هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ یعنی که منم خیلی دختر خوب و گلی هستم :w16: تو عشخ من بیدی.........خانمی.....گلی..........بلایی....:ws37: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ تو عشخ من بیدی.........خانمی.....گلی..........بلایی....:ws37: :banel_smiley_4: منظورم اون پسره بود که تعریفشو میکردی ایشششششششش 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:منظورم اون پسره بود که تعریفشو میکردی ایشششششششش برا تو یه مهندس برق سراغ دارم..........:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ برا تو یه مهندس برق سراغ دارم..........:icon_gol: :girl_in_dreams::girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ برا تو یه مهندس برق سراغ دارم..........:icon_gol: دههههه حالا بذار ببینم تکلیف حق و حقوق خانوما چی میشه تو این تاپیک :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ دههههه حالا بذار ببینم تکلیف حق و حقوق خانوما چی میشه تو این تاپیک :banel_smiley_4: باشه خودت نخواستیا 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اينجا شده بنگاه شوهر يابي هوتن هم مدير بنگاست 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اينجا شده بنگاه شوهر يابي هوتن هم مدير بنگاست نه دیگه تموم شد.... 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ یه چیزی 5 سالِ که آزارم میده.شاید مشکلِ خیلی از دخترا باشه.چرا ما دخترا نمیتونیم تنهایی بریم مسافرت؟ چرا ما دخترا نمیتونیم مجردی با دوستامون بریم مسافرت؟ چرا ما دخترا نمتونیم وقتی هوا تاریکِ از خونه بیرون باشیم؟ چرا ما دخترا نمیتونیم.......................... وقتی به چه سنی برسیم میتونیم؟ بد ازدواج چی؟بازم نمیتونیم..............؟ آخ که چقد می فهمم چی می گی! نخیر هیچ وقت نمی تونیم چراشم نفهمیدم :w00: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ به به میبینم که به سلامتی بحثو پیچوندین و بحث خصوصی شده.اونم در مورد یه ادم کراکی با سابقه زندان خوب مورد قبلی حل شد دیگه ؟حالا میخاین ترتیب این یکیو بدین؟خوب منم پایم .چی کار کنم؟:167: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اينجا شده بنگاه شوهر يابي هوتن هم مدير بنگاست :ws46::ws46: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ :ws46::ws46: خوب میخای تو مدیر بنگاه شو؟نظرت چیه:ws3: لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ :w16::w16: :ws46: نکنه مد شده این شکلک خوب پس ما هم :ws46::ws46::ws46::ws46: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ خوب میخای تو مدیر بنگاه شو؟نظرت چیه:ws3: من میتونم بشم سابقه مدیریت هم دارم لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من میتونم بشم سابقه مدیریت هم دارم آهای................چه خبره اینجا؟:167: بحث رو به کجا کشوندین؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من میتونم بشم سابقه مدیریت هم دارم مدارکتو تکمیل کن مبلغ 60000000000000000000 تومان هم بریز به حساب بعد بیا ببینم چیکار میتونم بکنم برات لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ نکنه مد شده این شکلک خوب پس ما هم :ws46::ws46::ws46::ws46: البته میشه به جز ظاهرش در مورد چیزای دیگه اش هم فکر کردا نه فقط مد شدنش لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ آهای................چه خبره اینجا؟:167: بحث رو به کجا کشوندین؟ با این اوضاع فکر کنم به جواب سوال رسیدن و دارن سایر مشکلاتو حل میکنن لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ آهای................چه خبره اینجا؟:167: بحث رو به کجا کشوندین؟ خوب اون قضیه حل شد مارو هم ضایع کردی رفت اون همه نوشتم اومدی یک کلمه گفتی ورفتی برو دیگه تنها برو مسافرت ببینم میخای چیکار کنی:ws3: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده