spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیز هراز چندگاهی عکسها به عنوان گوشه ای از خاطرات ما در دوربینمان یا درمموری موبایل یا هرجایی که سیو میکنیم یا درالبوم عکسمان ماندگار میشوند اینا هم عکسهایی هست که باقی موندن وخودم انداختم خوشحال میشم نظرتونو بدونم موفق باشیم 16 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ عکس بالایی اول جاده استاراست اینا هم عکسایی هستن که باهاشون یه بوران واقعی رو میتونید احساس کنید ساعت سه نصف شب سرکار گرفتم اینارو 28 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ دودکش نیروگاهی که بیش از 210 متر ارتفاع داره اون سرش ناپیدا همینه دیگه برای رسیدن به بالای دودکش بیشتر از یک ساعت پله نوردی مداوم نیازه دی: 18 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ اون گردی کوچولو که بالاسرم مشخص بود انتهای همین برج خنک کن خشک نیروگاهیه که درارتفاع بالای 150 متری قرار گرفته 17 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ میشه بگید این عکسا مال کدوم نیروگاهه؟ 3 لینک به دیدگاه
silent for ever 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ حرفه ای عکس می گیرید مهندس.:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ میشه بگید این عکسا مال کدوم نیروگاهه؟ مال نیروگاههای سبلان وسهند بودن 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ گل خشخاش! گل خشخاش بیرون بیا بیرون بیا وقت بهایه.... 12 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ سلام خسته نباشید به نظر من این یکی خیلی خوبه فقط اگه اون نوره آخره جاده نبود بهتر بود البته من خودم با این جوری ادیت کردن مخالفم اما شاید بعضی وقتا لازم شه:flowerysmile:در کل رنگ بندی خوبی داره 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ با اجازه صاحب تاپیک منم چند از عکسامو اینجا می ذارم . . . . حیاط مامان بزرگم1 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده