soheiiil 24251 ارسال شده در 10 مهر، 2010 داشتم کتابی می خوندم، به عبارت انسان های با فرهنگ که رسیدم متوقف شدم. با خودم فکر کردم واقعا به چه کسانی انسان های با فرهنگ گفته می شود؟ و البته فکر کنم تعریف انسان های بی فرهنگ راحت تر باشه نه؟ 20
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2010 جدا گاهی ما که ادعامون گوش آسمونو کر کرده هنوز نتونسته ایم بعضی واژه ها رو برای خودمون معنی کنیم طوطی وار حفظ کرده ایم و هرجایی هم که به ضررمان بوده حذف کرده ایم همیشه هم نصفه خالی لیوانو میبینیم آدم با فرهنگ آدمیه که بی فرهنگ نباشه!!!! 8
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 10 مهر، 2010 قبل از هرچیزی باید فرهنگ تعریف بشه و معیارهای سنجش و قیاس 7
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 10 مهر، 2010 داشتم کتابی می خوندم، به عبارت انسان های با فرهنگ که رسیدم متوقف شدم. با خودم فکر کردم واقعا به چه کسانی انسان های با فرهنگ گفته می شود؟ و البته فکر کنم تعریف انسان های بی فرهنگ راحت تر باشه نه؟ سهیل جان ا گه فرهنگ لغت دهخدارو نیگاه کنی می بینی .. دهخدا با اون همه سوادش نتونسته فرهنگو درست معنی کنه .. "مجموعه پیچیده ای است که در برگیرنده دانستنیها , اعتقادات ,هنرها , اخلاقیات ,قوانین ,عادات وهرگونه توانایی دیگری است که بوسیله انسان بعنوان ع...." . . .حالا ما که جای خود داریم .. 10
Avenger 19333 ارسال شده در 6 آبان، 2011 آدمی که بی فرهنگ نباشه رو بهش میگن با فرهنگ افرین خیلی زحمت کشیدی یک امت رو از جهل نجات دادی:ws28: 5
mehdi.f 269 ارسال شده در 6 آبان، 2011 آدمی که بی فرهنگ نباشه رو بهش میگن با فرهنگ درسته فرنوش جان،به قول شاعرکه میگه: فرهنگ ازکه آموختی!!؟ از بی فرهنگ 4
El Roman 31720 ارسال شده در 6 آبان، 2011 کسی که دیگران رو به خاطر خودش ضایع و له نکنه , حرمت انسانیت رو نگه داره , خودش رو برتر فرض نکنه , آرامش دیگران بی جهت ازشون نگیره 6
victoria_r 7682 ارسال شده در 20 آبان، 2012 به نظرم کسی با فرهنگه که بتونه به عقاید دیگران احترام بذاره بتونه بدون توهین از عقایدش دفاع کنه بتونه دیگرانو درک کنه و کلا آزاری واسه دیگران نداشته باشه. 1
ارسال های توصیه شده