smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ اینم قسمت چهارم - چه می کنه این دستور loft از این قسمتش خودم کلی چیز یاد گرفتم !!! انصافا کفم برید !! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ قسمت پنجم هم آماده شد فقط هنوز یه نکته در مورد دستور loft مونده که یادم رفت تو فیلم بهش اشاره کنم . ایشا الله تو قسمت آخر (ششم) اون رو هم ذکر می کنم. نمی دونم بعد از دستور loft سراغ چی برم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۹ توی یه سایت چشم بادومی !!! فایل چرخدنده spiral bevel gear رو پیدا کردم ، البته فیلم آموزشی نیست ولی فایلش پارامتریه ، برای تغییر دادن زاویه مارپیچ باید پارامتر یکی به آخر مونده یعنی RotateAngle رو از 20 درجه به مقدار مورد نظرتون تغییر بدید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
sherimetal 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ سلام ماکرو نویسی به نظرم خیلی کارا می تونه انجام بده تو کتیا. میخام یاد بگیرمش. زبانش ویژوال بیسیک هست؟ یعنی اگه این زبون رو بلد باشی می تونی کار کنی؟ 3 لینک به دیدگاه
strangeson 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ salam ka nakhaste agha chera inghadr dir be dir matlab mizari khaste shodi ? 1 لینک به دیدگاه
mina mafi 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ با سلام و نهایت تشکر از آقای مهندس موسویان! من یه سوال ازتون داشتم که در رابطه با پروژه کارشناسیمه! من مکانیزم یه برف پاک کن رو طراحی کردم. حالا میخوام ببینم که این برف پاک کن چه مساحتی از سطح شیشه رو پوشش میده! یعنی چند درصد از سطح شیشه رو؟! خیلی ممنون میشم اگه جواب رو به آدرس میلم بفرستید! 1 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ نکاتی در مورد قیدگذاری در محیط Sketcher برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ نکاتی در مورد قیدگذاری در محیط Sketcher برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ فیلم آموزشی : آشنایی با فرمان Spline برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ل 2 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ فیلم آموزشی : آشنایی با فرمان Spline برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ تمرین سطح سازی دانلود کنید . 6 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ فیلم آموزشی فرمان Rib دانلود آموزش 5 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . 4 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ فیلم آموزشی جلوگیری از باز شدن خودکار محیط Product Structure برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ افزایش سرعت و بهره وری در محیط Assembly Design با استفاده از فرمان Group . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
bahrami1678 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلام مهندس عزیز دستت درد نکنه. واقعا مطالبی که ارایه میدی خوب و کامل هستند فقط اگر میشه لطفا یک روند یکپارچه برای آموزش در نظر بگیرید. به عنوان مثال یک محیط رو تا جایی که ممکنه آموزش بدید بعد محیط بعدی رو و در ضمن تمرین هم بذارید. قطعه رو به صورت نقشه بدید تا طراحی کنیم . ببخشید که پیشنهاداتم زیاد شد موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ سلام مهندس عزیزدستت درد نکنه. واقعا مطالبی که ارایه میدی خوب و کامل هستند فقط اگر میشه لطفا یک روند یکپارچه برای آموزش در نظر بگیرید. به عنوان مثال یک محیط رو تا جایی که ممکنه آموزش بدید بعد محیط بعدی رو و در ضمن تمرین هم بذارید. قطعه رو به صورت نقشه بدید تا طراحی کنیم . ببخشید که پیشنهاداتم زیاد شد موفق باشید ممنون از شما ، متاسفانه امکان آموزش ترتیبی مقدور نیست. این تاپیک برای کسانی مفیده که دوره مقدماتی رو گذرونده اند و می خوان مطالب پیشرفته تر رو یاد بگیرن. برای آموزش پایه ای و مقدماتی منابع بسیاری وجود داره مثل فیلم های آموزشی موجود در بازار 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده