میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ برین این باز یرو بگیرین با هم بازی کنیم:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
samira_kaulitz 91 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ ایشششششششش حوصلت سر نرفت اینقدر از در ودیوار رفتی بالا؟ نه ولی هی نگهبانا میبیننم اعصابم خورد میشه 1 لینک به دیدگاه
samira_kaulitz 91 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ برین این باز یرو بگیرین با هم بازی کنیم:dancegirl2: من این +18 هارو میبینم خندم میگیره... رو prototype نوشته +25 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ اگر بازی وسترن دوست دارید. بهترین بازی وسترن هنوز خیلی وقت نیست که اومده بیرون Red Dead: Redemption بیشترین نمره ها را در سایت های بازی گرفته. ولی من بدبخت چون ps3 دارم.و بازیش گرون میشه. باید چند وقتی صبر کنم تا بخرمش قیمتش حداقل 55 هست 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ من این +18 هارو میبینم خندم میگیره... رو prototype نوشته +25 بازی جدید چی داری؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ devi may cry prototype dark sector call of duty(COD) batman civilization . . . . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده