pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بنظرت یکن سخت نیس:shame: ایرانی میتواند 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ ایرانی میتواند خودت میدونی کجا باید بری؟برو دیگه اینجا چیکار داری؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ خودت میدونی کجا باید بری؟برو دیگهاینجا چیکار داری؟ کجای کاری رفتم و برگشتم 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ کجای کاری رفتم و برگشتم بهتره حواست باشه هی در رفت و امد باش لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ مرگ بر این هشت پا پیشگو که هر چی بدبختیه از گور این هشت پا بلند میشه اخه چرا هنوز سرخش نکردن:w00: گفتم بعد از اون پیشگوییییییی که در مورد المان کرد تا الان تو روغن سرخ شده که نتونه را فینال و رده بندی رو پیشبینی کنه:icon_pf (34): اگر گیرم می یفتاد زنده زنده میخوردمش:167: جهنم از.............................. :banel_smiley_52: تو اخرین پیشگوییی که این 8 پا ..............................(سانسور شد) اسپانیا رو قهرمان جام دونسته:icon_pf (34): بابا بی کی باید بگم که هلند قهرمانه اخرین پیشگوی این هشت پا...............................(سانسور شد) قهرمان اسپانیا:icon_pf (34): نایب قهرمان هلند سوم المان چهارم اروگوئه بحث رو منحرف نکنید. لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ ما که امشب اختاپوس سرخ شده میخوایم بخوریم..:167: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ ولی من مطمدنم آرژانتین قهرمان میشه طفلکی!!!....دچار عدم باور شدی؟!!!:there: منمن اول ارژانتین بودم ولی حالا اسپانیام .... اسپانیا قهرمانه....:Laie_28: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اين رو به عنوان يه طنز از كنارش بگذريد اينم جديدترين پيشگويي هشت پا عکسش منفی 18 سال بود سانسور کردم :ws28: خدا رحمتت کنه 3 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :ws28:خدا رحمتت کنه كيو ؟؟ چيو ؟؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ كيو ؟؟چيو ؟؟ نگییییییییییییییییییین 1 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ نگییییییییییییییییییین :ws44: عجب ... باشه حالا كه دست به يكيه منم پاك ميكنم ديگه هم باهمتون قهلم :w00: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ عجب ... باشه حالا كه دست به يكيه منم پاك ميكنم ديگه هم باهمتون قهلم :w00: اولا دست به 2 تا ههههههه دوما نگییییییییین :ws44: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اولا دست به 2 تا ههههههه دوما نگییییییییین :ws44: نبینم ناراحت باشییییییییییییی از توهم هلند اومدی بیرون لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بابا این بیچاره ها دارن به حال تو دل میسوزونن که به خاطر عسکه فاتحت خونده میشه نیگین جون:banel_smiley_52:فک کنم به زودی سربازان امام زمان هشت پای بدبختو هم سرخ کنن بدن چینیا بخورن 1 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بابا این بیچاره ها دارن به حال تو دل میسوزونن که فاتحت خونده میشه:banel_smiley_52:فک کنم به زودی سربازان امام زمان هشت پای بدبختو سرخ کنن تموم شد ديگه :jawdrop: ادامش نديم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ نبینم ناراحت باشیییییییییییییاز توهم هلند اومدی بیرون تو باز از سر درس و مقشت پا شدی اومدی فضولی :banel_smiley_52: برو بشین ادبیاتتت رو بخون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده