ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ تازه خوب شده بود مردیم انقد حفای پاستوریزه زدیم:icon_razz:ok ادامه نمیدم.... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ تو باز از سر درس و مقشت پا شدی اومدی فضولی :banel_smiley_52: برو بشین ادبیاتتت رو بخون حالا چرا لجت در میاد ؟ دارم الکترونیک میخونم مثلا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ حالا چرا لجت در میاد ؟دارم الکترونیک میخونم مثلا کجا لجم در اومد من به این شعار اعتقاد دارم :jawdrop: همیشه حق با مشتریه :167: :167: :167: بخون ببببنم شاید این بیس و امیتر حاجتتتتتتتتو داد ماتادور درین مشترک 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اسپانیا قهرمانه.... اخه هلندم شد تیم................:icon_pf (34): ماتادورها امشب جام رو بالای سر میبرن......... از الان میگم که این طرفدارای هلند خودشونو اماده کنن.... واقعیت تلخه عزیزان...........:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اسپانیا قهرمانه....اخه هلندم شد تیم................:icon_pf (34): ماتادورها امشب جام رو بالای سر میبرن......... از الان میگم که این طرفدارای هلند خودشونو اماده کنن.... واقعیت تلخه عزیزان...........:icon_pf (44): باش تا............................ :167: :167::167: ماتادور های............................. لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ کجا لجم در اومد من به این شعار اعتقاد دارم :jawdrop: همیشه حق با مشتریه :167: :167: :167: بخون ببببنم شاید این بیس و امیتر حاجتتتتتتتتو داد ماتادور درین مشترک لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ باش تا............................ :167: :167::167: ماتادور های............................. همچنان تو توهمی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ همچنان تو توهمی تو هم باش تا صبح کلکتورت بدمد :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ تو هم باش تا صبح کلکتورت بدمد :icon_pf (34): جوجه رو بعد برد spanishمیشمرن 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ من اومدم قهرمانی اسپانیا رو تبریک بگم و برم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ من اومدم قهرمانی اسپانیا رو تبریک بگم و برم افرین لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ باش تا............................ :167: :167::167: ماتادور های............................. ای وای چرا گریه میکنی. هنوز که نباختید. حتما اگه تلاش کنید جام بعد قهرمانید.............:ws28: این جام حق ماتادورهاست. اسپانیا قهرمانه. اینقدرم جوش نزنید سرنوشت رو نمیشه تغییر داد.......... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ جوجه رو بعد برد spanishمیشمرن بشمر خوبه برات ریاضیییت برا کنکور قوی میشه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ ای وای چرا گریه میکنی.هنوز که نباختید. حتما اگه تلاش کنید جام بعد قهرمانید.............:ws28: این جام حق ماتادورهاست. اسپانیا قهرمانه. اینقدرم جوش نزنید سرنوشت رو نمیشه تغییر داد.......... :jawdrop::jawdrop: رو که نیست زیاد حرف بزنییید به سوییییییییس میگم بیاد آ آ آ آ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop: رو که نیست زیاد حرف بزنییید به سوییییییییس میگم بیاد آ آ آ آ امشب مشخص میشه............:icon_pf (44): پیشاپیش نایب قهرمانیتون رو تبریک عرض مینمایم............:ws28: پسر قول بده افسرده نشیا. اسپانیا قویتره دیگه............ هنوز هیچ کس جرات پیدا نکرده با من سر قهرمانی اسپانیا تو تاپیک حاج قارون................... شرط ببنده.:167: مشخصه چرا؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ امشب مشخص میشه............:icon_pf (44):پیشاپیش نایب قهرمانیتون رو تبریک عرض مینمایم............:ws28: پسر قول بده افسرده نشیا. اسپانیا قویتره دیگه............ هنوز هیچ کس جرات پیدا نکرده با من سر قهرمانی اسپانیا تو تاپیک حاج قارون................... شرط ببنده.:167: مشخصه چرا؟ مشخص میشه........................ برو یکی رو گیر بیار به من چه.............................:ws2: من که یه نفر رو که گیر اوردم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ مشخص میشه........................ برو یکی رو گیر بیار به من چه.............................:ws2: من که یه نفر رو که گیر اوردم قیافه ی شما وقتی اسپانیا قهرمان میشه دیدنیه.....:ws28: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ قیافه ی شما وقتی اسپانیا قهرمان میشه دیدنیه.....:ws28: ما که بخیل نیستیم همیشه رجب به بار هم رمضون اما باش.................. لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اینقدر این هشت پا میفهمه من شنیدن ا.ن تصمیم داره بره بخردش تو تصمیم گیری های مهم کمکش کنه ماشا... خارجیه دیگه البته کار درستی می کنه من شنیدم مردم میگن"ترجیح میدم برم آلمان و یه هشت پا برام تصمیم بگیره تا اینکه ایران بمونم و یه می....ن برام تصمیم بگیره " 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ ما که بخیل نیستیم همیشه رجب به بار هم رمضون اما باش.................. ای وای چی شد قهرمان نشدید که..:ws28: من که گفتم از دوم شدن در جام لذت ببرید..............:eyepopping: عیب نداره. امیدوارم جام بعد به ارزوهاتون برسید.:4chsmu1: حالا بیاین شادی کنین که ماتادورها قهرمان شدند...........:w330::give_present::w31::shad::2rqfst4::62izy85::persiana__hahaha::dancegirl2::flowerysmile::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w36::w71::icon_pf (19): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده