Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ موقع امتحانات ما میرفتیم طبقه بالای خونمون و باسه خودمون درس میخوندیم و اونم عجب خوندنی و همونجام کار میکردیم حالا امتحانات تمومیده و این اتاق کارم به این وضع در اومده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این میز اتو اینجا چیکار میکنه؟! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اونم ماکتام و بقیشم تو ساکو پلاستیکه چقد من مرتبم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خوبه که موقع امتحانای منو میدیدی چی می گفتی اون گلا چیه اونجا؟ 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خوبه که موقع امتحانای منو میدیدی چی می گفتیاون گلا چیه اونجا؟ خب شمام عکس بگر بزار :girl_yes2: گل؟؟؟؟؟؟؟کدوم گل؟:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خوبه موقع امتحانات اینجوره. این وضع خوبی داره. زیاد شلوغ نیست 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خوبه موقع امتحانات اینجوره. این وضع خوبی داره. زیاد شلوغ نیست اخه موقعی که امتحان ندارم مامانم میاد دعوام میکنه پس مجبورم جمعش کنم ولی موقع امتحانات چیزی نمیگه و خیلییییییییییییییییی ازادم :62izy85: 4 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ باز خوبه فقط موقع امتحانات اینطوریه . اتاق من که 24 ساعته اینطوریه و موقع تحویل پروژه هم اصلا نمیتونی توش راه بری 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ باز خوبه فقط موقع امتحانات اینطوریه . اتاق من که 24 ساعته اینطوریه و موقع تحویل پروژه هم اصلا نمیتونی توش راه بری یعنی از ترم بعد اتاقم بدتر ازین میشه؟ کی میاد جمعش کنه؟ :ws44: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ یعنی از ترم بعد اتاقم بدتر ازین میشه؟کی میاد جمعش کنه؟ :ws44: آره دیگه . خوب نیاز نیست که جمع بشه . فایده نداره بالاخره باز شلوغ میشه 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ آره دیگه . خوب نیاز نیست که جمع بشه . فایده نداره بالاخره باز شلوغ میشه :ws44: مامانمو چیکار کنم؟:girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ :w58::w58: منم اینجوریم ولی نه دیگه تا این حد 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ پایین عکس سمت راست زیر میز عکسه یه خانومه افتاده زمین اون کیه و اونجا چیکار میکنه؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ :ws44: مامانمو چیکار کنم؟:girl_in_dreams: کم کم طبیعی میشه واسش 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ :w58::w58: منم اینجوریم ولی نه دیگه تا این حد خب عکس بگیر بزار پایین عکسسمت راست زیر میز عکسه یه خانومه افتاده زمین اون کیه و اونجا چیکار میکنه؟:w00: :jawdrop:اون که عکس خانوم نیس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کم کم طبیعی میشه واسش واقعا میشه؟!:62izy85: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ خب عکس بگیر بزار :jawdrop:اون که عکس خانوم نیس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واقعا میشه؟!:62izy85: حتما میشه . اگر هم نشه مامانت شوتت میکنه بیرون از خونه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ حتما میشه .اگر هم نشه مامانت شوتت میکنه بیرون از خونه حتمن یه خاطره جالبی میشه :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ حتمن یه خاطره جالبی میشه :girl_in_dreams: 100% شک نکن 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ 100% شک نکن فک کنم تجربه کردی نه؟! 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ فک کنم تجربه کردی نه؟! نزدیک بود تجربه کنم که دانشگاه شهرستان قبول شدم و فرار کردم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ نزدیک بود تجربه کنم که دانشگاه شهرستان قبول شدم و فرار کردم پس خدا خیلی بهت رحم کرد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده