سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اگر بر دیده مجنون نشینی بغیر از خوبی لیلی نبینی اها از اون لحاظ:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ چیهههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: درد عشق کشیده ام که مپرس زهر هجری کشیده ام که مپرس :ws44: :ws44: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ درد عشق کشیده ام که مپرسزهر هجری کشیده ام که مپرس :ws44: :ws44: یعنی تو هم؟؟؟؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ واسه چی داغ دل تازه میکنی؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!:w00: :icon_pf (34): :cryingf: :icon_pf (34): :cryingf: ای گل تو دوش داغ صبوحی کشیده ای ما ان شقایقیم که با داغ زاده ایم 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اما خب محرم و نامحرم هيچي ...................به نظرت آغوشت جا داره براي همه ..............ميترسم كسي اون وسط له بشه .......خونش بيافته گردن من .............البته كه اسلام همه چيز رو براي اقايون خوب كرده و جاي هر كاري رو گذاشته .........همه هست ارزويم كه ببينم از تو رويي ..........چه زيان تو را كه من هم برسم به ارزويي .................همه خوش دل انكه مطرب بزند به تار چنگي ..............من از ان خوشم كه چنگي بزنم به تار مويي ..........:banel_smiley_52: اینو خوب اومدی!!!!!! :banel_smiley_4: یه آغوش مگه چقد جا داره!!!! 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ درد عشق کشیده ام که مپرسزهر هجری کشیده ام که مپرس :ws44: :ws44: :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ یعنی تو هم؟؟؟؟:icon_pf (34): من چی؟؟؟؟؟ هاااان؟؟؟ :w00:منم از دست رفتم؟؟؟:icon_pf (34):منظورت این بود دیگه؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): بابا چه تونه؟؟؟؟؟؟ :w00:مگه من دل ندارم؟؟؟؟ بهم نمیاد عاشخ باشم؟!؟!؟!؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه خواهد بسر اید شب هجران تو یا نه ای تیر غمت را دل عشاق نشانه :smiley (18)::smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ ای گل تو دوش داغ صبوحی کشیده ایما ان شقایقیم که با داغ زاده ایم میرم پشت بوماااااااا.......:cryingf: :cryingf: :cryingf: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ میرم پشت بوماااااااا.......:cryingf: :cryingf: :cryingf: دهههههههههههههههههههه:w00: 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ هوتن قاط زده تایید میشه!!!! :girl_yes2: :girl_yes2: :girl_yes2: :girl_yes2: لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ دهههههههههههههههههههه:w00: :ws44: :ws44: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ بابا چه تونه؟؟؟؟؟؟ :w00:مگه من دل ندارم؟؟؟؟ بهم نمیاد عاشخ باشم؟!؟!؟!؟ هیچی اصلا برو عاشق شو.:w00: از ما گفتن بود. عشق مثل تپه ای میمونه که هر خری ازش بالا میره. حالا هر طور میلته..........:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اما خب محرم و نامحرم هيچي ...................به نظرت آغوشت جا داره براي همه ..............ميترسم كسي اون وسط له بشه .......خونش بيافته گردن من .............البته كه اسلام همه چيز رو براي اقايون خوب كرده و جاي هر كاري رو گذاشته .........همه هست ارزويم كه ببينم از تو رويي ..........چه زيان تو را كه من هم برسم به ارزويي .................همه خوش دل انكه مطرب بزند به تار چنگي ..............من از ان خوشم كه چنگي بزنم به تار مويي ..........:banel_smiley_52: احسنتم ..............تبارک الله ........... شما هم که اهل دلی .....تو ادبیاتم دستی داری.........تو که نابرده ای ره در خرابات ............تو که ناخوانده ای علم سماوات........به یاران کی رسی هیهات هیهات.................. 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اینو خوب اومدی!!!!!! :banel_smiley_4: یه آغوش مگه چقد جا داره!!!! من نميدونم خودش بايد بياد توضيح بده گنجايشش چقدره هي ميگي آغوشم بازه هوتن قاط زده واقعا .................فكر كنم گرما روش اثر گذاشته كه قاط زده معلوم نيست كجا رفت 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ اما خب محرم و نامحرم هيچي ...................به نظرت آغوشت جا داره براي همه ..............ميترسم كسي اون وسط له بشه .......خونش بيافته گردن من .............البته كه اسلام همه چيز رو براي اقايون خوب كرده و جاي هر كاري رو گذاشته .........همه هست ارزويم كه ببينم از تو رويي ..........چه زيان تو را كه من هم برسم به ارزويي .................همه خوش دل انكه مطرب بزند به تار چنگي ..............من از ان خوشم كه چنگي بزنم به تار مويي ..........:banel_smiley_52: عشق مثل شعله شمعه.........اگه هر چندتا شمع دیگه از یه شعله روشن کنی .......از شعله اون چیزی کم نمیشه..............چون چراغ لاله سوزم در خیابان شما 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ احسنتم ..............تبارک الله ........... شما هم که اهل دلی .....تو ادبیاتم دستی داری.........تو که نابرده ای ره در خرابات ............تو که ناخوانده ای علم سماوات........به یاران کی رسی هیهات هیهات.................. دلي دارم دلي ديونه دنگ .................هميشه ساعتوم خوب ميزنه زنگ ............نفرماييد ......اين حرف رو ........كه به پاي شما نميرسم فتبارك الله ...................خوشمان امد ...................بيا در يك شب ارام و مهتاب ...............كمي هم صحبت يك ياس باشيم ................اگر صدبار قلبي را شكستيم .............بيايكبار با احساس باشيم 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۸۹ درد عشق کشیده ام که مپرسزهر هجری کشیده ام که مپرس :ws44: :ws44: مسلمانان مرا وقتی دلی بود که با وی گفتمی گر مشکلی بود زمن ضایع شد اندر کوی جانان چه دامنگیر یارب منزلی بود مرا تا عشق تعلیم سخن کرد حدیثم نکته هر محفلی بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده