Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ سلام روی یک وانت پیکانی نوشته بود که: قربون غربت مدینه این یعنی چی ؟ هرچی فکر کردم نفهمیدم که منظورش چیه .. آیا کسی اونجا غریب مونده؟ بعده پیامبر کسی در این شهر و به اون صورت حکمرانی نکرده که درسته؟ 14 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ شایدم مدینه اسم خانمی چیزی بوده .. از بس تلویزیون از این چرندیات پخش کرده بعضیا قاطی کردن ...همینطوری هزیون میگن ..بیماری دیگه . 11 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ سلام روی یک وانت پیکانی نوشته بود که: قربون غربت مدینه این یعنی چی ؟ هرچی فکر کردم نفهمیدم که منظورش چیه .. آیا کسی اونجا غریب مونده؟ بعده پیامبر کسی در این شهر و به اون صورت حکمرانی نکرده که درسته؟ اینا تو این اجتماع کم نیستند. به فکر کردن نمی ارزند. بیخیالشونم.مثه قضیه بیمه است دیگه : بیمه حضرت فلان 8 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ سلام روی یک وانت پیکانی نوشته بود که: قربون غربت مدینه این یعنی چی ؟ هرچی فکر کردم نفهمیدم که منظورش چیه .. آیا کسی اونجا غریب مونده؟ بعده پیامبر کسی در این شهر و به اون صورت حکمرانی نکرده که درسته؟ یه چیز نوشته دیگه... خواسته شما رو سر کار بذاره...........:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یعنی مدینه تا زمان ظهور امام زمان غریب میونه و مجبور میزبان هزاران زائر عشق غربت! باشه و میلیاردها ریال زورکی رو به جون بخره تا غربت به پایان برسه:jawdrop: 6 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ ممنون بابت توضیحاتتون. من امروز از یکی پرسیدم و اون جواب رو دادبالا خره میگه که چون مدینه دست خونواده سعودیهاست در نتیجه غریب مونده یعنی اینکه کاش دست ما بود و از قِبلش کلی عشق و حال معنوی مینمودیم. بازم مرسی عزیزان. 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ ممنون بابت توضیحاتتون. من امروز از یکی پرسیدم و اون جواب رو دادبالا خره میگه که چون مدینه دست خونواده سعودیهاست در نتیجه غریب مونده یعنی اینکه کاش دست ما بود و از قِبلش کلی عشق و حال معنوی مینمودیم. بازم مرسی عزیزان. دست اوناست مگه شهر دست کسیه 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ منظورش اینه که دست وهابیاست و نمیتونن واسه اون امامایی که اونجا دفن هستن گنبد و ضریح طلا بذارن..مردمو دسته دسته بکشونن اونجا و میلیاردها به جیب بزنن 6 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ دست اوناست مگه شهر دست کسیه دست اقای وهاب:167: فهميدي به ما هم بگو:jawdrop: انچه یافت مینشود آنت آرزوست که!! منظورش اینه که دست وهابیاست و نمیتونن واسه اون امامایی که اونجا دفن هستن گنبد و ضریح طلا بذارن..مردمو دسته دسته بکشونن اونجا و میلیاردها به جیب بزنن خب حرف درستیه ولی چه ربطی به اون راننده وانت پیکان ِ کمبوزه فروش داره. ولی خوب توضیح دادی مرسی:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ سلام روی یک وانت پیکانی نوشته بود که: قربون غربت مدینه این یعنی چی ؟ هرچی فکر کردم نفهمیدم که منظورش چیه .. آیا کسی اونجا غریب مونده؟ بعده پیامبر کسی در این شهر و به اون صورت حکمرانی نکرده که درسته؟ بعضیا چقدر چرند مینویسن پشت ماشیناشون غربت مدینه:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ بعضیا چقدر چرند مینویسن پشت ماشیناشون غربت مدینه:ws28: یعنی از بیخ قبول نداری این مطلب رو که ایا؟ دوستان البته به یه نتایج جالب رسیدن ها البته به قول معروف 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ یعنی از بیخ قبول نداری این مطلب رو که ایا؟دوستان البته به یه نتایج جالب رسیدن ها البته به قول معروف خوشبختانه از بیخ بیخ اعتقادی به این چیزا ندارم چون فقط میخوان با این چیزا مردم و عقب مونده نگه دارن:ws18: 2 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خوشبختانه از بیخ بیخ اعتقادی به این چیزا ندارم چون فقط میخوان با این چیزا مردم و عقب مونده نگه دارن:ws18: نههههههههه ولی من میتونم قول بدم اون کمبوزه فروش خودش به دلخواه اون نوشته رو زده بود. 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ هرچند که اعتقاد دارم نبایدبه اعتقادات مذهبی کسی بی احترامی کرد............ اما اون کسی که اون جمله رو نوشته پشت ماشینش از جای دیگه ای این اعتقادات بهش دیکته شده......... شاید حتی اگه از خودش هم بپرسی دلیل خاصی واسش نداره.........شاید هم .............. 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ منظورش اینه که دست وهابیاست و نمیتونن واسه اون امامایی که اونجا دفن هستن گنبد و ضریح طلا بذارن..مردمو دسته دسته بکشونن اونجا و میلیاردها به جیب بزنن جدا؟ اما عقیده ای قشنگیه من همیشه واسم سوال بوده چرا طلا میزنن ضریحا رو با این کار میحان چیو ثابت کن احترام بخرن فخر بفروشن بگن اونا ادمای بزرگی ان؟ ادمای بزرگ همیشه بزرگن نه با طلا کوب کردن با این کار ارزششونو میارن پایین:w00:اونا خودشون درس ساده زیستی دادن اما ضریحاشون یه چیز دیگست خوشبختانه از بیخ بیخ اعتقادی به این چیزا ندارم چون فقط میخوان با این چیزا مردم و عقب مونده نگه دارن:ws18: به چی اعتقاد نداری طلاکوب کردن یا خود ...؟ هرچند که اعتقاد دارم نبایدبه اعتقادات مذهبی کسی بی احترامی کرد............اما اون کسی که اون جمله رو نوشته پشت ماشینش از جای دیگه ای این اعتقادات بهش دیکته شده......... شاید حتی اگه از خودش هم بپرسی دلیل خاصی واسش نداره.........شاید هم .............. گاهی خود ما هم رو لباسامون چیزی نوشته که معنیشو نمیدونیم اما شایدم میدونسته جملشو من درک نکردم اما شاید واسه اون تداعی کننده چیزی باشه 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خب حرف درستیه ولی چه ربطی به اون راننده وانت پیکان ِ کمبوزه فروش داره. ولی خوب توضیح دادی مرسی:icon_gol: خواهش ....خوب منظور همونه دیگه..یعنی اون امام ها به خاطر نداشتن گنبد و ضریح و دسته های زائر که بیان همدیگه رو به خاطر دست کشیدن به ضریحش تیکه پاره کنن غریب هستن... جدا؟ اما عقیده ای قشنگیهمن همیشه واسم سوال بوده چرا طلا میزنن ضریحا رو با این کار میحان چیو ثابت کن احترام بخرن فخر بفروشن بگن اونا ادمای بزرگی ان؟ ادمای بزرگ همیشه بزرگن نه با طلا کوب کردن با این کار ارزششونو میارن پایین:w00:اونا خودشون درس ساده زیستی دادن اما ضریحاشون یه چیز دیگست یه عده معتقدن اینجوری جلال و شکوه میدن به قبر امام...از طرفی آخوند جماعت کردن تو مغز ملت که اگر پولتو خرج امام بکنی میری بهشت و همه اش به خودت برمیگرده..اون امامها هم که زنده نیستن پس پولی که مردم میخوان بدهشون رو میرن طلا میخرن آب میکنن میچسبونن به ضریحشون...اینجوری خیالشون راحته که میرن بهشت..چون پولشون مثلاً خرج امام شده 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ یه عده معتقدن اینجوری جلال و شکوه میدن به قبر امام...از طرفی آخوند جماعت کردن تو مغز ملت که اگر پولتو خرج امام بکنی میری بهشت و همه اش به خودت برمیگرده..اون امامها هم که زنده نیستن پس پولی که مردم میخوان بدهشون رو میرن طلا میخرن آب میکنن میچسبونن به ضریحشون...اینجوری خیالشون راحته که میرن بهشت..چون پولشون مثلاً خرج امام شده اما به نظر من اگه با اون پول یه زندگی خوب واسه یتیم فراهم کنن خیلی بهتره یه دختری تو همین موسسه خیریه هست اسمش اتوسای اون واقعا واسه من خیلی قابل احترامه واسه همین کاراش 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این عکسو ببینید پشت یارو نوشته من واسه مشروب خوری بدنیا اومدم بعدش مسجده این با کا ما تو این دورو زمونه بی ربط نیست میبینیم خیلیهامون کارایی میکنیم که معنیشم نمیدونیم 2 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خواهش ....خوب منظور همونه دیگه..یعنی اون امام ها به خاطر نداشتن گنبد و ضریح و دسته های زائر که بیان همدیگه رو به خاطر دست کشیدن به ضریحش تیکه پاره کنن غریب هستن... یه سری امامزاده هام قلکی هستند مثل پارک متر. پول بنداز حاجت بگیر. اونجا کسی همدیگه رو دیگه تیکه پاره نمیکنه. راههای رسیدن به سر منزل مقصود بسیار است مونده که کدومش رو انتخاب کنی. توهینی به ائمه نباشه که شخصیتا والایی و مقام خودشون رو دارند و شکی بهشون ینست. یه دعا نویس بود طرفای ما . یه کمربند رو بسته بود از بالای سقف و مینشست تا زنا بیان و براشون دعا بنویسه. میگن این اولش میگفته که " خانم کمربند رو باز کن" اگه طرف کمر و کوپال و شال خودش رو باز میکرد کارش ساخته بود ولی اگر اعتراض میکرد اون دعا نویسه میگفت که منظورم اون کمریه که بالا سرت هسته. حکایت ما هم همینه فعلن دارن کارمون رو راه میندازن ولی وقتی یکی خواست به چراییه کار گیر بده میگن بابا این کار اصلن درست نیست ما هم میدونیم درست نیست اصلن محکومش هم میکنیم/قمه زدن که یادتونه چطور محکومش میکردن/ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده