میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ میای با هم قرار بذاریم:ws28: من با تو گولاخ قرار نمیذارمممممم:ws3::ws46: :dancegirl2: نه من با یکی دیگه قرار گذاشتم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ :dancegirl2:نه من با یکی دیگه قرار گذاشتم :ws37: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ کاش ميگفتيد منظورتون از ازدواج اينترنتي چيه؟؟ يعني اينکه 2 نفر تو نت همديگرو پيدا کنن بعد فرداش برن خواستگاري و ازدواج!! و يا اينکه فقط تو نت هم ديگرو پيدا کنن و تو دنياي واقعي با هم آشنا بشن 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ کاش ميگفتيد منظورتون از ازدواج اينترنتي چيه؟؟ يعني اينکه 2 نفر تو نت همديگرو پيدا کنن بعد فرداش برن خواستگاري و ازدواج!! و يا اينکه فقط تو نت هم ديگرو پيدا کنن و تو دنياي واقعي با هم آشنا بشن مسلما مورد دوم..الان دیگه همه عاقلتر از اونی اند که بچه بازی در بیارن.... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ حالا هی شماها بگین من اصلا صلاح نمیبینم چه معنی داره؟:banel_smiley_4: بره همین بود من ازت خواستگاری کردم ردم کردی ؟ میای قرار بزاریم ؟ لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ کل این بحث ازدواج اینترنتی خیلی خیلی مضحک هست... یکی بیاد به من بگه چه تفاوتی با ازدواج غیر اینترنتی داره ؟ من به کلی درک نمی کنم... چیزی به نام ازدواج اینترنتی داریم ؟ بهتر نبود اسمش آشنایی اینترنتی باشه ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ کل این بحث ازدواج اینترنتی خیلی خیلی مضحک هست... یکی بیاد به من بگه چه تفاوتی با ازدواج غیر اینترنتی داره ؟ من به کلی درک نمی کنم... چیزی به نام ازدواج اینترنتی داریم ؟ بهتر نبود اسمش آشنایی اینترنتی باشه ؟؟ اگر شما هم فهميديد به منم بگيد كه خوبه يا بد ؟ فرقش هم نميدونمتو چيه مگر بقيه ازدواج ها همه موفق بودنند كه نت نيست كاشكي يكي خوب توضيح ميداد شايد هنوز تو ايران فرهنگش جا نيافته و ما كه نسل سوخته ايم برامون بده وبراي نسل بعد از ما خوب بشه مثل تمام چيزيايي كه براي ما بد بود و براي بقيه خوب کاش ميگفتيد منظورتون از ازدواج اينترنتي چيه؟؟ يعني اينکه 2 نفر تو نت همديگرو پيدا کنن بعد فرداش برن خواستگاري و ازدواج!! و يا اينکه فقط تو نت هم ديگرو پيدا کنن و تو دنياي واقعي با هم آشنا بشن بله ديگه منظورم اينه كه تو نت اشنا بشند و بعد همديگر رو ببينند اگر به تفاهم رسيدن ازدواج 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ دوتا ادم ممکنه از هر راهی با هم اشنا بشن من زن و شوهر هایی رو دیدم که تو تاکسی با هم اشنا شدن من یه فامیلی دارم که شوهرش که الان از پروفسورهای دانشگاه mit امریکاس خانمشو تو تاکسی برای اولین بار میبینه.........و الان 25 ساله که این زن و شوهر باهم زندگی میکنن و خانم ایشون هم بعد از ازدواج تا دکترای رشته خودش پیش رفت خود پدر مادر من از دو شهر کاملا جدا در دانشگاه باهم اشنا شدن و ازدواج کردن اینکه ما راه خاصی رو بروی خودمون ببندیم اصلا درست نیست ....همه راهها رو برای اشنایی ازدواج باز بگذارید .....اما هر راهی باید ملاحظات خودشو داشته باشه.............مثلا در اشنایی اینترنتی دو طرف بیشتر با ایده الهای هم اشنا میشن تا با واقعیت هم دیگه.........من خودمو عرض میکنم انچه که در نوشته های من میبینید...........من واقعی من نیست.........در واقعیت جور دیگری زندگی میکنم........و در اینجا بیشتر ایده الهامو مینویسم .......پس بعد از اینکه اشنا شدید ......این اشنایی رو به اشنایی سطح بالاتری ارتقاء بدین .......مثلا یک دیدار حضوری ....دوطرف همدیگرو ببینن ......و رودر رو باهم صحبت کنن............کی گفته که دیگرانی که پای اینترنت نشستن فاقد خانواده و اخلاقیات هستن و فقط ما دارای اون هستیم واگر اینترنتی اشنا بشیم حتما سرمون کلاه میره.............بنده متاهلم اینها رو برای خودم نمی نویسم ولی بعضی از دوستان میپرسن این مطالبو نظر شخصیمو دارم میدم........... اگر یکی از دوستانتو یک نفر رو معرفی کنه چکار میکنید؟ یکشبه که نمیرید با اون نفر ازدواج کنید.............فرض کنید اینترنت هم یکی از دوستانتونه و یک نفر رو معرفی کرده.......با خانواده در میون بگذارید........و حساب شده بدون احساسات راجع به طرفتون مطالعه کنید.........در نهایت تصمیم گیری با شماست در رد یا قبول این پیشنهاد وسلام علی من اتبع الهدی صلواتی ختم کنید 5 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ دوتا ادم ممکنه از هر راهی با هم اشنا بشنمن زن و شوهر هایی رو دیدم که تو تاکسی با هم اشنا شدن من یه فامیلی دارم که شوهرش که الان از پروفسورهای دانشگاه mit امریکاس خانمشو تو تاکسی برای اولین بار میبینه.........و الان 25 ساله که این زن و شوهر باهم زندگی میکنن و خانم ایشون هم بعد از ازدواج تا دکترای رشته خودش پیش رفت خود پدر مادر من از دو شهر کاملا جدا در دانشگاه باهم اشنا شدن و ازدواج کردن اینکه ما راه خاصی رو بروی خودمون ببندیم اصلا درست نیست ....همه راهها رو برای اشنایی ازدواج باز بگذارید .....اما هر راهی باید ملاحظات خودشو داشته باشه.............مثلا در اشنایی اینترنتی دو طرف بیشتر با ایده الهای هم اشنا میشن تا با واقعیت هم دیگه.........من خودمو عرض میکنم انچه که در نوشته های من میبینید...........من واقعی من نیست.........در واقعیت جور دیگری زندگی میکنم........و در اینجا بیشتر ایده الهامو مینویسم .......پس بعد از اینکه اشنا شدید ......این اشنایی رو به اشنایی سطح بالاتری ارتقاء بدین .......مثلا یک دیدار حضوری ....دوطرف همدیگرو ببینن ......و رودر رو باهم صحبت کنن............کی گفته که دیگرانی که پای اینترنت نشستن فاقد خانواده و اخلاقیات هستن و فقط ما دارای اون هستیم واگر اینترنتی اشنا بشیم حتما سرمون کلاه میره.............بنده متاهلم اینها رو برای خودم نمی نویسم ولی بعضی از دوستان میپرسن این مطالبو نظر شخصیمو دارم میدم........... اگر یکی از دوستانتو یک نفر رو معرفی کنه چکار میکنید؟ یکشبه که نمیرید با اون نفر ازدواج کنید.............فرض کنید اینترنت هم یکی از دوستانتونه و یک نفر رو معرفی کرده.......با خانواده در میون بگذارید........و حساب شده بدون احساسات راجع به طرفتون مطالعه کنید.........در نهایت تصمیم گیری با شماست در رد یا قبول این پیشنهاد وسلام علی من اتبع الهدی صلواتی ختم کنید به به ببينيد كي اومده آقا هوتن..............ممنونم كه قدم رو چشم هاي ما گذاشتيد ونظر داديد كاملا با نظر شما موافقم ....................نتم يكي از راههاي رسيدن به خدا نه ببخشيد به همسره ممنونم هوتن جان زيبا بيان كرديد 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ به به ببينيد كي اومده آقا هوتن..............ممنونم كه قدم رو چشم هاي ما گذاشتيد ونظر داديد كاملا با نظر شما موافقم ....................نتم يكي از راههاي رسيدن به خدا نه ببخشيد به همسره ممنونم هوتن جان زيبا بيان كرديد اختیار دارین .......... 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من که اصلا خوشم نمیاد همین واقعی میان جلو چی از اب در میان که تو مجازی در بیاد لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من که اصلا خوشم نمیاد همین واغی میان جلو چی از اب در میان که تو مجازی در بیاد اينم يه حرفيه ...............:w00: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اينم يه حرفيه ...............:w00: چرا انقد عصبی میشی؟ 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من که اصلا خوشم نمیاد همین واقعی میان جلو چی از اب در میان که تو مجازی در بیاد میشه بگین چه تفاوتی داره که ممکنه باعث مشکل بشه ؟ لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ میشه بگین چه تفاوتی داره که ممکنه باعث مشکل بشه ؟ منم منتظرم ................. 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ از نزديك اشنا ميشي هزارتا مشكل پيدا ميشه اينترنتيش حتما فاجعه ميشه لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اکثر خانواده ها خوششون نمیاد و این راه آشنایی رو قبول ندارن.حالا آدم چرا خودشو با خانواده درگیر کنه....حوصله دارنا 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ از نزديك اشنا ميشي هزارتا مشكل پيدا ميشه اينترنتيش حتما فاجعه ميشه یه سوال وافن جواب بدید تو نت فقط آشنایی اولیه صورت میگیره بعد میان بیرون نت...رو در رو بیشتر آشنا میشن و چند باری میرن بیرون و کلی صحبت....بعد اگه دیدن میتونن با هم زندگی کنن مرین سر اصل مطلب کجاش بده؟ 2 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ از نزديك اشنا ميشي هزارتا مشكل پيدا ميشه اينترنتيش حتما فاجعه ميشه خب چرا فقط ميگيد فاجعه خب 10 مورد از اين فاجعه رو توضيح بديد بدونيم چيه :167: چرا من نميدونم فاجعه اش چيه يكي برام توضيح بده لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ عرف نیست...ولی بد هم نیست اگه بد بود این همه بنگاه های همسر یابی وجود نداشت تو دنیا تو ایرانم پیشنهاد دادن همچین کاری بکنن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده