مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ شما شیکمتو دو دستی همین جوری بگیر وقتی میخندی .....:w00: میخنده واسه من!!! این حرفا هنو زوده براتون!!!! بانو عصبانی نشو حالا کی هست ؟:ws2: ما میشناسیمش....... بگو کمکی از دستمون بر میاد انجام بدیم. درود بر بانوی عاشق نو اندیشان.............:ws28: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ :brodkavelarg:دههههههههه :banel_smiley_52::banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: مااااااااااااااادر جااااااااااااااااااان :obm: عاشقتم !!!!:girl_blush2: :girl_blush2: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ نفس بر امد و کام از تو بر نمی آیدفغان که بخت من از خواب در نمی آید :gnugghender::2525s: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ دستت رو شده.....این چن تا هنرتو بچه ها دیگه میدونن!!!! از بقیه اش بگو!!! تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمیباشد 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمیباشد جه ربطی داشت؟ داری حفظیاتتو دور میکنی 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بانو عصباین نشوحالا کی هست ؟:ws2: ما میشناسیمش....... بگو کمکی از دستمون بر میاد انجام بدیم. درود بر بانوی عاشق نو اندیشان.............:ws28: آخه تو خودت منو میشناسی؟؟؟؟:w00: یا من اصلا تورو میشناسم؟؟؟؟؟:w00: که حالا شماها میخواید بیاید اونو بشناسید!!!!!!!! همچین میگه انگار بانوی اول دربارو داره معرفی میکنه.... تا وقتی دستت به شیکمت باشه....وضع همینه....هیچ وقت از عشق بویی نمیبری!!!! 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ استغفرا...........توبه چه حرفا میزنه دختره ی جلف زاهدان کاین جلوه در محراب ومنبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمیباشد جه ربطی داشت؟ داری حفظیاتتو دور میکنی راس میگه ....ربطی نداشت!!!!! :banel_smiley_4: :w00: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ :1238::1238: دانی که چنگ وعود چه تقریر میکنند ؟ پنهان خورید باده که تعزیر میکنند 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ زاهدان کاین جلوه در محراب ومنبر میکنندچون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند خوشمان اومد... سمنی خوردی؟؟؟؟ بازم شجاعت من که اعتراف میکنم!!!!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ زاهدان کاین جلوه در محراب ومنبر میکنندچون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند به من تیکه انداختی ننداختی هااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتم که نگی نفهمیدم 3 لینک به دیدگاه
عمه شاه پریون 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اسپم آزاده 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ خوشمان اومد... سمنی خوردی؟؟؟؟ بازم شجاعت من که اعتراف میکنم!!!!!:icon_pf (34): به من تیکه انداختی ننداختی هااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گفتم که نگی نفهمیدم :ws47: :ws47: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ خوشمان اومد... سمنی خوردی؟؟؟؟ بازم شجاعت من که اعتراف میکنم!!!!!:icon_pf (34): پیشته بابااا................. 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ پیشته بابااا................. باووووشه.....من رفتم....:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ هوتن یه کم نفس بکش بعد دوباره :ws2: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بلههههههههههههههههههههمیل شما چیست بانو............:ws28: بر در میخانه رفتن کار یکرنگان بود خود فرو شان را به کوی میفروشان راه نیست 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یکی اینو واسه من ترجمه کنه!!!!!! :banel_smiley_4: میگه که تو کز مکارم اخلاق عالمی دگری وفای عهد من از خاطرت بدر نرود 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ میگه که تو کز مکارم اخلاق عالمی دگری وفای عهد من از خاطرت بدر نرود اصلا این نبود :banel_smiley_4: خسته شده بی ربط مینویسه 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بیچاره هوتن جواب چه خمه رو باید بده:cakesmileyf: در بیابان گر بشوق کعبه خواهی زد قدم سرزنشها گر کند خار مغیلان غم مخور 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده