هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یعنی تو هم؟؟؟؟:icon_pf (34): زاهد ظاهر پرست از حال ما اگاه نیست در حق ما هر چه گوید جای هیچ انکار نیست بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اینو خوب اومدی!!!!!! :banel_smiley_4: یه آغوش مگه چقد جا داره!!!! عاشق و رند و نظر بازم و میگویم فاش تا بدانی که به چندین هنر آراسته ام 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من چی؟؟؟؟؟ هاااان؟؟؟ :w00:منم از دست رفتم؟؟؟:icon_pf (34):منظورت این بود دیگه؟؟؟؟ بابا چه تونه؟؟؟؟؟؟ :w00:مگه من دل ندارم؟؟؟؟ بهم نمیاد عاشخ باشم؟!؟!؟!؟ میرم پشت بوماااااااا.......:cryingf: :cryingf: :cryingf: خوشا دلی که مدام از پی نظر نرود بهر درش که بخوانند بی خبر نرود طمع در آن لب شیرین نکردنم اولی ولی چگونه مگس از پی شکر نرود؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ زاهد ظاهر پرست از حال ما اگاه نیستدر حق ما هر چه گوید جای هیچ انکار نیست بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست heh:hanghead: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ :smiley (18)::smiley (18): گر من از باغ تو یک میوه بچینم چه شود؟ پیش پایی به چراغ تو ببینم چه شود؟ 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ هیچی اصلا برو عاشق شو.:w00:از ما گفتن بود. عشق مثل تپه ای میمونه که هر خری ازش بالا میره. حالا هر طور میلته..........:icon_pf (34): معلومه این عشقی که شما ازش دم میزنی مثه همون خره ست...... میل من چیز دیگریست!!!! 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ هوتن قاط زده نفس بر امد و کام از تو بر نمی آید فغان که بخت من از خواب در نمی آید 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ عاشق و رند و نظر بازم و میگویم فاش تا بدانی که به چندین هنر آراسته ام دستت رو شده.....این چن تا هنرتو بچه ها دیگه میدونن!!!! از بقیه اش بگو!!! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ معلومه این عشقی که شما ازش دم میزنی مثه همون خره ست...... میل من چیز دیگریست!!!! استغفرا........... توبه چه حرفا میزنه دختره ی جلف 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ استغفرا...........توبه چه حرفا میزنه دختره ی جلف :banel_smiley_52: :banel_smiley_52::banel_smiley_52: :banel_smiley_52: سمنی به جون لی لی منظورم چیزه دیگری بود!!!!! 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ من نميدونم خودش بايد بياد توضيح بده گنجايشش چقدره هي ميگي آغوشم بازه واقعا .................فكر كنم گرما روش اثر گذاشته كه قاط زده معلوم نيست كجا رفت گر می فروش حاجت رندان دوا کند ایزد گنه ببخشد و رفع بلا کند 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ گر من از باغ تو یک میوه بچینم چه شود؟ پیش پایی به چراغ تو ببینم چه شود؟ :1238::1238: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ معلومه این عشقی که شما ازش دم میزنی مثه همون خره ست...... میل من چیز دیگریست!!!! بلهههههههههههههههههههه میل شما چیست بانو............:ws28: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ :1238::1238: یکی اینو واسه من ترجمه کنه!!!!!! :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بیچاره هوتن جواب چه خمه رو باید بده:cakesmileyf: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بلههههههههههههههههههههمیل شما چیست بانو............:ws28: شما شیکمتو دو دستی همین جوری بگیر وقتی میخندی .....:w00: میخنده واسه من!!! این حرفا هنو زوده براتون!!!! 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ دلي دارم دلي ديونه دنگ .................هميشه ساعتوم خوب ميزنه زنگ ............نفرماييد ......اين حرف رو ........كه به پاي شما نميرسم فتبارك الله ...................خوشمان امد ...................بيا در يك شب ارام و مهتاب ...............كمي هم صحبت يك ياس باشيم ................اگر صدبار قلبي را شكستيم .............بيايكبار با احساس باشيم اگر رفیق شفیقی درست پیمان باش حریف خانه و گرمابه و گلستان باش 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بیچاره هوتن جواب چه خمه رو باید بده:cakesmileyf: خمه کیه سمنی؟؟؟؟ :ws52: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ معلومه این عشقی که شما ازش دم میزنی مثه همون خره ست...... میل من چیز دیگریست!!!! میان عاشق و معشوق رمزیست چه داند آنکه اشتر میچراند 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ خمه کیه سمنی؟؟؟؟ :ws52: :brodkavelarg:دههههههههه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده