pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اولین نمره تکی(تجدیدی) که گرفتی رو یادت میاد ::167: از چه درسی گرفتی؟ چه مقطعی بود؟ نشون والده محترم دادی یا نه؟ عکس العملشون چی بود؟ من خودم از درس ریاضی که توش آمار و احتمالات داشت و اسمش یادم نمی یاد تجدید گرفتم مقطع دبیرستان بابام هم ناراحت شد و علت رو پرسید و من هم جواب دادم که ازش بدم میاد و اون هم بهم گفت که اگه ازش بدت میاد یک بار پاسش کن تا دیگه هر ترم یَقَت رو نگیره 17 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ متاسفانه دوم راهنمايي گرفتم!! از درس حرفه و فن :pichak29: البت دليلش فکر کنم اين بود که چند وقتي بخاطري مريضي غيبت داشتم و نتونستم درس بخونم بعدش جبران کردم و بهترين نمره کلاس رو گرفتم 6 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من دوم دبستان از درس املا گرفتم...البته امتحان پایان ترم نبود.... ولی انقزه گریه کردم!!!!!!:viannen_38: بعد اون دیگه یادم نماد تک گرفته باشم تااااااااااااا گسسته پیش دانشگاهی!!!:w00: 4 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اولین نمره تکی(تجدیدی) که گرفتی رو یادت میاد ::167:از چه درسی گرفتی؟ الکترونیک 1 چه مقطعی بود؟دانشگاه نشون والده محترم دادی یا نه؟ به همه گفتم مامانم هم حسابی مسخره ام کرد چون داشتم گریه میکردم میگفت افتادن که گریه نداره عکس العملشون چی بود؟ هیچی خیلی دلداریم داد و استاد و نفرین کرد ................................. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اره سوم ابتدایی تو امتحانی که از جدول ضرب ازمون گرفته بودن من -9- گرفتم دادم دوستم بجای مامانم امضا کرد بردم به معلمون نشون دادم بعد که بزرگ شدم به مامانم گفتم اونم دیگه اصلا دعوام نکرد 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اره سوم ابتدایی تو امتحانی که از جدول ضرب ازمون گرفته بودن من -9- گرفتم دادم دوستم بجای مامانم امضا کرد بردم به معلمون نشون دادم بعد که بزرگ شدم به مامانم گفتم اونم دیگه اصلا دعوام نکرد چه دختر بدي... :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
zx1 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اولین نمره تکی(تجدیدی) که گرفتی رو یادت میاد ::167:از چه درسی گرفتی؟ چه مقطعی بود؟ نشون والده محترم دادی یا نه؟ عکس العملشون چی بود؟ من خودم از درس ریاضی که توش آمار و احتمالات داشت و اسمش یادم نمی یاد تجدید گرفتم مقطع دبیرستان بابام هم ناراحت شد و علت رو پرسید و من هم جواب دادم که ازش بدم میاد و اون هم بهم گفت که اگه ازش بدت میاد یک بار پاسش کن تا دیگه هر ترم یَقَت رو نگیره من کلن تو طول دوران تحصیلم 3تا تجدید اوردم! اولین تجدیدیم رو هم دوم راهنمایی توی درس جغرافیا گرفتم که شدم 9! چون رفتیم عروسی شهرستان و اصلانخوندم! البته ثلث دوم بود و ثلث بعدش گرفتم نوزده و حل شد! آخه اون موقع ثلثی بود! 2 لینک به دیدگاه
zx1 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اره سوم ابتدایی تو امتحانی که از جدول ضرب ازمون گرفته بودن من -9- گرفتم دادم دوستم بجای مامانم امضا کرد بردم به معلمون نشون دادم بعد که بزرگ شدم به مامانم گفتم اونم دیگه اصلا دعوام نکرد :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خوشبختانه.هیچی.نه تو دوران مدرسه و نه دانشگاه 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خوشبختانه.هیچی.نه تو دوران مدرسه و نه دانشگاه خوش بحالت من که تو دانشگاه حسابي گل کاشتم!! 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اولین نمره تکی(تجدیدی) که گرفتی رو یادت میاد ::167:از چه درسی گرفتی؟ چه مقطعی بود؟ نشون والده محترم دادی یا نه؟ عکس العملشون چی بود؟ من خودم از درس ریاضی که توش آمار و احتمالات داشت و اسمش یادم نمی یاد تجدید گرفتم مقطع دبیرستان بابام هم ناراحت شد و علت رو پرسید و من هم جواب دادم که ازش بدم میاد و اون هم بهم گفت که اگه ازش بدت میاد یک بار پاسش کن تا دیگه هر ترم یَقَت رو نگیره سوم دبستان جدول ضرب شدم 7:ws3: سوم دبیرستان هندسه رو شدم 9 هیچ کدومم نگفتم اخه ازم نمیپرسیدن من 20 خودم امضا میگرم نمره بدام هم خودم 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ منم دوم راهنمایی اونم از درس املا 9 شدم انقدر سیریش شدم تا معلم 10 داد ولی یه چک از معلم تو جمع نوش جان کردم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خوش بحالت من که تو دانشگاه حسابي گل کاشتم!! ولی من تو دانشگاه فقط تو درس معادلات دیفرانسیل گل کاشتم اونم چون مریض بودم بعدا بالاترین نمره رو گرفتم تو بقیه درسام اصلا واحد مانده نداشتم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ ولی من تو دانشگاه فقط تو درس معادلات دیفرانسیل گل کاشتم اونم چون مریض بودم بعدا بالاترین نمره رو گرفتم تو بقیه درسام اصلا واحد مانده نداشتم به هر حال پيش مياد ديگه منم بچه بودم و تو شهر غريب... :pichak29: ولي بجاش حالا دارم جبران ميکنم 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ 18 واحدم تو دانشگاه افتادم 8 واحدش زبان بود لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من نمره های کلاسیم که همیشه تک بود ولی برا امتحانا گل میکاشتم، ولی سال دوم دبیرستان هندسه با نمره 8 افتادم به مامانم گفتم یخده غرغر کرد منم که بیخیال... شهریور امتحان دادم شدم 19 پیش دانشگاهی هم فیزیک و با نمره 9/75 افتادم در واقع انداختم، معلمه مزخرفی داشتم که حد نداشت :w00: وقتی به مامانم گفتم، گفت به درک حقت بود اینقد لجشو در آوردی که انداختت یادمه امتحانای کلاسیمو با کلی تقلب کردن بازم تک میشدم لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من تو دوران مدرسه اصلا تجديد نشدم ولي تو دانشگاه حسابي از خجالتش دراومدم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اولین نمره تکی(تجدیدی) که گرفتی رو یادت میاد ::167:از چه درسی گرفتی؟ چه مقطعی بود؟ نشون والده محترم دادی یا نه؟ عکس العملشون چی بود؟ تا الا فقط یه دونه افتادم اونم هندسه سال دوم دبیرستان بود من خنگ و تنبل نیستما:w00:از کلاس 18 نفری 10تا افتادن و بقی با 10 اینطورا قبولیدن یاها نشونیدم:girl_yes2: مگه میشه نشون ندی اینقد که خونوادم پی گیر نمره هام هستن من نیستم من درسم خوبه و بابام انتظار داشت مثل همیشه با نمره های خوب شادش کنم ولی وقتی اونو نشون دادم بابام سرپا بود و تا رسید به درس هندسه نشست رو صندلی و جا خورد خیلی خجالت کشیدم و از شانس من برادرم همون موقع ها که دانشجو بود معدلش 19نیم شد اینم بدتر باعث شد بیشتر خجالت بکشم 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ سوم ابتدایی اولین باری که قرار شد امتحان انشاء بدیم درحالیکه اصلا توجیه نشده بودیم که انشا به چی میگن. فقط گفتن هر متنی که به ذهنتون میرسه در مورد موضوع انشا بنویسین... برای اون انشا قشنگ ترین پاراگرافی رو هم که به ذهنم میومد رو ورقه آوردم بعد معلم نامردمون 3 تا از اون نیمکت اولیای کلاسو برد پیش خودش و برگه ها رو تقسیم کرد و بهشون گفت به تعداد خطهای انشا نمره بدن پاراگراف من در عین قشنگی فقط 5 خط بود خوب یادمه که با اون سن کمی که داشتم معنای بی کفایتی یه معلم رو بخوبی درک میکردم... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده