میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :shame: خونواده دیونم کردند بابا:icon_pf (34): فارسی وان پریده سیگنالاشو بگین:JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خودش پريده خودشم مياد رو eavision هم پخش ميشه ولي ما نداريم :pichak29: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ من فک کردم فقط این مشکلو ما داریم مامانمم همش میره انتنشو دس کاری میکنه یه مین درس میشه بعد میپره البته برام مهم نیس چون فیلماش قشنگ نیس 3 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ مام همینطوری گذاشته رو فارسی 1 .هی میاد و میره.احتمالن اونجاهاشو که میره خودش حدس میزنه. 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ من فک کردم فقط این مشکلو ما داریم مامانمم همش میره انتنشو دس کاری میکنه یه مین درس میشه بعد میپرهالبته برام مهم نیس چون فیلماش قشنگ نیس آره بابای منم رو پشت بومه :4chsmu1: واس ما هم یه مین میاد میره منم نمیبینم:w00: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ آره بابای منم رو پشت بومه :4chsmu1:واس ما هم یه مین میاد میره منم نمیبینم:w00: خب چرا داد میزنی؟! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ ای فاسدین ای گمراهان ای از خدا بی خبران ای فتنه گران ای اشوب گران ای کسانی که ترویج فرهنگ غلط غربی رو رواج میدید شما gem دارید 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ راستی عنوان تاپیکتو خوندم فک کردم منظورت درس ادبیات دانشگاهه 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خیلی قشنگ بود بشینین کانال 3 رو ببنید هدایت شید 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ راستی عنوان تاپیکتو خوندم فک کردم منظورت درس ادبیات دانشگاهه خیلی ذهنت منحرفه............. 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ راستی عنوان تاپیکتو خوندم فک کردم منظورت درس ادبیات دانشگاهه خیلی ذهنت منحرفه............. :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خیلی قشنگ بودبشینین کانال 3 رو ببنید هدایت شید این کار رو کردن بشینییید :icon_pf (34): قهرمانی هلند رو ببببببنید تو هم منحرفی :jawdrop: لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بشینین بیانات آقای عباسی رو ببینین محظوظ بشین.. اسم سریالو بلد نیست درست بگه اون وقت نشسته تحلیل میکنه.. چشم زدن فارسی 1 رو.. من سالوادور میخوام. 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ ای ملت منحرف بدانییید و اگاه باشید که ساعت 10 فیلم سینماییی داره من جم می خوام :icon_pf (34): شما ها دارید 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من دیالاپم شما بببببببببببنید تعریف کنید لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ به نظر من که حرفاشون خیلی خوب ومنطقیه حرفاش درسته تلفظ اسمش به تحلیلش چه ربطی داره لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ من دیالاپم شما بببببببببببنید تعریف کنید اونجام نشون نمیده :4chsmu1: مثل همینه که تو خونتون میبینی 2 ثانیه میاد 3 ثانیه میره مشکل از خودشونه...به محمودینا ربط نداره:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده