رفتن به مطلب

آیا ازدواج های اینترنتی و همسریابی در سایتها درست است ؟

pegah

ارسال های توصیه شده

دعوا سر لحاف ملاست :w16:

بخث سر اینه که آیا ازدواج اینترنتی خوبه ؟ یا بده ؟

اگر بده چرا بده ؟ دلیلش چیه ؟ دلیل خفن باید بیاری ها...

بعدشم چرا اینقدر تنبلی... :w58: چهار چط متنه دیگه... بخونش... چطوری کتابای دانشگاه رو میخونی پس ؟ :icon_razz:

در ضمن بحث به اینجا رسید که دوستمون میگه مهم ترین چیز خانواده ها هستند... من میگم خیر... مهم ترین چیز خود افراد هستند و خانواده ها نباید زیادی دخالت کنند اصلا...

ببین یه سوااال....؟؟؟:ws52: :ws52: سمنی ازت خواست نیشستی کامل گفتی....یا هر کی دیگه ام بخواد همین کارو میکنی؟؟؟؟:ws52::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 128
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خوبه يواش يواش داري راه ميايي و ميرسي به حرف ما

نه من با کسی راه نمیام من حرفو اعتقادی که دارمو میگم

شما اول در رابطه با بد بودنو خوب بودنش گفتین

منم گفتم به این دلیل خوب نیست

چون راه عادی و معمولیش بهتره و زودتر به نتیجه میرسی

اما مسئله دوم اینه که الان در شرایطه ما که بیشترمون دانشجوییم موردهای خوبی پیش میاد

که نباید ازش بگذری

و بقایای ماجرا

لینک به دیدگاه

بعدش باسه من خانواده خیلی مهمه طوری که 40 درصدو بهش اختصاص میدم

اوایل زندگی خودش خیلی مهمه اما وقتی چند سالی از عشق و تاب افتادیم

خانواده میاد وسط و باسم ارزشش خیلی زیاده

لینک به دیدگاه
اون مدت باسه شما چقدره؟

تا زماني كه طرفين به بلوغ فكري كامل برسند و از هم شناخت كامل پيدا كنند و بتونم مقداري پول جمع كنند مثلا دو سال ........چه عيبي داره كه توي اين دوسال باهم حرف بزنند و با روحيات هم آشنا بشند حتما كه نبايد به ازدواج ختم بشه تازه از اگر هم بشه كه چه بهتر

• Like 1
لینک به دیدگاه

ببین یه سوااال....؟؟؟:ws52: :ws52: سمنی ازت خواست نیشستی کامل گفتی....یا هر کی دیگه ام بخواد همین کارو میکنی؟؟؟؟:ws52::ws3:

:ws3:

سمنی آخه فرق داره... :icon_redface:

ولی هرکس بپرسه براش یکم توضیح میدادم دیگه... :ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه من با کسی راه نمیام من حرفو اعتقادی که دارمو میگم

شما اول در رابطه با بد بودنو خوب بودنش گفتین

منم گفتم به این دلیل خوب نیست

چون راه عادی و معمولیش بهتره و زودتر به نتیجه میرسی

اما مسئله دوم اینه که الان در شرایطه ما که بیشترمون دانشجوییم موردهای خوبی پیش میاد

که نباید ازش بگذری

و بقایای ماجرا

من دانشجو نيستم

اما چطور از نظر شما ازدواج دانشجويي خوبه منم با ازدواج دانشجويي مخالفم اصلا زماني هم كه دانشجو بودم مورد خوب حسابش نميكردم ............دانشجو پولش كجا بوده ......

لینک به دیدگاه
تا زماني كه طرفين به بلوغ فكري كامل برسند و از هم شناخت كامل پيدا كنند و بتونم مقداري پول جمع كنند مثلا دو سال ........چه عيبي داره كه توي اين دوسال باهم حرف بزنند و با روحيات هم آشنا بشند حتما كه نبايد به ازدواج ختم بشه تازه از اگر هم بشه كه چه بهتر

دقیقا... مرسی...

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws3:

سمنی آخه فرق داره... :icon_redface:

ولی هرکس بپرسه براش یکم توضیح میدادم دیگه... :ws52:

نه من دنبال همین نکته بودم!!!!!!:ws3:

لینک به دیدگاه

تازه از نظر من اسمش دوستي اينتر نت نيست دوستي چيز ديگه است و هدفشون هم چيز ديگه و بعد از مدتي از هم سير ميشند اما توي نت اينطور نيست چون ميدوني كه طرفت براي ..............نمي خوادد

لینک به دیدگاه

من کاملا با نظر شما مخالفم وقتی دوسال به کسی علاقه مند شدی اما به ازدواج ختم نشد ایا تو به راحتی فراموشش میکنی؟

مگه میشه فراموشش کرد>؟ تا عمر داری دلت همراه اونه

لینک به دیدگاه
تازه از نظر من اسمش دوستي اينتر نت نيست دوستي چيز ديگه است و هدفشون هم چيز ديگه و بعد از مدتي از هم سير ميشند اما توي نت اينطور نيست چون ميدوني كه طرفت براي ..............نمي خوادد

شما دارین دوتا چیزو میگی

یکی اینکه با طرف دوست میشی وهدفت دوستیه حالا اگه خوب بود ازدواج

2. شما با طرف اشنا میشی باهدف ازدواج و میخوای به عنوان یه همسر ارزیابیش کنی

این دو موضوع خیلی متفاوته

لینک به دیدگاه
من کاملا با نظر شما مخالفم وقتی دوسال به کسی علاقه مند شدی اما به ازدواج ختم نشد ایا تو به راحتی فراموشش میکنی؟

مگه میشه فراموشش کرد>؟ تا عمر داری دلت همراه اونه

توي اين دوسال كه قرار نيست علاقه به وجود نياد چون در ابتداي آشنايي همديگر رو ديدند و به تفاهم رسيدنند منظور از دو سال يا يكسال زمانيه كه ديگه به شناخت كامل رسيدند و به هم علاقه مند شدند فقط جهت پول جمع كردن آقا پسره

لینک به دیدگاه
توي اين دوسال كه قرار نيست علاقه به وجود نياد چون در ابتداي آشنايي همديگر رو ديدند و به تفاهم رسيدنند منظور از دو سال يا يكسال زمانيه كه ديگه به شناخت كامل رسيدند و به هم علاقه مند شدند فقط جهت پول جمع كردن آقا پسره

نه اشتباه نکن ادم با 1 2 3 4سالم نمی تونه به شناخت کامل برسه اما تا حدودی دستت میاد

بعد اگه من گفتم دانشجوییم یعنی تو جامعه هستیم و با خیلیا در ارتباطیم

خوب حالا اومدیم تا 2 سال هم به پولو پله رسید که غیر ممکنه بتونه توی این چند ساله نامحدود بتونه جمع کنه

حالا این هیچی اومد جمع شد با همم ازدواج کردین به خوبی خوشیم تموم شد اما فردا روز از خانوادش خوشت نیمد چی؟ ااینکه بر خوردشون چه جوریه؟ میتونی باهاشون کنار بیای؟

نکه الانم میخوای بگی خودش مهمه

لینک به دیدگاه
نه اشتباه نکن ادم با 1 2 3 4سالم نمی تونه به شناخت کامل برسه اما تا حدودی دستت میاد

بعد اگه من گفتم دانشجوییم یعنی تو جامعه هستیم و با خیلیا در ارتباطیم

خوب حالا اومدیم تا 2 سال هم به پولو پله رسید که غیر ممکنه بتونه توی این چند ساله نامحدود بتونه جمع کنه

حالا این هیچی اومد جمع شد با همم ازدواج کردین به خوبی خوشیم تموم شد اما فردا روز از خانوادش خوشت نیمد چی؟ ااینکه بر خوردشون چه جوریه؟ میتونی باهاشون کنار بیای؟

نکه الانم میخوای بگی خودش مهمه

نه عزيز من اينطوري كه شما ميگي نيست

اينا رو براي مثال گفتم

از كجا معلوم من با هر كس ديگه اي ازدواج كنم از خانواده اش خوشم بياد

در ثاني مگر من ميخوام با خانواده اش زندگي كنم

ببين من و خواهرم تو يه خانواده با يه تربيت و يه شرايط بزرگ شديم اما با هم اختلاف نظر داريم پس چطور ممكنه ادم با كسي كه ازدواج ميكنه كه با تر بيت ديگه اي بوده اختلاف نظر نداشته باشه خواهر من شما با هر كس كه ازدواج كني فقط ميتوني خودش رو انتخاب كني خانواده اش خود به خود انتخاب ميشه

مگر ما قصر و كاخ و تاج وتخت ازش ميخواييم كهنتونه تو دوسال جمش كنه همين كه يه عقد ساده بگيره و پول پيش يه خونه كافيه

اصل اينه كه جربزه كار كردن رو داشته باشه

لینک به دیدگاه
نه عزيز من اينطوري كه شما ميگي نيست

اينا رو براي مثال گفتم

از كجا معلوم من با هر كس ديگه اي ازدواج كنم از خانواده اش خوشم بياد

در ثاني مگر من ميخوام با خانواده اش زندگي كنم

ببين من و خواهرم تو يه خانواده با يه تربيت و يه شرايط بزرگ شديم اما با هم اختلاف نظر داريم پس چطور ممكنه ادم با كسي كه ازدواج ميكنه كه با تر بيت ديگه اي بوده اختلاف نظر نداشته باشه خواهر من شما با هر كس كه ازدواج كني فقط ميتوني خودش رو انتخاب كني خانواده اش خود به خود انتخاب ميشه

مگر ما قصر و كاخ و تاج وتخت ازش ميخواييم كهنتونه تو دوسال جمش كنه همين كه يه عقد ساده بگيره و پول پيش يه خونه كافيه

اصل اينه كه جربزه كار كردن رو داشته باشه

ما نظراتمون خیلی متفاوته من وقتمو باسه کسی میزارم که هم خودش خوب باشه هم تا حدودی بتونم با خانوادش کنار بیام و اونها هم بتونن با من و با خانوادهم کنار بیان

من هر دوشو در کنار هم میخوام وبه هر دوش یه درصدیو قائل میشم برابر

که در اوایل خود طرف بیشتر در نظر میاد و در چند سال بعد خانوادش

امیدوارم زندگی خوب و سازنده ی رو شروع کنید حالا به هر روشی:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ما نظراتمون خیلی متفاوته من وقتمو باسه کسی میزارم که هم خودش خوب باشه هم تا حدودی بتونم با خانوادش کنار بیام و اونها هم بتونن با من و با خانوادهم کنار بیان

من هر دوشو در کنار هم میخوام وبه هر دوش یه درصدیو قائل میشم برابر

که در اوایل خود طرف بیشتر در نظر میاد و در چند سال بعد خانوادش

امیدوارم زندگی خوب و سازنده ی رو شروع کنید حالا به هر روشی:icon_gol:

ان شالله كه شما هم موفق باشيد من كه كسي رو ندارم كه بخوام تو نت باهاش اشنا شده باشم و ازدواج كنم اين مقاله هم ديشب خوندم به نظرم جالب امد گذاشتمش تا بقيه هم بخونند و اينجا براي همين بحث و جدل هاست ديگه بلاخره طرفين نظرش رو ميگه اما از فرصت هات استفاده كن منظورم توي دانشگاه

حضرت علي (ع)

فرصت ها همانند ابرها در گذرند

سفيد بخت بشي :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...