pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ مرگ بر این هشت پا پیشگو که هر چی بدبختیه از گور این هشت پا بلند میشه اخه چرا هنوز سرخش نکردن:w00: گفتم بعد از اون پیشگوییییییی که در مورد المان کرد تا الان تو روغن سرخ شده که نتونه را فینال و رده بندی رو پیشبینی کنه:icon_pf (34): اگر گیرم می یفتاد زنده زنده میخوردمش:167: جهنم از.............................. :banel_smiley_52: تو اخرین پیشگوییی که این 8 پا ..............................(سانسور شد) اسپانیا رو قهرمان جام دونسته:icon_pf (34): بابا بی کی باید بگم که هلند قهرمانه اخرین پیشگوی این هشت پا...............................(سانسور شد) قهرمان اسپانیا:icon_pf (34): نایب قهرمان هلند سوم المان چهارم اروگوئه 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ اين 8 پا دقيقا کيه؟؟ اگه ميشه يه خورده از خودش بگو 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ فقط ماتادورها......هورااااااااااااااااااااااااااا :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ مافیا میخواد هلند قهرمان بشه.... حالا این 8 پا میخواد بره خودشو بکشه..همینه که مافیا میگه 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ ولی من مطمدنم آرژانتین قهرمان میشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ اين 8 پا دقيقا کيه؟؟ اگه ميشه يه خورده از خودش بگو عامل اصلی بدبختی تیم های بازنده اس:167: گفتم اخر سر بازی نیمه نهاییی تو روغن سرخش کردن اما انگار هنوز زنده اس:w00: من هلندم رو میخوام:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ ولی من مطمدنم آرژانتین قهرمان میشه ایول دمت گرم 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ آره در هر صورت هلند قهرمان ميشه اين پيش بيني منه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ نخیر فقط اسپانیا :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ ولی من مطمدنم آرژانتین قهرمان میشه :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ ایول دمت گرم نخند ماتادرو.................................. این رو ببببببنید و یه کم............. 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ نخند ماتادرو.................................. این رو ببببببنید و یه کم............. چه ربطی داشت نارنجی 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ این جام در دستانه ماتادورهاست هوراااااااااااااااااا :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ ولی خیی عجیبه ها....یعنی دانشمندا اصلاً رو این پدیده کار نکردن؟ کدوم پدیده .............. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ چه ربطی داشت نارنجی خودم هم نمی دونم ماتادور................. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ کدوم پدیده .............. اون پدیده رو میگه............... :167: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خودم هم نمی دونم ماتادور................. ها چته می خندی؟؟؟؟؟؟؟ من ماتادور نیستم! هویجوری دلم می خواد اسپانیا ببره 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ این جام در دستانه ماتادورهاست هوراااااااااااااااااا :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v از خودتون مایه بزارید نه.............. شما که تا حالا قهرمان نشدیییید میرید جام از مردم میدزدید میزارییید اینجا.......... لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ ایبی یوخ....دوزلر...دوزلر! نه دیرسن؟مطمئن اول.نمنه من دیرمیشدم دوز ایده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده