rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ کل اینترنت با سرعت خیلی بالا داره کار میکنه، همه جا میره، ولی انجمن نواندیشان باز نمیشه!!! جالب اینجاست که با ***** شکن براحتی کار میکنه!!! این مشکل فقط مال منه یا کسی دیگه هم اینجوری شده ؟ 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اره بعضی وختا گیر می کنه فکر کنم یه جاهایی تو تنظیمات بانک اطلاعاتیش یکی رو بالا زدن یکی رو پایین 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ داش رضا فک کنم مشکل فقط برا شما باشه یه بار کلا دیس کانکت شو از نو وصل شو ببین توفیری میکنه؟ من که مشکلی ندارم 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من با دامنه com. مشکل دارم...ولی با ir میاد بالا...:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خب اینارو تو مشکلات سایت هم مطرح کنید شاید یه مشکلی واقعا پیش اومده من گفتم برا من مشکلی پیش نیومده تا حالا بازم چک کنن ببینن چی به چیه 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ آره...من هم این مشکل رو دارم...یهو اصن تو نواندیشان نمیره...همه سایت ها هم باز می شن...منم فک کردم مشکل از موزیلاست ولی با اکسپلورر هم امتحان کردم دیدم اینجوریه...ولی الان این مشکلو ندارم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ تمام سايت ها و فروم ها يکي يکي دارن ف ي ل ت ر ميشن شايد يه روز........ :pichak29: 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من با دامنه com. مشکل دارم...ولی با ir میاد بالا...:icon_pf (44): مودمو خاموش روشن کردم نشد... با ir هم دقیقا همین مشکلو داره... با **** شکن هم که هیچ کودوم از اسکریپتها کار نمیکنن (مخصوصا تنکس) 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ برا چند دقیقه با ****** هم دیگه نمیومد. فک کردم انجمن دیگه ترکید :w00: درست شد... ولی چرا؟! لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ کل اینترنت با سرعت خیلی بالا داره کار میکنه، همه جا میره، ولی انجمن نواندیشان باز نمیشه!!! جالب اینجاست که با ***** شکن براحتی کار میکنه!!! این مشکل فقط مال منه یا کسی دیگه هم اینجوری شده ؟ هفته پیش برای منم همین طور بود فک ردم مشکل از مرورگرمه رفتم فایرفاکس نصبیدم بازم دیدم همینطوریه با فیلتـرشکن اومدم درس شد ولی فرداش دیگه مشکلم حل شد 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ منم مشكل دارم پيام هام همباز نميكنه يك دفعه ديس كانكت ميشم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ چرا شایعه میندازید :w00: همه چی ارومه 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ منم این مشکلو زیاد دارم همین 5 دقیقه پیش هم اینطوری بود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده