pegah 733 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2010 دستت درد نکنه ما زیاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انچه میپنداشتیم بگیر دست فتادگان را به حکم قران 2
هوتن 15061 ارسال شده در 13 مهر، 2010 بگیر دست فتادگان را به حکم قران شقشقت هدرت...........(خطبه شقشقیه نهج البلاغه رو بخونید متوجه میشید چی گفتم) بزبان ساده تر آن سبو بشکست و ان پیمانه ریخت 1
pegah 733 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2010 شقشقت هدرت...........(خطبه شقشقیه نهج البلاغه رو بخونید متوجه میشید چی گفتم) بزبان ساده تر آن سبو بشکست و ان پیمانه ریخت حالا نهج البلاغه از کجا گیر بیارم لطف کن خودت واضح تر بگو 2
هوتن 15061 ارسال شده در 13 مهر، 2010 حالا نهج البلاغه از کجا گیر بیارم لطف کن خودت واضح تر بگو بزبان ساده تر آن سبو بشکست و ان پیمانه ریخت 1
pegah 733 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2010 بزبان ساده تر آن سبو بشکست و ان پیمانه ریخت چه ربطی کمک به فتادگان داره ؟نمیفهمم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
هوتن 15061 ارسال شده در 13 مهر، 2010 چه ربطی کمک به فتادگان داره ؟نمیفهمم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه تو اون پست قبلی تون فرمایش نکردین اسپم ممنوع............ما هم ذوقمون کور شد 1
pegah 733 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2010 مگه تو اون پست قبلی تون فرمایش نکردین اسپم ممنوع............ما هم ذوقمون کور شد بمیرم براتون نه اینکه شما هم اسپم نکردید .................کل تایپیک رو ویرون کردید .................اینجا رو با شب شعر اشتباه گرفته بودید حالا که اینجوری منم قهر میکنم 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 13 مهر، 2010 ولی من واقعا و بدون ترس نماز میخوندم ولی الن چی سووووووووووووووووووت 2
هوتن 15061 ارسال شده در 13 مهر، 2010 بمیرم براتون نه اینکه شما هم اسپم نکردید .................کل تایپیک رو ویرون کردید .................اینجا رو با شب شعر اشتباه گرفته بودید حالا که اینجوری منم قهر میکنم ببخشید فکر کردم تاپیک از خوده ..........من تو هر تاپیکی اسپم نمیکنم...........درسته حرفت...........من معذرت میخوام 2
pegah 733 مالک ارسال شده در 13 مهر، 2010 ببخشید فکر کردم تاپیک از خوده ..........من تو هر تاپیکی اسپم نمیکنم...........درسته حرفت...........من معذرت میخوام خواهش میکنم راحت باش ادامه بده 2
ارسال های توصیه شده