pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ آهای................چه خبره اینجا؟:167: بحث رو به کجا کشوندین؟ هیجا بابا همین دور و براست مدارکتو تکمیل کن مبلغ 60000000000000000000 تومان هم بریز به حساب بعد بیا ببینم چیکار میتونم بکنم برات جان اینجا هم شرط بندیه...................... :ws44: البته میشه به جز ظاهرش در مورد چیزای دیگه اش هم فکر کردا نه فقط مد شدنش بابا مد........................... لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اسپم نکنییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید! لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اقا یه زن خوب مدل روز ابشن دار می خواستم با قیمت ارزون کسی سراغ داره؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ مگه نمیگه اسپم نکن:w00: خوب راست میگه اسپم نکنید............ :w00: :w00: :w00: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اقا یه زن خوب مدل روز ابشن دار می خواستم با قیمت ارزون کسی سراغ داره؟ یه چی بگو حداقل ساخته شده باشه :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: داریم برا 8 روز پیش بدم خدمتتتون:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اقا یه زن خوب مدل روز ابشن دار می خواستم با قیمت ارزون کسی سراغ داره؟ اره سراغ دارم 7000 تومن خیلی هم بت میاد:ws3: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اره سراغ دارم 7000 تومنخیلی هم بت میاد:ws3: جدی ابشن هاش چی هست اشپزیش چه جوریه؟ لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ جدیابشن هاش چی هست اشپزیش چه جوریه؟ همه چی داره فقط چینیه ها.یه بار مصرفه:ws3: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اره سراغ دارم 7000 تومنخیلی هم بت میاد:ws3: منم می خوام برا 2010 هستش دیگه کولر داره فرمون هیدرولیک ABS لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ همه چی داره فقط چینیه ها.یه بار مصرفه:ws3: خوبه قول نامش کن برام ولی سر راستش کن اخرش 5000تومن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ QUOTE] همه چی داره فقط چینیه ها.یه بار مصرفه:ws3: زیاد گرون نگفتی لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خوبه قول نامش کن برامولی سر راستش کن اخرش 5000تومن تمومش کردم برات بفرستم برات یا میای میبری؟ راستی اجازه هست یه دوری باهاش بزنم؟ لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ QUOTE] زیاد گرون نگفتی نه داداش تازه زیره فی دارم میدم تا نمونه خراب شه لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ اقا یه زن خوب مدل روز ابشن دار می خواستم با قیمت ارزون کسی سراغ داره؟ آقا شاهین این توهینِ! چرا بد حرف می زنی؟ اره سراغ دارم 7000 تومنخیلی هم بت میاد:ws3: از تو بعیده!:icon_pf (34): همه چی داره فقط چینیه ها.یه بار مصرفه:ws3: :jawdrop: لینک به دیدگاه
parie parpar 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ اسپم کنم یا جواب بدم؟ فعلا جواب میدم یه وقت دیگه میام در اسپم شرکت میکنم. من همه این کارا رو میتونم انجام بدم.هم مسافرت میرم هم با دوستام شام میرم بیرون. این به نوع خانواده ها بستگی داره نه به اینکه ما توی ایران زندگی میکنیم. لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ من پستارو از اول خوندم برام خاطره شد... بازم از این کارا بکنید... لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ یه چیزی 5 سالِ که آزارم میده.شاید مشکلِ خیلی از دخترا باشه.چرا ما دخترا نمیتونیم تنهایی بریم مسافرت؟ چرا ما دخترا نمیتونیم مجردی با دوستامون بریم مسافرت؟ چرا ما دخترا نمتونیم وقتی هوا تاریکِ از خونه بیرون باشیم؟ چرا ما دخترا نمیتونیم.......................... وقتی به چه سنی برسیم میتونیم؟ بد ازدواج چی؟بازم نمیتونیم..............؟ خودتون شرمنده کفاف نمی ده:icon_pf (44): ولی بچتونو درست تربیت کنید لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ عسلکم الان زمونه فرق کرده... خیلی از دخترا میتونن همه این کارا که گفتی رو انجام بدن.. ولی من نمیتونم... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده