Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ تفاوتش اینه یه پسری که بهمون معرفی میکنن میگن ما 20 ساله میشناسیمشون یه طور دیگه از اب درمیاد چه برسه محیط مجازی که اصلا نمی شناسیش و به بهترین نحو خودشو نشون میده اصلا چه لزومی داره اینجوری باشه وقتی میشه راحت بیان جلو اصلش اینه که اول خانواده مطرح کنه درمیون بزاره نه خودمون. اونجوری با نزاکتتره 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یه سوال وافن جواب بدید تو نت فقط آشنایی اولیه صورت میگیره بعد میان بیرون نت...رو در رو بیشتر آشنا میشن و چند باری میرن بیرون و کلی صحبت....بعد اگه دیدن میتونن با هم زندگی کنن مرین سر اصل مطلب کجاش بده؟ هيچ كس توضيح نميده علتش چيه فقط ميگه بده خوب نيست خب اگر يقين داريد كه بده علتش روبيان كنيد حالا اونايي كه تو دانشگاه يا محل كار ......باهم ؟آشنا ميشند يعني صد در صد خوشبخت ميشند وهرگز طلاق نميگيرند 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ کار این بنگاه ها رو قبلا دلاله انجام میداد..ولی مردم روشون نمیشد بگن از طریق دلاله واسه پسرشون زن گرفتن یا دخترشونو شوهر دادن.... الان هم فکر نکنم خانواده ها دوست داشته باشن بگن بچه هاشون تو نت آشنا شدن..هنوز تو این مملکت جا نیافتاده 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ :ws28: خیلی جالبه ها... یکی نمیاد بگه بره چی فاجعه میشه... فقط میدونند فاجعه میشه... معلوم نیست چرا... خدا هست... کو ؟ چه میدونم... هست دیگه... 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ هيچ كس توضيح نميده علتش چيه فقط ميگه بده خوب نيست خب اگر يقين داريد كه بده علتش روبيان كنيد حالا اونايي كه تو دانشگاه يا محل كار ......باهم ؟آشنا ميشند يعني صد در صد خوشبخت ميشند وهرگز طلاق نميگيرند خوب عزیزم ما هم همینو میگیم میگیم تو حالت عادیش خوب در نمیاد چه برسه نت عقل حکم میکنه که بینه بدو بدتر بد و انتخاب کنه؟ خوب شما بگین چرا حالت معمولیش نباشه؟ این که خیلی بهتره 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ فاجعه نیست ...... اینم یه راهه دیگه... 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من به این اعتقاد دارم اگه خانواده پسر خوب باشه خوده پسره هم خوبه پس اول بهتره خانوادهش بیاد جلو ببینیم به ما میخورن یا نه بعد خود پسره همیشه برای یه زندگی خوب خانواده همسرت خیلی مهمه تو که تنها با خودش نمی خوای زندگی کنی پس اونا هم مهمن؟ 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ تفاوتش اینه یه پسری که بهمون معرفی میکنن میگن ما 20 ساله میشناسیمشون یه طور دیگه از اب درمیاد چه برسه محیط مجازی که اصلا نمی شناسیش و به بهترین نحو خودشو نشون میده اصلا چه لزومی داره اینجوری باشه وقتی میشه راحت بیان جلو اصلش اینه که اول خانواده مطرح کنه درمیون بزاره نه خودمون. اونجوری با نزاکتتره مگه اون پسری که باهاش تو دنیای واقعی برای اولین بار آشنا میشی نمی تونه بهت دروغ بگه ؟ مگر اون کسی که باهاش توی دنیای مجازی آشنا میشی توی دنیای واقعی نمیبینیش ؟ مگر در نهایت اگر قرار بر ازدواج باشه تمام مسائلی که در ازدواج معمولی اتفاق میوفته اتفاق نمیافته ؟ چند درصد از ازدواج های غیر اینترنتی موفق هستند ؟ هر بار که یک ازدواج اینترنتی شکست میخوره دلیلش اینه که این ازدواج اینترنتی بوده و در نتیجه ازدواج اینترنتی غلطه ؟ اون دو خط آخرم که معلوم نیست چیه... 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ به نظر من شکست خوردن یا موفق بودن یک ازدواج به نحوه آشنایی ربطی نداره... 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ مگه اون پسری که باهاش تو دنیای واقعی برای اولین بار آشنا میشی نمی تونه بهت دروغ بگه ؟ مگر اون کسی که باهاش توی دنیای مجازی آشنا میشی توی دنیای واقعی نمیبینیش ؟ مگر در نهایت اگر قرار بر ازدواج باشه تمام مسائلی که در ازدواج معمولی اتفاق میوفته اتفاق نمیافته ؟ چند درصد از ازدواج های غیر اینترنتی موفق هستند ؟ هر بار که یک ازدواج اینترنتی شکست میخوره دلیلش اینه که این ازدواج اینترنتی بوده و در نتیجه ازدواج اینترنتی غلطه ؟ اون دو خط آخرم که معلوم نیست چیه... وا مگه ما گفتیم که همش بد میشه خیر اینجوری نیست اما تا راه مستقیمو عادیش هست ادم نمیره دنباله یه راه دیگه لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ به نظر من شکست خوردن یا موفق بودن یک ازدواج به نحوه آشنایی ربطی نداره... به کیفیت آشنایی ربط داره 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من به این اعتقاد دارم اگه خانواده پسر خوب باشه خوده پسره هم خوبه پس اول بهتره خانوادهش بیاد جلو ببینیم به ما میخورن یا نه بعد خود پسره همیشه برای یه زندگی خوب خانواده همسرت خیلی مهمه تو که تنها با خودش نمی خوای زندگی کنی پس اونا هم مهمن؟ یعنی : گر پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را یه چیزایی حاصل ؟ این از نظر شما درسته که چون خانواده ی پسر خوب هستند در نتیجه پسرشونم خوبه دیگه... یعنی خوب میشه... بعد اونوقت نمیشه که شما با پسر آشنا بشید بعد با خانوادش آشنا بشید ؟ حتما اول باید خانواده ی پسر بیان با خانواده ی دختر آشنا بشن ؟ بعدشم اگر این آشنایی اینترنتی باشه دیگه نمیشه با خانواده ی پسر آشنا شد ؟ در اینکه خانواده مهم هستند بحثی نیست... ولی بقیه ی حرف های شما کمی از نظر من غیر منطقی میاد... 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اینو مطمئن باشین در یک ازدواج موفق هم طرف مهمه هم خانوادش پس در ازدواج اینترنی بیشتر طرف مد نظر قرار میگیره بیای چند وقت خودمونو بزاریم سر کار تا یه مورده خوب که بهمون بخوره پیدا میکنیم بعد همو میبینیم یه چند وقتی میگذره میبینیم نه اونی که ما میخواییم نیست پس بهتره خانوادهها اول بیان جلو و به هم معرفی بشن بعد دخترو پسر اونجوری اگه زندگی شکست بخوره خیلی بهتر از افسوس اینترنتی بودنه لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ وا مگه ما گفتیم که همش بد میشه خیر اینجوری نیست اما تا راه مستقیمو عادیش هست ادم نمیره دنباله یه راه دیگه راه مستقیم و عادیش همیشه مشکل ساز تره... لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ راست میگه خو ممکنه پسره بهترین خانواده رو داشته باشه ولی شما میخوای با پسره زندگی کنی...از صبح تا شب پیش اونی نه خاونادش اگه خانواده خوب باشن و پسره خوب نباشه چی؟ تا حالا ندیدی یه خانواده خوب باشن ولی پسرشون معتاد باشه یا روان پریش باشه؟ باید با پسره تفاهم داشته باشی...خونواده بد هم بود میشه تحمل کرد 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یعنی : گر پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را یه چیزایی حاصل ؟ این از نظر شما درسته که چون خانواده ی پسر خوب هستند در نتیجه پسرشونم خوبه دیگه... یعنی خوب میشه... بعد اونوقت نمیشه که شما با پسر آشنا بشید بعد با خانوادش آشنا بشید ؟ حتما اول باید خانواده ی پسر بیان با خانواده ی دختر آشنا بشن ؟ بعدشم اگر این آشنایی اینترنتی باشه دیگه نمیشه با خانواده ی پسر آشنا شد ؟ در اینکه خانواده مهم هستند بحثی نیست... ولی بقیه ی حرف های شما کمی از نظر من غیر منطقی میاد... خیلی ببخشید شما فقط دارین ازدواج اینترنتیو توجیه میکنیین شما فقط دارین اشکالاته وارده به دوتاشونو میگین همین در هر دو مشکلاته خودشو داره اما همون طور که گفتم ادم بینه بد و بدتر بدو انتخاب میکنه تازه خانواده اول در جریان باشن خیلی بهتره چون تا نصفه های راه رفتیم اما اونجوری وقت تلف کردنه لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اینو مطمئن باشین در یک ازدواج موفق هم طرف مهمه هم خانوادش پس در ازدواج اینترنی بیشتر طرف مد نظر قرار میگیره بیای چند وقت خودمونو بزاریم سر کار تا یه مورده خوب که بهمون بخوره پیدا میکنیم بعد همو میبینیم یه چند وقتی میگذره میبینیم نه اونی که ما میخواییم نیست پس بهتره خانوادهها اول بیان جلو و به هم معرفی بشن بعد دخترو پسر اونجوری اگه زندگی شکست بخوره خیلی بهتر از افسوس اینترنتی بودنه خوب مسلمه که هم خود فرد مهمه و هم خانوادش... ازدواج اینترنتی چیه دیگه ؟ :w58: آشنایی... آشنایی... آشنایی اینترنتی... مگر در ازدواج غیر اینترنتی نمیشه بعد از یه مدتی دو طرف ببینند که به هم نمیخورند یا اون چیزی که فکر میکردند نبودند ؟ مگه همه مشکلات قبل از ازدواج و بعد از ازدواج به همین شکل نیستن ؟ چرا اگر اونطوری شکست بخوره بهتره ؟ من واقعا اینجا سعی دارم یه چیزایی رو بفهمم ها... فکر نکنید من میخوام باهاتون بحث بی مورد بکنم... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ خیلی ببخشید شما فقط دارین ازدواج اینترنتیو توجیه میکنیین شما فقط دارین اشکالاته وارده به دوتاشونو میگین همین در هر دو مشکلاته خودشو داره اما همون طور که گفتم ادم بینه بد و بدتر بدو انتخاب میکنه تازه خانواده اول در جریان باشن خیلی بهتره چون تا نصفه های راه رفتیم اما اونجوری وقت تلف کردنه از نظر شما خود دختر و پسر نباید واسه آشنایی اقدام کنن..درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ راست میگه خوممکنه پسره بهترین خانواده رو داشته باشه ولی شما میخوای با پسره زندگی کنی...از صبح تا شب پیش اونی نه خاونادش اگه خانواده خوب باشن و پسره خوب نباشه چی؟ تا حالا ندیدی یه خانواده خوب باشن ولی پسرشون معتاد باشه یا روان پریش باشه؟ باید با پسره تفاهم داشته باشی...خونواده بد هم بود میشه تحمل کرد واااااااااااااااااااای من نمیدونم چرا شماها استثناهارو میگین نگاه کنید ممکنه یه ازدواجی که با تمامه اداب رسومش برگزار بشه همه چی okاما فرداش به طلاق کشیده میشه کلیات مهمه نه جزئیات عقل اینو حکم میکنه که در یک خانواده خوب پسر یا دختر هم خوبه اما استثنا هم وجود داره در همه چی وجود داره ممکنه یه ازدواج اینترنتی خوب بشه اما ازدواج معمولی که از همه چی اوکی بوده نشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده