pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ یه زمانی تفریح جونای قدیم سوارژیان شدن بود سینما رفتن قاچاقی بود پوشیدن لباس های یقه فردینی موهای خودشون رو فر کردن بود کاواره رفتن و باشگاه رفتن بود ................... اما حالا رفتن دانشگاه شده تفریح دیگه با dvd , سینمای خانواده کسی با سینما حال نمیکنه سوار ژیان شدن باعث آبرو ریزی دیگه موهاشون رو فر نمیکنند بلکه تاج خروسی میکنند .................. کدوم نسل بهتر بود ؟کدوم دوران بهتر بود ؟آیا جز اینه که جونهای این دوره عاقل تر و باسوادتر شدن چیز دیگه ای هست 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من اولي رو بيشتر دوست داشتم :pichak29: 3 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من اولي رو بيشتر دوست داشتم :pichak29: بله گروه اول دغدغه های فکریشون کمتر بود بیشتر به خودشون میرسیدند و تفریح میکردند 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یه زمانی تفریح جونای قدیم سوارژیان شدن بود سینما رفتن قاچاقی بود پوشیدن لباس های یقه فردینی موهای خودشون رو فر کردن بود کاواره رفتن و باشگاه رفتن بود ................... اما حالا رفتن دانشگاه شده تفریح دیگه با dvd , سینمای خانواده کسی با سینما حال نمیکنه سوار ژیان شدن باعث آبرو ریزی دیگه موهاشون رو فر نمیکنند بلکه تاج خروسی میکنند .................. کدوم نسل بهتر بود ؟کدوم دوران بهتر بود ؟آیا جز اینه که جونهای این دوره عاقل تر و باسوادتر شدن چیز دیگه ای هست هر جفتش باحاله. اقتضای امروز با دیروز متفاوته. اینا گذراست اون که باقی میمونه اصل ادم بودنه........... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ پگاه چرا امروز همش حسرت گذشته رو میخوری؟ 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یه زمانی تفریح جونای قدیم سوارژیان شدن بود سینما رفتن قاچاقی بود پوشیدن لباس های یقه فردینی موهای خودشون رو فر کردن بود کاواره رفتن و باشگاه رفتن بود ................... اما حالا رفتن دانشگاه شده تفریح دیگه با dvd , سینمای خانواده کسی با سینما حال نمیکنه سوار ژیان شدن باعث آبرو ریزی دیگه موهاشون رو فر نمیکنند بلکه تاج خروسی میکنند .................. کدوم نسل بهتر بود ؟کدوم دوران بهتر بود ؟آیا جز اینه که جونهای این دوره عاقل تر و باسوادتر شدن چیز دیگه ای هست مگه قراره تا عبد ملت سوار ژیان بشن ؟ دانشگاه رفتن تفریحه ؟ مگه مغز چیز خوردیم که بریم سینمای جمهوری اسلامی با اون فیلمای احمقانه ؟ اگر ملت سینما نمیرن یکی از دلایلش اینه که چیزی نیست برن ببینند... وگرنه من کلی با سینما حال میکنم... کلا دیدن فیلم تو سینما یه حال دیگه داره... من هنوزم موهامو فر میکنم... یعنی خودشون هستن... این نسل بهتره... اون دوران بهتر بود... باسوادتر ؟ نمیدونم... عاقل تر و آب دیده تر شاید شدند... اجبارا... یاد این آهنگ افتادم... Come mothers and fathers Throughout the land And don't criticize What you can't understand Your sons and your daughters Are beyond your command Your old road is Rapidly agin'. Please get out of the new one If you can't lend your hand For the times they are a-changin'. The line it is drawn The curse it is cast The slow one now Will later be fast As the present now Will later be past The order is Rapidly fadin'. And the first one now Will later be last For the times they are a-changin'. 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ مگه قراره تا عبد ملت سوار ژیان بشن ؟ دانشگاه رفتن تفریحه ؟ مگه مغز چیز خوردیم که بریم سینمای جمهوری اسلامی با اون فیلمای احمقانه ؟ اگر ملت سینما نمیرن یکی از دلایلش اینه که چیزی نیست برن ببینند... وگرنه من کلی با سینما حال میکنم... کلا دیدن فیلم تو سینما یه حال دیگه داره... من هنوزم موهامو فر میکنم... یعنی خودشون هستن... این نسل بهتره... اون دوران بهتر بود... باسوادتر ؟ نمیدونم... عاقل تر و آب دیده تر شاید شدند... اجبارا... یاد این آهنگ افتادم... Come mothers and fathers Throughout the land And don't criticize What you can't understand Your sons and your daughters Are beyond your command Your old road is Rapidly agin'. Please get out of the new one If you can't lend your hand For the times they are a-changin'. The line it is drawn The curse it is cast The slow one now Will later be fast As the present now Will later be past The order is Rapidly fadin'. And the first one now Will later be last For the times they are a-changin'. این آهنگ کیه ؟؟؟؟ میشه لینک دانلودشو بزاری لطفا؟!؟ 2 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ این آهنگ کیه ؟؟؟؟ میشه لینک دانلودشو بزاری لطفا؟!؟ Bob Dylan ==> The times they are a changing برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته بهت قول نمیدم دخترا از آهنگای باب دیلان خوششون بیاد! 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ Bob Dylan ==> The times they are a changing برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته بهت قول نمیدم دخترا از آهنگای باب دیلان خوششون بیاد! لیریکسش توجهمو جلب کرد....ممنون.... آره....من این سبکو دوس ندارم...چی میگن بهش؟؟؟ :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ نمیشه عقب عقب برگردی تا تو غار و دوره حجر که ..میشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ Bob Dylan ==> The times they are a changing برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته بهت قول نمیدم دخترا از آهنگای باب دیلان خوششون بیاد! بله درسته... همینه... زیباست نه ؟ درود بر باب دیلان... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ یه زمانی تفریح جونای قدیم سوارژیان شدن بود سینما رفتن قاچاقی بود پوشیدن لباس های یقه فردینی موهای خودشون رو فر کردن بود کاواره رفتن و باشگاه رفتن بود ................... اما حالا رفتن دانشگاه شده تفریح دیگه با dvd , سینمای خانواده کسی با سینما حال نمیکنه سوار ژیان شدن باعث آبرو ریزی دیگه موهاشون رو فر نمیکنند بلکه تاج خروسی میکنند .................. کدوم نسل بهتر بود ؟کدوم دوران بهتر بود ؟آیا جز اینه که جونهای این دوره عاقل تر و باسوادتر شدن چیز دیگه ای هست هیچکدوم نسل آینده بهتره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده