spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ فقط تراکتورسازی تبریز :whistle::whistle: :ws28: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ اسپانیا قهرمانه.....:ws2: هلندم میتونه از دوم شدن در جام لذت ببره. چه اختاپوس بگه چه نگه ما تادورها فردا جام رو بالای سرشون خواهند برد............:w16: انها لایق این مقامند.............. طرفدارای هلند سعی کنید با این واقعیت کنار بیاین.................. لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ فک کنم کسی برنده میشه که اون اسانس رو میریزه تو نام کشوری که این هشت پام ناخودآگاه و بخاطر اون اسانس میره طرف همون اسم. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ پس یه اختاپوس برای تیم شما تصمیم میگیره نه شما برای بازیتون ؟ :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: فعلا این 8888888888888888888888 پا سواره و ما پیاده :167: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ فک کنم کسی برنده میشه که اون اسانس رو میریزه تو نام کشوری که این هشت پام ناخودآگاه و بخاطر اون اسانس میره طرف همون اسم. بابا این پدر نیامورزیده تمام پیش بینی هاش رو فقط در یک صندق انجام داده تمام پیش بینی هاش رفته تو صندق سمت راست :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ آره در هر صورت هلند قهرمان ميشه اين پيش بيني منه ولی تو که دو پایی:whistle: مرگ بر این هشت پا پیشگو که هر چی بدبختیه از گور این هشت پا بلند میشه اخه چرا هنوز سرخش نکردن:w00: گفتم بعد از اون پیشگوییییییی که در مورد المان کرد تا الان تو روغن سرخ شده که نتونه را فینال و رده بندی رو پیشبینی کنه:icon_pf (34): اگر گیرم می یفتاد زنده زنده میخوردمش:167: جهنم از.............................. :banel_smiley_52: تو اخرین پیشگوییی که این 8 پا ..............................(سانسور شد) اسپانیا رو قهرمان جام دونسته:icon_pf (34): بابا بی کی باید بگم که هلند قهرمانه اخرین پیشگوی این هشت پا...............................(سانسور شد) قهرمان اسپانیا:icon_pf (34): نایب قهرمان هلند سوم المان چهارم اروگوئه چرا نفرین میکنی هان:w13: پس یه اختاپوس برای تیم شما تصمیم میگیره نه شما برای بازیتون ؟ :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: اینقدر این هشت پا میفهمه من شنیدن ا.ن تصمیم داره بره بخردش تو تصمیم گیری های مهم کمکش کنه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ ولی تو که دو پایی:whistle: چرا نفرین میکنی هان:w13: نفرین نکنم چی کار کنم دلم خنک نمیشه اینقدر این هشت پا میفهمه من شنیدن ا.ن تصمیم داره بره بخردش تو تصمیم گیری های مهم کمکش کنه :icon_pf (34): نگو الان سهیل با زنجیر میاد :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): نگو الان سهیل با زنجیر میاد :icon_pf (34): :ws3: 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): نگو الان سهیل با زنجیر میاد :icon_pf (34): زنجیرشو قلف کردم به نرده حراست دانشگاه! شوما راحت باش...:smiley (18): لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ زنجیرشو قلف کردم به نرده حراست دانشگاه!شوما راحت باش...:smiley (18): قربون دستت پس اون کلیدشم بنداز تو چاه توالت 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ نه...کلیدش دست spowه....اونم که تا ازش بیگاری نکشه قلفشو وا نمیکنه! بالاخره ممکنه دلش واسه داداشش بسوزه :ws2: 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ بالاخره ممکنه دلش واسه داداشش بسوزه :ws2: نمیسوزه...من سجادو میشناسم....سوسوز آپارار سوسوز گتیرر! (ترجمه تحت اللفظی:بی آب میبره،بی آب برمی گردونه!) لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ زنجیرشو قلف کردم به نرده حراست دانشگاه!شوما راحت باش...:smiley (18): طوطئه علیه سهیل جان خودم :167: عزیز دلم جیگرم :167: . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . قربون دستت این امین رو هم........... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ نمیسوزه...من سجادو میشناسم....سوسوز آپارار سوسوز گتیرر!(ترجمه تحت اللفظی:بی آب میبره،بی آب برمی گردونه!) خوب براش تو راه اب میوه میگیره لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ نه...کلیدش دست spowه....اونم که تا ازش بیگاری نکشه قلفشو وا نمیکنه! باید کیلیدش ر میدادی دست مسئولان ک ه ر .................. :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ طوطئه علیه سهیل جان خودم :167: عزیز دلم جیگرم :167: قربون دستت این امین رو هم........... من تو خونه انبر سوسماری دارما...درجا قلفشو 2 تیکه میکنه! خوب براش تو راه اب میوه میگیره حالا شاید ساندیس خورش بکنه...ولی آبخور...آلله و اعلم... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ من تو خونه انبر سوسماری دارما...درجا قلفشو 2 تیکه میکنه! حالا شاید ساندیس خورش بکنه...ولی آبخور...آلله و اعلم... نه بابا با یه چیز ببند که حد اقل بتونم یه 3 4 تا تاپیک چیز دار بزنم ساندیس خورش کن دعات میکنه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ باید کیلیدش ر میدادی دست مسئولان ک ه ر .................. :icon_pf (34): مینداختنش تو بطری نوشابه:ws28: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ مینداختنش تو بطری نوشابه:ws28: به نظرم بندازیمش توی یه گوی دایره ای شکل بهش بگیم برو یه گوشه بشین (تو یه زاویه بشین:jawdrop:) 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ به نظرم بندازیمش توی یه گوی دایره ای شکل بهش بگیم برو یه گوشه بشین :jawdrop::obm: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده