soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ داشتم کتابی می خوندم، به عبارت انسان های با فرهنگ که رسیدم متوقف شدم. با خودم فکر کردم واقعا به چه کسانی انسان های با فرهنگ گفته می شود؟ و البته فکر کنم تعریف انسان های بی فرهنگ راحت تر باشه نه؟ 20 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ جدا گاهی ما که ادعامون گوش آسمونو کر کرده هنوز نتونسته ایم بعضی واژه ها رو برای خودمون معنی کنیم طوطی وار حفظ کرده ایم و هرجایی هم که به ضررمان بوده حذف کرده ایم همیشه هم نصفه خالی لیوانو میبینیم آدم با فرهنگ آدمیه که بی فرهنگ نباشه!!!! 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ قبل از هرچیزی باید فرهنگ تعریف بشه و معیارهای سنجش و قیاس 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ داشتم کتابی می خوندم، به عبارت انسان های با فرهنگ که رسیدم متوقف شدم. با خودم فکر کردم واقعا به چه کسانی انسان های با فرهنگ گفته می شود؟ و البته فکر کنم تعریف انسان های بی فرهنگ راحت تر باشه نه؟ سهیل جان ا گه فرهنگ لغت دهخدارو نیگاه کنی می بینی .. دهخدا با اون همه سوادش نتونسته فرهنگو درست معنی کنه .. "مجموعه پیچیده ای است که در برگیرنده دانستنیها , اعتقادات ,هنرها , اخلاقیات ,قوانین ,عادات وهرگونه توانایی دیگری است که بوسیله انسان بعنوان ع...." . . .حالا ما که جای خود داریم .. 10 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آدم با فرهنگ کسیه که آشغال پفکشو رو زمین نندازه! 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ ادم با فرهنگ کسیه که حد شوخی رو بدونهفکر نکنه خیلی نمکه 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ آدمی که بی فرهنگ نباشه رو بهش میگن با فرهنگ 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ آدمی که بی فرهنگ نباشه رو بهش میگن با فرهنگ افرین خیلی زحمت کشیدی یک امت رو از جهل نجات دادی:ws28: 5 لینک به دیدگاه
mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ آدمی که بی فرهنگ نباشه رو بهش میگن با فرهنگ درسته فرنوش جان،به قول شاعرکه میگه: فرهنگ ازکه آموختی!!؟ از بی فرهنگ 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ کسی که دیگران رو به خاطر خودش ضایع و له نکنه , حرمت انسانیت رو نگه داره , خودش رو برتر فرض نکنه , آرامش دیگران بی جهت ازشون نگیره 6 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ adame ba farhang.yani khodam. 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ به نظرم کسی با فرهنگه که بتونه به عقاید دیگران احترام بذاره بتونه بدون توهین از عقایدش دفاع کنه بتونه دیگرانو درک کنه و کلا آزاری واسه دیگران نداشته باشه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده