pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ 18 واحدم تو دانشگاه افتادم :ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ فکر کنم دوم دبیرستان بود! ریاضی! به کسی نشون ندادم :banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خوب بر میگرده باه سال .........1352:banel_smiley_4: یادش بخیر چه دورانی بود 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خوب بر میگرده باه سال .........1352:banel_smiley_4: یادش بخیر چه دورانی بود :jawdrop: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ تا الا فقط یه دونه افتادم اونم هندسه سال دوم دبیرستان بودمن خنگ و تنبل نیستما:w00:از کلاس 18 نفری 10تا افتادن و بقی با 10 اینطورا قبولیدن یاها نشونیدم:girl_yes2: مگه میشه نشون ندی اینقد که خونوادم پی گیر نمره هام هستن من نیستم من درسم خوبه و بابام انتظار داشت مثل همیشه با نمره های خوب شادش کنم ولی وقتی اونو نشون دادم بابام سرپا بود و تا رسید به درس هندسه نشست رو صندلی و جا خورد خیلی خجالت کشیدم و از شانس من برادرم همون موقع ها که دانشجو بود معدلش 19نیم شد اینم بدتر باعث شد بیشتر خجالت بکشم نمی دونم چرا من هم هر وقت میوفتم این حرف رو میزنم :w00: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop: فک رو جمع کن ماتادور چه دورانی بود 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ فک رو جمع کن ماتادور :ws3: چه دورانی بود :banel_smiley_4: فکرمو جمع کنم؟ :jawdrop: تو با مهرشاد 53 نسبتی داری؟! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من تو مدرسه اصلا نیوفتادم همیشه هم شاگرد اول بودم:4chsmu1: ولی الان ... اولین چیز یکه تو عمرم افتادم استاتیک بود:icon_pf (34): استاد گولاخ ورقه ها رو تصحیح نکرده بود اصلا:w00: رفتیم پیشش اعتراض ،گفت اگه مطمئنی بگو تا من برم میان ترمتو صحیح کنم گفتم گولاخ ترممو صحیح کن گفت نه:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ فکرمو جمع کنم؟ :jawdrop:تو با مهرشاد 53 نسبتی داری؟! نه......................................... لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اگه بخوام بگم تو این تاپیک جا نمیشه..............:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ نمی دونم چرا من هم هر وقت میوفتم این حرف رو میزنم :w00: من راسشو گفتم مدرکشم موجوده :w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یادم یه بار تو ابتدایی املا 12 گرفتم مردم اینقدر گریه کردم 2 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اولین نمره تکی(تجدیدی) که گرفتی رو یادت میاد ::167:از چه درسی گرفتی؟ الکترونیک 1 چه مقطعی بود؟دانشگاه نشون والده محترم دادی یا نه؟ به همه گفتم مامانم هم حسابی مسخره ام کرد چون داشتم گریه میکردم میگفت افتادن که گریه نداره عکس العملشون چی بود؟ هیچی خیلی دلداریم داد و استاد و نفرین کرد ................................. یادم یه بار تو ابتدایی املا 12 گرفتم مردم اینقدر گریه کردم پگاه جون بالاخره نمره تکت توی دانشگاه بود دیگه جالبه که برای هر دو هم گریه کردی 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اره سوم راهنمایی فکر کنم ریاضی اره نشون دادم قبل از اینکه بابام چیزی بگه گفتم جبران میکنم 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ پگاه جون بالاخره نمره تکت توی دانشگاه بود دیگه جالبه که برای هر دو هم گریه کردی عزیزم 12 که دو رقمیه و تک هم نیست دانشگاه تک گرفتم 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28::ws28: رو اب بخندی :ws48: 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ رو اب بخندی :ws48: تو هم رو اسفالت بخندی :ws48: لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من تو دانشگاه ریاضی 2 رو افتادم....با 6.. که بهم 9 داد ولی دفعه دوم 17 شدم.. روسازیم هم افتادم..ترم6 بودم..دفعه دوم هم خوب نشد ولی به هرحال پاس کردیم 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ جبر سال اول دبیرستان........ثلث اول -1- گرفتم...................فکر کن نمره یک کلاس شدم..........معلم جبرمون دوست بابام بود .....به بابام گفته بود به چه امیدی گذاشتی این پسرت درس بخونه بفرسش میکانیکی........صافکاری....لوله کشی چیزی یاد بگیره اخر سال با 17.5 پاس شد..........ولی ایکاش بابام به حرفش گوش داده بود.......الان یه صافکار خوب بودم با روزی قریب یک میلیون تومن درامد............ای.........تو این درس .........ای .......تو دانشگاه........ 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ منم تو دانشگاه تفسیر نهج البلاغه رو نخوندم خواستم حذف کنم گفتم این سوالای دینی تابلون پاس میشم بعد سر جلسه دیدم اینکه امتحان عربیه اصلا ربطی به تفسیر نداره ...منم 10 ،20 ...کردم که شدم 8 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده