این مطالبو نظر شخصیمو دارم میدم...........

اگر یکی از دوستانتو یک نفر رو معرفی کنه چکار میکنید؟

یکشبه که نمیرید با اون نفر ازدواج کنید.............فرض کنید اینترنت هم یکی از دوستانتونه و یک نفر رو معرفی کرده.......با خانواده در میون بگذارید........و حساب شده بدون احساسات راجع به طرفتون مطالعه کنید.........در نهایت تصمیم گیری با شماست در رد یا قبول این پیشنهاد

وسلام علی من اتبع الهدی

صلواتی ختم کنید:icon_gol:

:banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اصولا ازدواج اگه اینترنتی باشه بدرد نمیخوره ...ریسکش بالست .

مگر ريسك ازدواج هاي ديگه پايينه كه فقط مال اين بالاست

لینک به دیدگاه
خوب درست گفت دیگه چرا این طوری شدی؟

نميدونم منتظر چيه .................دقيقا منم مثل هوتن اينجور ازدواجي رو ديدم:ws37:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...