رفتن به مطلب

آیا ازدواج های اینترنتی و همسریابی در سایتها درست است ؟

pegah

ارسال های توصیه شده

خیلی ببخشید شما فقط دارین ازدواج اینترنتیو توجیه میکنیین

شما فقط دارین اشکالاته وارده به دوتاشونو میگین همین

در هر دو مشکلاته خودشو داره

اما همون طور که گفتم ادم بینه بد و بدتر بدو انتخاب میکنه

تازه خانواده اول در جریان باشن خیلی بهتره چون تا نصفه های راه رفتیم اما اونجوری وقت تلف کردنه

بنده چیزی رو توجیح نمیکنم... من دارم میگم هیچ تفاوتی بین این دوتا نیست...

"بد و بدتر" هم اینجا وجود نداره که شما بخوای یکی رو انتخاب کنید...

هر دو دقیقا مثل هم هستند...

کی گفته در رابطه ی اینترنتی خانواده نمیتونه در جریان باشه ؟ یعنی این نشدنیه ؟

تا نصفه های چه راهی رفتید ؟

مگه اگر بنا بر شکست باشه تفاوتی داره که خانواده ها با هم آشنا باشند یا نباشند ؟ یا اینکه چه تفاوتی داره که اول آشنایی از خانواده ها شروع شده باشه ؟

میفرمایید در صورتی که یک ازدواج غیر اینترنتی شکست بخوره شما وقتت رو تلف نکردی ؟ ولی در رابطه ی اینترنتی وقتت تلف شده ؟

چه تفاوتی داره ؟

شکست شکسته...

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 128
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

از نظر شما خود دختر و پسر نباید واسه آشنایی اقدام کنن..درسته؟

واااااااااااااااااااای من نمیدونم چرا شماها استثناهارو میگین

نگاه کنید ممکنه یه ازدواجی که با تمامه اداب رسومش برگزار بشه همه چی okاما فرداش به طلاق کشیده میشه

کلیات مهمه نه جزئیات

عقل اینو حکم میکنه که در یک خانواده خوب پسر یا دختر هم خوبه

اما استثنا هم وجود داره

در همه چی وجود داره ممکنه یه ازدواج اینترنتی خوب بشه اما ازدواج معمولی که از همه چی اوکی بوده نشه

شما میفرمایید که پسر و دختر کلا نباید با هم آشنا بشند و بعد تصمیم به ازدواج بگیرند ؟

من متوجه منظور شما نشدم...

باید خانواده ها بلند شن اقدام کنند ؟ مثل 10 قرن پیش ؟

حقیقتش عقل ما این رو حکم نمیکنه و چیزایی هم که تا حالا دیدیم این رو اثبات میکنه... خوب و بد بودن یه فرد هیچ ربطی به خانواده نداره...

پس از نظر شما فردی که میخواد ازدواج کنه اول باید بره ببینه خانواده ی اون فرد چطوریه... بعد اگر خوب نبود باید کلا از اون فرد بگذره و حتی یه شانس هم بهش نده ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
از نظر شما خود دختر و پسر نباید واسه آشنایی اقدام کنن..درسته؟

بله من میگیم اگه اول اشنایی از خانواده ها شروع شه خیلی بهتره چرا؟

چون هم تا نصف راه حل شده و مهمترین چیز حل شده

فردا روز توش حرفو حدیث نیست دیگه اینو مطمئنی فردا روز خانوادت باهات مشکل پیدا نمیکنن

بعدش تو میمونیو پسره

ودیگه این که از 2 طرف موضوع حل میشه هم تو با پسره هستی ببینی چه جوریه هم خانوادها با همن

اما اونجوری تو یه مدت با پسره هستی میگذره اگه خوب بود که به خانواده میگین بعد اونم هزارتا دردسر داره حالا گفتیم تا قرار مدار بزاریم میدونین چی قد طول میکشه؟

تازه این موقع خوشانسیه

حالا بیاد طرف بد از اب دربیاد دیگه هیچی یه 2 3 سال از عمرتم رفته به باد

لینک به دیدگاه

فردا روز توش حرفو حدیث نیست دیگه اینو مطمئنی فردا روز خانوادت باهات مشکل پیدا نمیکنن

بعدش تو میمونیو پسره

ودیگه این که از 2 طرف موضوع حل میشه هم تو با پسره هستی ببینی چه جوریه هم خانوادها با همن

اما اونجوری تو یه مدت با پسره هستی میگذره اگه خوب بود که به خانواده میگین بعد اونم هزارتا دردسر داره حالا گفتیم تا قرار مدار بزاریم میدونین چی قد طول میکشه؟

تازه این موقع خوشانسیه

خوب پس دیگه حل شد..شما با هرجور آشنایی غیر از خانوادگی مخالفی..اینترنتی هم شامل میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
شما میفرمایید که پسر و دختر کلا نباید با هم آشنا بشند و بعد تصمیم به ازدواج بگیرند ؟

من متوجه منظور شما نشدم...

باید خانواده ها بلند شن اقدام کنند ؟ مثل 10 قرن پیش ؟

حقیقتش عقل ما این رو حکم نمیکنه و چیزایی هم که تا حالا دیدیم این رو اثبات میکنه... خوب و بد بودن یه فرد هیچ ربطی به خانواده نداره...

پس از نظر شما فردی که میخواد ازدواج کنه اول باید بره ببینه خانواده ی اون فرد چطوریه... بعد اگر خوب نبود باید کلا از اون فرد بگذره و حتی یه شانس هم بهش نده ؟

من که گفتم شما دارین جزئیاتو میگین

اما من دارم کلیاتو میگیم و به جزئیاتم کاری ندارم

لینک به دیدگاه

بعدش تو میمونیو پسره

تازه این موقع خوشانسیه

خوب شما کلا طرز تفکرت با ما فرق داره...

از نظر بنده خانواده در درجه ی چندم قرار دارند... اول خوب فرد مهمه...

اگرم بنا بر ازدواج باشه اون ازدواج صورت میگیره... چه خانواده ها بخوان چه نخوان...

بعدشم کی گفته فردا توش حرف و حدیث نیست ؟

چطور پسر و دختر میتونند بعد از ازدواج مشکل پیدا کنند ولی خانواده ها نمی تونند ؟

فکر نمیکنید این رابطه ی خانواده ها که شما اینقدر برات مهمه بعدا باعث مشکل بشه ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

بعدش تو میمونیو پسره

تازه این موقع خوشانسیه

من مخالف مگر قرون وسطاست كه اول خانواده ها همديگر رو ببينند بعد دختر پسر

دختر پسر مي خوان با هم ازدواج كنند نه پدر و مادراشون

من ميگم هر نوع ازدواجي بهتره اول دختر و پسر با مصلحت خانواده همديگر رو ببينند و صحبت هاشون رو با هم كنند بعد به طور علني مطرح بشه

زمان مادر منم كه بوده پدرم خودش زنش رو پسنديده حالا ما بياييم وايسيم تو خونه كه افتاب مهتاب نبينتمون تا يكي با اسب سفيد برسه نه عزيز من اين دوره زمونه خيلي مدرن شده

دخترا اغلب كار ميكنند يا دانشگاه ميرند و خودشون همسرشون رو انتخاب ميكنند ديگر كمتر پسري صبر ميكنه تا مادرش براش يره خواستگاري

اگر الان امار طلاق رفته بالا چون ديد مردم عوض شده اگر قبلا كسي تو ازدواج موفق نبود مي موند ومي ساخت ولي الان ميگه مهرم حلال جونم آزاد

ديگه عرضي ندارم

من ا..توفيق

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب پس دیگه حل شد..شما با هرجور آشنایی غیر از خانوادگی مخالفی..اینترنتی هم شامل میشه

ببین عزیزم من تنها خانواده رو نمیگیم

خیلی وقتا پیش میاد تو با کسی اشنا میشی که واقعا از نظرت خوبه و با هم اشنا میشین اما این اشنایی نباید زیاد طول بکشه و باید به خانواده هم بگی

بعد یه موقع پیش میاد یه چند سال با همین و بعد اصلا با خانوادش نمیتونی کنار بیای خودش خوبه اما تو نمیتونی باهاشون کنار بیای

پس به نظرت بهتر نیست هر دوتاشو کنار هم داشته باشی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

دقیقا... بله...

ایشون کلا طرز فکرش فرق داره با ما... مشکل اینجا بود...

عجیبه ها... ولی من تا حالا در عمرم ندیدم این نوع ازدواجی که ایشون اینقدر مورد تاییدشون هست موفق بوده باشه...

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببین عزیزم من تنها خانواده رو نمیگیم

خیلی وقتا پیش میاد تو با کسی اشنا میشی که واقعا از نظرت خوبه و با هم اشنا میشین اما این اشنایی نباید زیاد طول بکشه و باید به خانواده هم بگی

بعد یه موقع پیش میاد یه چند سال با همین و بعد اصلا با خانوادش نمیتونی کنار بیای خودش خوبه اما تو نمیتونی باهاشون کنار بیای

پس به نظرت بهتر نیست هر دوتاشو کنار هم داشته باشی؟

میدونم منظورت چیه..خوب هرکسی یه جور فکر میکنه....:icon_gol:

به هر حال وقتی قضیه ازدواج جدی بشه خانواده هام میان جلو..

• Like 1
لینک به دیدگاه

نه اشتباه نکنید انگار شما یه طور دیگه منظور منو متوجه شدین

الان خیلیا اول دخترو پسر اشنا میشن بعد خانواده ها

من میگم این اشنایی اولیه که با هم دارین خیلی کوتا باشه و بعد به خانوادها بگیم و دوتاشو با هم داشته باشیم

وگرنه الان همه میدونن که اون زمونه تموم شده من الان میشینم تو خونه تا یکی خوب پیدا شه؟

اون موقعرو پیشی خورد

اما الان با یه اشنایی کوتاه مدت میشه همه طرفو داشته باشی

لینک به دیدگاه
من که گفتم شما دارین جزئیاتو میگین

اما من دارم کلیاتو میگیم و به جزئیاتم کاری ندارم

بنده متوجه حرف شما واقعا نمیشم... چی رو شما کلیات میدونید ؟ و چی رو بنده عرض میکنم که از نظر شما جزئیاته ؟

لینک به دیدگاه
دقیقا... بله...

ایشون کلا طرز فکرش فرق داره با ما... مشکل اینجا بود...

عجیبه ها... ولی من تا حالا در عمرم ندیدم این نوع ازدواجی که ایشون اینقدر مورد تاییدشون هست موفق بوده باشه...

منم تا اونجایی که میدونم ازدواج هایی که شما میگین بیشتر از ازدواجهایی که من میگم بدتر از اب درمیاد

لینک به دیدگاه
میدونم منظورت چیه..خوب هرکسی یه جور فکر میکنه....:icon_gol:

به هر حال وقتی قضیه ازدواج جدی بشه خانواده هام میان جلو..

فقط مواظب باشین اون مدتی که داری باهاش اشنا میشی زیاد طول نکشه که

از عمرو جوانیت نگذره در صورتی که تو اون چند سال میتونی بهترین نحو زندگی کنی

لینک به دیدگاه

من میگم این اشنایی اولیه که با هم دارین خیلی کوتا باشه و بعد به خانوادها بگیم و دوتاشو با هم داشته باشیم

وگرنه الان همه میدونن که اون زمونه تموم شده من الان میشینم تو خونه تا یکی خوب پیدا شه؟

اون موقعرو پیشی خورد

خوب بنده هم میگم اول باید دختر و پسر آشنا بشند و بعد خانواده ها...

ولی خوب باید یک مدتی بگذره... نباید ؟ نباید مطمئن بشی که این اون کسی هست که میخوای باهاش زندگی کنی ؟

اینکه شما چیزی رو به خانواده ها بگی مسئله رو بعضا خیلی خیلی جدی میکنه...

در ضمن مسئله اینه که شما تا چه حدی به خانواده ها اجازه ی دخالت میدی... من شخصا به هیچ وجه به خانوادم اجازه ی دخالت در امور شخصیم رو نمیدم... از طرف مقابلم همین انتطار رو دارم... در ضمن بستگی زیادی به خانواده ها هم داره... گاها شما میدونید که خانواده ها با هم مشکلی نخواهند داشت... :ws3:

لینک به دیدگاه

اون موقعرو پیشی خورد

خوبه يواش يواش داري راه ميايي و ميرسي به حرف ما

لینک به دیدگاه
خوب بنده هم میگم اول باید دختر و پسر آشنا بشند و بعد خانواده ها...

ولی خوب باید یک مدتی بگذره... نباید ؟ نباید مطمئن بشی که این اون کسی هست که میخوای باهاش زندگی کنی ؟

اینکه شما چیزی رو به خانواده ها بگی مسئله رو بعضا خیلی خیلی جدی میکنه...

در ضمن مسئله اینه که شما تا چه حدی به خانواده ها اجازه ی دخالت میدی... من شخصا به هیچ وجه به خانوادم اجازه ی دخالت در امور شخصیم رو نمیدم... از طرف مقابلم همین انتطار رو دارم... در ضمن بستگی زیادی به خانواده ها هم داره... گاها شما میدونید که خانواده ها با هم مشکلی نخواهند داشت... :ws3:

اون مدت باسه شما چقدره؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
وافن حال ندارم بخونم توضیح بده بینم چی شده تا حالا؟:banel_smiley_4:

دعوا سر لحاف ملاست :w16:

بخث سر اینه که آیا ازدواج اینترنتی خوبه ؟ یا بده ؟

اگر بده چرا بده ؟ دلیلش چیه ؟ دلیل خفن باید بیاری ها...

بعدشم چرا اینقدر تنبلی... :w58: چهار چط متنه دیگه... بخونش... چطوری کتابای دانشگاه رو میخونی پس ؟ :icon_razz:

در ضمن بحث به اینجا رسید که دوستمون میگه مهم ترین چیز خانواده ها هستند... من میگم خیر... مهم ترین چیز خود افراد هستند و خانواده ها نباید زیادی دخالت کنند اصلا...

• Like 1
لینک به دیدگاه
اون مدت باسه شما چقدره؟

یک سال... البته بستگی داره که رابطه با چه سرعتی پیش بره...

ولی باید اینقدر باشه که با اون فرد خوب آشنا بشی...

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...