pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ توی دوران راهنمایی و دبیرستان به اجبار باید نماز میخوندیم آیا هیچ گاه دبیر پرورشی و معاونت مدرسه فکر کردند که آیا دانش آموز مدرسه مسلمونه شاید دین دیگری داشت آیا فکر کردند که بچه ها وضو میگیرند یا نه آیا میدانستند که توی زمین وقفی نمیشه نماز خوند .................... چه گناه کار بودنند و نمیدانستند جز اینکه سر صفوف نماز میایستادیم اما دلمان و فکرمان و ذهنمان جای دیگری بود جز اینکه بدون وضو میایستادیم دبیر ورزش ما که یه آن چادر از سرش نمی افتاد و رییس بسیج بود و کلی بچه های مردم رو نصیحت میکرد آیا لحظه ای بچه خودش رو نصیحت کرد ..................بچه ای که از خونه فرار کرد و وقتی بازگشت حامله بود .................. 11 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ الان برعكس شده ميگن جوونها بايد تشويق بشن راستي نسل سوخته مگه ماها نيستيم شايد هم موش ازمايشگاهي معلمهاي پرورشي 5 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ تازه بزور کچلمون مکردن شلوار جین پوشیدن ممنوع بود اما حالا دخترا برای دبیرستان رفتن آرایش میکنند و زیر ابرو بر میدارند گناه ما چی بود 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ شلوار جین؟؟؟؟؟ تو بگو شلوار ورزشی گل و گشاد! بگو مقنعه بی چونه!! واسه پوشیدن مقنعه بی چونه نمره انضباط کم میشد!! بگو روپوش دکمه دار! باید حتما گونی میپوشیدیم!! الان ولی یه ساعت ورزش دارن از خونه با شلوار ورزشی میرن مدرسه و مقنعه ها و روپوشها هم که ....!!! ولی نمازه همینطور بود که میگی!!! من یادمه یه بار با دوستام اینقدر خندیدیم که حواسمون نبود نمازمون به رکعت پنجمم رسید!! :دی چه نسل بدبختی بودیم و هستیم ما!! 5 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ شلوار جین؟؟؟؟؟تو بگو شلوار ورزشی گل و گشاد! بگو مقنعه بی چونه!! واسه پوشیدن مقنعه بی چونه نمره انضباط کم میشد!! بگو روپوش دکمه دار! باید حتما گونی میپوشیدیم!! الان ولی یه ساعت ورزش دارن از خونه با شلوار ورزشی میرن مدرسه و مقنعه ها و روپوشها هم که ....!!! ولی نمازه همینطور بود که میگی!!! من یادمه یه بار با دوستام اینقدر خندیدیم که حواسمون نبود نمازمون به رکعت پنجمم رسید!! :دی چه نسل بدبختی بودیم و هستیم ما!! منم با دوستامسر نماز دست هم رو میگرفتیم و آهنگ حسنی کلاسه چنده رو میخوندیم 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ شلوار جین؟؟؟؟؟تو بگو شلوار ورزشی گل و گشاد! بگو مقنعه بی چونه!! واسه پوشیدن مقنعه بی چونه نمره انضباط کم میشد!! بگو روپوش دکمه دار! باید حتما گونی میپوشیدیم!! الان ولی یه ساعت ورزش دارن از خونه با شلوار ورزشی میرن مدرسه و مقنعه ها و روپوشها هم که ....!!! ولی نمازه همینطور بود که میگی!!! من یادمه یه بار با دوستام اینقدر خندیدیم که حواسمون نبود نمازمون به رکعت پنجمم رسید!! :دی چه نسل بدبختی بودیم و هستیم ما!! ایولللللل:ws28: منم با دوستام همیشه چادد بچه هارو گره میزدیم موقع رکوع کله پا میشدن:4chsmu1: 7 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ ایولللللل:ws28:منم با دوستام همیشه چادد بچه هارو گره میزدیم موقع رکوع کله پا میشدن:4chsmu1: بابا شما دیگه خیلی نامرد بودید!! 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ بابا شما دیگه خیلی نامرد بودید!! اینقد حال میدادددددددد میمردیم از خنده 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ ناظم ما به بهمون گیر میداد که چرا مقنعه رو زیر پالتو تون قرار میدین خیلیم اصرار داشت که ما اینو از ماهواره یاد گرفتیم :w58: هرچقد هم بهش می گفتیم بابا تو ماهواره اصلا مقنعه سر نمی کنن ولی تو کتش نمی رفت که نمی رفت 11 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ ناظم ما به بهمون گیر میداد که چرا مقنعه رو زیر پالتو تون قرار میدین خیلیم اصرار داشت که ما اینو از ماهواره یاد گرفتیم :w58: هرچقد هم بهش می گفتیم بابا تو ماهواره اصلا مقنعه سر نمی کنن ولی تو کتش نمی رفت که نمی رفت :jawdrop:ماهواره؟؟؟؟؟؟ من به خاطر چاک مانتوم همیشه تو دبیرستان رو اعصاب ناظممون بودم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ شما ها چي کشيدين!! :jawdrop: خوشبختانه مارو خيلي اذيت نکردن فقط چند بار گير دادن کچل کنيد منم زير بار نرفتم اقاي ناظم هم که منو ميشناخت چيزي نميگفت... 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop:ماهواره؟؟؟؟؟؟من به خاطر چاک مانتوم همیشه تو دبیرستان رو اعصاب ناظممون بودم خیلی ادم چیزی بود :ws28: مثلا وختی ما دستمونو دور گردن همدیگه می انداختیم (مثل اون هم کلاسی سلام ) بهم میگفت زود دستاتونو از گردن هم وا کنید از دختر بعیده اینکاراو بکنه :w58::w58::w58: 4 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop:ماهواره؟؟؟؟؟؟من به خاطر چاک مانتوم همیشه تو دبیرستان رو اعصاب ناظممون بودم ÷یش دانشگاهی که بودیم باید مانتو شلوار کرم میپوشیدیم چقدر هم بد رنگ بود من هم همیشه مشکی میپوشیدم روز نبود که منو دوستم رو نبرند دفتر و تهدید که حق ندارید سر کلاس برید 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خیلی ادم چیزی بود :ws28:مثلا وختی ما دستمونو دور گردن همدیگه می انداختیم (مثل اون هم کلاسی سلام ) بهم میگفت زود دستاتونو از گردن هم وا کنید از دختر بعیده اینکاراو بکنه :w58::w58: خودت که چیز تری ناظمتونم چیزتررر:w58:عجب ادمی بود 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ ÷یش دانشگاهی که بودیم باید مانتو شلوار کرم میپوشیدیم چقدر هم بد رنگ بود من هم همیشه مشکی میپوشیدم روز نبود که منو دوستم رو نبرند دفتر و تهدید که حق ندارید سر کلاس برید چه دلهای پری بیاین همه تعریف کنیم یه کم خالی شیم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خودت که چیز تریناظمتونم چیزتررر:w58:عجب ادمی بود خودم چیزتر :w58: یعنی شما هیچوخت دستاتونو دورگردن همکلاسیتون نمی انداختین :w00: 2 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خودم چیزتر :w58: یعنی شما هیچوخت دستاتونو دورگردن همکلاسیتون نمی انداختین :w00: ما که زنگ تفریح ها کارمون این بود البته خدا به داد بقیه اش برسه که با نقشه این کارو میکردیم 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خودم چیزتر :w58: یعنی شما هیچوخت دستاتونو دورگردن همکلاسیتون نمی انداختین :w00: نهمن از اولم از دست گرفتن و اینا خوشم نمی اومد خوببب:w00: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ ما که زنگ تفریح ها کارمون این بود البته خدا به داد بقیه اش برسه که با نقشه این کارو میکردیم بابا مال ما یه کار طبیعی بود حتی دختر بچه های 6-7 هم اینکار رو می کنن ولی این همه چی رو جور دیگه معنی می کرد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده