Atre Baroon 19624 ارسال شده در 9 مهر، 2010 موقع امتحانات ما میرفتیم طبقه بالای خونمون و باسه خودمون درس میخوندیم و اونم عجب خوندنی و همونجام کار میکردیم حالا امتحانات تمومیده و این اتاق کارم به این وضع در اومده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این میز اتو اینجا چیکار میکنه؟! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اونم ماکتام و بقیشم تو ساکو پلاستیکه چقد من مرتبم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20
jonny depp 8297 ارسال شده در 9 مهر، 2010 خوبه که موقع امتحانای منو میدیدی چی می گفتی اون گلا چیه اونجا؟ 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2010 خوبه که موقع امتحانای منو میدیدی چی می گفتیاون گلا چیه اونجا؟ خب شمام عکس بگر بزار :girl_yes2: گل؟؟؟؟؟؟؟کدوم گل؟:jawdrop: 3
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 9 مهر، 2010 خوبه موقع امتحانات اینجوره. این وضع خوبی داره. زیاد شلوغ نیست 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2010 خوبه موقع امتحانات اینجوره. این وضع خوبی داره. زیاد شلوغ نیست اخه موقعی که امتحان ندارم مامانم میاد دعوام میکنه پس مجبورم جمعش کنم ولی موقع امتحانات چیزی نمیگه و خیلییییییییییییییییی ازادم :62izy85: 4
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 9 مهر، 2010 باز خوبه فقط موقع امتحانات اینطوریه . اتاق من که 24 ساعته اینطوریه و موقع تحویل پروژه هم اصلا نمیتونی توش راه بری 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2010 باز خوبه فقط موقع امتحانات اینطوریه . اتاق من که 24 ساعته اینطوریه و موقع تحویل پروژه هم اصلا نمیتونی توش راه بری یعنی از ترم بعد اتاقم بدتر ازین میشه؟ کی میاد جمعش کنه؟ :ws44: 2
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 9 مهر، 2010 یعنی از ترم بعد اتاقم بدتر ازین میشه؟کی میاد جمعش کنه؟ :ws44: آره دیگه . خوب نیاز نیست که جمع بشه . فایده نداره بالاخره باز شلوغ میشه 4
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2010 آره دیگه . خوب نیاز نیست که جمع بشه . فایده نداره بالاخره باز شلوغ میشه :ws44: مامانمو چیکار کنم؟:girl_in_dreams: 3
میلاد 24047 ارسال شده در 9 مهر، 2010 پایین عکس سمت راست زیر میز عکسه یه خانومه افتاده زمین اون کیه و اونجا چیکار میکنه؟:w00: 2
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 9 مهر، 2010 :ws44: مامانمو چیکار کنم؟:girl_in_dreams: کم کم طبیعی میشه واسش 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2010 :w58::w58: منم اینجوریم ولی نه دیگه تا این حد خب عکس بگیر بزار پایین عکسسمت راست زیر میز عکسه یه خانومه افتاده زمین اون کیه و اونجا چیکار میکنه؟:w00: :jawdrop:اون که عکس خانوم نیس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کم کم طبیعی میشه واسش واقعا میشه؟!:62izy85: 3
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 9 مهر، 2010 خب عکس بگیر بزار :jawdrop:اون که عکس خانوم نیس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واقعا میشه؟!:62izy85: حتما میشه . اگر هم نشه مامانت شوتت میکنه بیرون از خونه 1
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2010 حتما میشه .اگر هم نشه مامانت شوتت میکنه بیرون از خونه حتمن یه خاطره جالبی میشه :girl_in_dreams: 2
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 9 مهر، 2010 فک کنم تجربه کردی نه؟! نزدیک بود تجربه کنم که دانشگاه شهرستان قبول شدم و فرار کردم 1
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2010 نزدیک بود تجربه کنم که دانشگاه شهرستان قبول شدم و فرار کردم پس خدا خیلی بهت رحم کرد 2
ارسال های توصیه شده