هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ شما شیکمتو دو دستی همین جوری بگیر وقتی میخندی .....:w00: میخنده واسه من!!! این حرفا هنو زوده براتون!!!! مرد بقال از من پرسید چند من خربزه میخواهی؟ من به او گفتم دل خوش سیری چند؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ در بیابان گر بشوق کعبه خواهی زد قدمسرزنشها گر کند خار مغیلان غم مخور :ws31:اوووووووووووووووووووووووه دمت گرم 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ مسافرت رفته بودیم پیش دانشگاهیی....شب با دوستم رفتیم تو اتاقمون بخوابیم.... خوب اتاقمون تختش دونفره بود....به ما چه .... :w00: :w00:بعد اومد یه چیزی (سمنی بگو) بهمون گفت....رومون نمیشد به هم نیگا کنیم دیگه!!!!بی شخصیت نفهم.....:icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :ws28: ما هم تو خوابگاه حق نداشتیم رو زمین بخوابیم یا بوووق اول تا سوم راهنمایی 1 ناظم داشتیم شلنگ تو استینش بود همیشهاذیت که میکردیم دستشو یه تکون میداد نیم متر شلنگ میزن بیرون بعد دستا بالا و حالا نزن کی بزن 1 بار هم گفتن کچل کنید نکردم منو چندتا دیگه از بچه ها که کچل نکرده بودیم رو سوار ماشین کردن بردنمون سلمونی ار بیخ زدن موهامونو نامردا عوضش مفت کچل کردیم :ws28: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بانو عصبانی نشوحالا کی هست ؟:ws2: ما میشناسیمش....... بگو کمکی از دستمون بر میاد انجام بدیم. درود بر بانوی عاشق نو اندیشان.............:ws28: دو چیز طیره عقل است دم فروبستن به وقت گفتن و گفتن به وقت خاموشی یا سخن دانسته گو ای مرد عاقل یا خموش 3 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اگر رفیق شفیقی درست پیمان باشحریف خانه و گرمابه و گلستان باش نه دیگهههههههههههههههههههه این کار ازمن برنمیاد ...............وا خدا مرگم بده ..............به حق چیزای نشنیده 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ :ws28: ما هم تو خوابگاه حق نداشتیم رو زمین بخوابیم یا بوووق :ws28: مینا 67 درسته یا 65 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ :gnugghender::2525s: لعل سیراب بخون تشنه لب یار من است وز پی دیدن او دادن جان کار من است 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ جه ربطی داشت؟ داری حفظیاتتو دور میکنی بخونش یه بار دیگه........... 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ نه دیگهههههههههههههههههههه این کار ازمن برنمیاد ...............وا خدا مرگم بده ..............به حق چیزای نشنیده جگر شیر نداری ره عشق مرو هر که ترسد زملال اندوه عشقش نه حلال سر ما و قدمش یا لب ما و دهنش 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ تو را من چشم در راهم شباهنگام دیدم شب نه روز شعره دمی از محفل دوستان و یاران فیض ببریم و مقداری هم فیض رسانیم :دی 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ دو چیز طیره عقل است دم فروبستن به وقت گفتن و گفتن به وقت خاموشییا سخن دانسته گو ای مرد عاقل یا خموش گوش شنونده همیشه در جست و جوی سخن خردمندانه و حکیمانه است لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ آخه تو خودت منو میشناسی؟؟؟؟:w00: یا من اصلا تورو میشناسم؟؟؟؟؟:w00: که حالا شماها میخواید بیاید اونو بشناسید!!!!!!!! همچین میگه انگار بانوی اول دربارو داره معرفی میکنه.... تا وقتی دستت به شیکمت باشه....وضع همینه....هیچ وقت از عشق بویی نمیبری!!!! من همه رو میشناسم. شما هم من رو میشناسید اونم به موقعش میشناسیم بده به فکرتونم............ عشقی که با حواس پنج گانه قابل لمسه عشق نیز بانو..........:ws28: 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من همه رو میشناسم.شما هم من رو میشناسید اونم به موقعش میشناسیم بده به فکرتونم............ عشقی که با حواس پنج گانه قابل لمسه عشق نیز بانو..........:ws28: ولی منو نمیشناسید... منم شمارو نمیشناسم... اونم هیش وقت نمیتونید بشناسید.... از دستی که رو شیکمتونه معلومه به فکرید.... منظوره این جمله آخرو نفهمیدم....عشقی که با حواسه پیج گانه قابل لمسه عشق هست یا نیست بالاخره؟؟؟ البته من نظرم معلومه ها .... 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ ولی منو نمیشناسید... منم شمارو نمیشناسم... اونم هیش وقت نمیتونید بشناسید.... از دستی که رو شیکمتونه معلومه به فکرید.... منظوره این جمله آخرو نفهمیدم....عشقی که با حواسه پیج گانه قابل لمسه عشق هست یا نیست بالاخره؟؟؟ البته من نظرم معلومه ها .... خب بگید تا بشناسیم. هم من شما رو هم شما منو هم من اونو هم اون منو هم شما اونو هم اون شما رو هم من و شما اون هم اون و من و شما رو...............:jawdrop: منظورم واضح بود. عشقی که به ایزد یگانه وصل نیست...فانی و ناپایداره بانو.......... لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ خب بگید تا بشناسیم.هم من شما رو هم شما منو هم من اونو هم اون منو هم شما اونو هم اون شما رو هم من و شما اون هم اون و من و شما رو...............:jawdrop: منظورم واضح بود. عشقی که به ایزد یگانه وصل نیست...فانی و ناپایداره بانو.......... برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه.... 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه.... فعلا که قسمته ما هم صحبتی با شما شده..............:ws28: بانو بیخیال........... لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ جگر شیر نداری ره عشق مرو هر که ترسد زملال اندوه عشقش نه حلال سر ما و قدمش یا لب ما و دهنش :167::167::167::167: راستی موضوع تاپیک چیه؟ اسپم ممنوع:167: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ :167::167::167::167: اسپم ممنوع:167: دستت درد نکنه ما زیاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انچه میپنداشتیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده