pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه ما زیاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انچه میپنداشتیم بگیر دست فتادگان را به حکم قران 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بگیر دست فتادگان را به حکم قران شقشقت هدرت...........(خطبه شقشقیه نهج البلاغه رو بخونید متوجه میشید چی گفتم) بزبان ساده تر آن سبو بشکست و ان پیمانه ریخت 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ شقشقت هدرت...........(خطبه شقشقیه نهج البلاغه رو بخونید متوجه میشید چی گفتم) بزبان ساده تر آن سبو بشکست و ان پیمانه ریخت حالا نهج البلاغه از کجا گیر بیارم لطف کن خودت واضح تر بگو 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ حالا نهج البلاغه از کجا گیر بیارم لطف کن خودت واضح تر بگو بزبان ساده تر آن سبو بشکست و ان پیمانه ریخت 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بزبان ساده تر آن سبو بشکست و ان پیمانه ریخت چه ربطی کمک به فتادگان داره ؟نمیفهمم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ چه ربطی کمک به فتادگان داره ؟نمیفهمم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه تو اون پست قبلی تون فرمایش نکردین اسپم ممنوع............ما هم ذوقمون کور شد 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ مگه تو اون پست قبلی تون فرمایش نکردین اسپم ممنوع............ما هم ذوقمون کور شد بمیرم براتون نه اینکه شما هم اسپم نکردید .................کل تایپیک رو ویرون کردید .................اینجا رو با شب شعر اشتباه گرفته بودید حالا که اینجوری منم قهر میکنم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ ولی من واقعا و بدون ترس نماز میخوندم ولی الن چی سووووووووووووووووووت 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بمیرم براتون نه اینکه شما هم اسپم نکردید .................کل تایپیک رو ویرون کردید .................اینجا رو با شب شعر اشتباه گرفته بودید حالا که اینجوری منم قهر میکنم ببخشید فکر کردم تاپیک از خوده ..........من تو هر تاپیکی اسپم نمیکنم...........درسته حرفت...........من معذرت میخوام 2 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید فکر کردم تاپیک از خوده ..........من تو هر تاپیکی اسپم نمیکنم...........درسته حرفت...........من معذرت میخوام خواهش میکنم راحت باش ادامه بده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده