رفتن به مطلب

کجاست اون اجبارا برای نماز خوندن

pegah

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 169
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چیهههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

درد عشق کشیده ام که مپرس

زهر هجری کشیده ام که مپرس

:ws44: :ws44: :ws44::ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه

واسه چی داغ دل تازه میکنی؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!:w00:

:icon_pf (34): :cryingf: :icon_pf (34): :cryingf:

ای گل تو دوش داغ صبوحی کشیده ای

ما ان شقایقیم که با داغ زاده ایم:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اما خب محرم و نامحرم هيچي ...................به نظرت آغوشت جا داره براي همه ..............ميترسم كسي اون وسط له بشه .......خونش بيافته گردن من .............البته كه اسلام همه چيز رو براي اقايون خوب كرده و جاي هر كاري رو گذاشته .........همه هست ارزويم كه ببينم از تو رويي ..........چه زيان تو را كه من هم برسم به ارزويي .................همه خوش دل انكه مطرب بزند به تار چنگي ..............من از ان خوشم كه چنگي بزنم به تار مويي ..........:banel_smiley_52:

اینو خوب اومدی!!!!!!:banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4:

یه آغوش مگه چقد جا داره!!!!:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی تو هم؟؟؟؟:icon_pf (34)::ws52:

من چی؟؟؟؟؟ هاااان؟؟؟ :w00:منم از دست رفتم؟؟؟:icon_pf (34):منظورت این بود دیگه؟؟؟؟:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ای گل تو دوش داغ صبوحی کشیده ای

ما ان شقایقیم که با داغ زاده ایم:icon_gol:

میرم پشت بوماااااااا.......:cryingf: :cryingf: :cryingf:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بابا چه تونه؟؟؟؟؟؟ :w00:مگه من دل ندارم؟؟؟؟ :ws37:بهم نمیاد عاشخ باشم؟!؟!؟!؟:ws3:

هیچی اصلا برو عاشق شو.:w00:

از ما گفتن بود.

عشق مثل تپه ای میمونه که هر خری ازش بالا میره.:ws28:

حالا هر طور میلته..........:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
اما خب محرم و نامحرم هيچي ...................به نظرت آغوشت جا داره براي همه ..............ميترسم كسي اون وسط له بشه .......خونش بيافته گردن من .............البته كه اسلام همه چيز رو براي اقايون خوب كرده و جاي هر كاري رو گذاشته .........همه هست ارزويم كه ببينم از تو رويي ..........چه زيان تو را كه من هم برسم به ارزويي .................همه خوش دل انكه مطرب بزند به تار چنگي ..............من از ان خوشم كه چنگي بزنم به تار مويي ..........:banel_smiley_52:

احسنتم ..............تبارک الله ........... شما هم که اهل دلی .....تو ادبیاتم دستی داری.........تو که نابرده ای ره در خرابات ............تو که ناخوانده ای علم سماوات........به یاران کی رسی هیهات هیهات..................

• Like 1
لینک به دیدگاه
اینو خوب اومدی!!!!!!:banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4:

یه آغوش مگه چقد جا داره!!!!:banel_smiley_4:

من نميدونم خودش بايد بياد توضيح بده گنجايشش چقدره :ws28:

هي ميگي آغوشم بازه :ws28:

هوتن قاط زده:ws3:

واقعا .................فكر كنم گرما روش اثر گذاشته كه قاط زده معلوم نيست كجا رفت

• Like 2
لینک به دیدگاه

عشق مثل شعله شمعه.........اگه هر چندتا شمع دیگه از یه شعله روشن کنی .......از شعله اون چیزی کم نمیشه..............چون چراغ لاله سوزم در خیابان شما:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
احسنتم ..............تبارک الله ........... شما هم که اهل دلی .....تو ادبیاتم دستی داری.........تو که نابرده ای ره در خرابات ............تو که ناخوانده ای علم سماوات........به یاران کی رسی هیهات هیهات..................

دلي دارم دلي ديونه دنگ .................هميشه ساعتوم خوب ميزنه زنگ ............نفرماييد ......اين حرف رو ........كه به پاي شما نميرسم

فتبارك الله ...................خوشمان امد ...................بيا در يك شب ارام و مهتاب ...............كمي هم صحبت يك ياس باشيم ................اگر صدبار قلبي را شكستيم .............بيايكبار با احساس باشيم

• Like 3
لینک به دیدگاه
درد عشق کشیده ام که مپرس

زهر هجری کشیده ام که مپرس

:ws44: :ws44: :ws44::ws44:

مسلمانان مرا وقتی دلی بود

که با وی گفتمی گر مشکلی بود

زمن ضایع شد اندر کوی جانان

چه دامنگیر یارب منزلی بود

مرا تا عشق تعلیم سخن کرد

حدیثم نکته هر محفلی بود

• Like 2