pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ عکس گوگل وقتی فوتبالی می شه جالب بود راستی اسپانیایی ها پیشاپیش تبریک:shad::w31: قهرمانی مبارک 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ دیگه جایی برا کل کل ندارم من تیمم مفتضحانه حذف شد کاش هلند به چیزی که بارها لایقش بوده برسه هرچند اسپانیارو هم بخاطر بازیکنای بارسا دوس دارم 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ دیگه جایی برا کل کل ندارم منتیمم مفتضحانه حذف شد کاش هلند به چیزی که بارها لایقش بوده برسه هرچند اسپانیارو هم بخاطر بازیکنای بارسا دوس دارم هیچی قد حذف ایتالیا مفتضح نبود ببینم پیش بینی هشت پا امشب چی میشه؟ جای رائول واقعا خالیه 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ نه خب با حذف اون فرانسویهای حبف نون حال کردم همچمیم با حذف انگلیسی های پرفیس وافاده ولی حذف برزیل بد بود خیلی بد بود 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ نه خب با حذف اون فرانسویهای حبف نون حال کردم همچمیم با حذف انگلیسی های پرفیس وافاده ولی حذف برزیل بد بودخیلی بد بود :there: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بابا چنتا تاپیک کل کل؟؟؟؟؟؟؟؟ بس نی؟؟؟؟؟؟؟ منتقلش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا چون شومایین و یدونه فاینال بیشتر نداریم تا فردا باوشه اینجا!!!!! لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بابا چنتا تاپیک کل کل؟؟؟؟؟؟؟؟بس نی؟؟؟؟؟؟؟ منتقلش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا چون شومایین و یدونه فاینال بیشتر نداریم تا فردا باوشه اینجا!!!!! :banel_smiley_52: باشه عمو 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52:باشه عمو حالا چرا میترسی؟؟؟؟؟؟؟ خوش باشین واسه خودتون مثلا از دست این جام جهانی داریم راحت میشیم!!!!! 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ حالا چرا میترسی؟؟؟؟؟؟؟خوش باشین واسه خودتون مثلا از دست این جام جهانی داریم راحت میشیم!!!!! عمو ناظم میاد اولتیماتوم 24 ساعت:167:ه می ده ترس نداره؟:banel_smiley_52: جام جهانی تنها نقطه اتصال ما به تلوزیون بود اونم به زودی تموم میشه اسپانیایی کارب؛ر نبوووووووووووووووووود؟؟ :w00: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ عمو ناظم میاد اولتیماتوم 24 ساعت:167:ه می ده ترس نداره؟:banel_smiley_52: جام جهانی تنها نقطه اتصال ما به تلوزیون بود اونم به زودی تموم میشه اسپانیایی کارب؛ر نبوووووووووووووووووود؟؟ :w00: بابا عمو ناظم چه صیغه ایه؟؟؟؟؟؟ موقته؟؟؟؟؟ من بابای مدرسم اینجا چایی میدم جارو میکنم از اینجور کارا!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بابا عمو ناظم چه صیغه ایه؟؟؟؟؟؟موقته؟؟؟؟؟ من بابای مدرسم اینجا چایی میدم جارو میکنم از اینجور کارا!!!!!! منظورت اینه که دستور چایی و جارو رو می دی دیگه ناظم یعنی همین دیگه همش گزارش بی نطمی به خانوم مدیر میده اونم زنگ می زنه و به والدین و بعدم::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ منظورت اینه که دستور چایی و جارو رو می دی دیگهناظم یعنی همین دیگه همش گزارش بی نطمی به خانوم مدیر میده اونم زنگ می زنه و به والدین و بعدم::vahidrk: نه بابا من اینجا تاپیکارو جارو میکنم به پستای خاکی دسمال میکشم همینا!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بابا چنتا تاپیک کل کل؟؟؟؟؟؟؟؟بس نی؟؟؟؟؟؟؟ منتقلش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا چون شومایین و یدونه فاینال بیشتر نداریم تا فردا باوشه اینجا!!!!! کجاییی تو کلییید دار.................. :jawdrop: لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ ] چند ساعت دیگر اسپانیا هم چون بمب از شادی می ترکد:w330: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده