H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ تیر، ۱۳۸۹ استاد عباس كاتوزيان كه در سال1302در تهران متولد شد؛ هنرجوی هنرستان كمال الملك بود و بعدها در سال ۱۳۲۲ نايب رييس اين هنرستان نيز شد. گفته ميشود تنها نقاش ايرانی بهشمار میرفت كه در سال ۱۳۵۲ آثارش در كنار آثار استاد كمال الملك در مجلس شورای ملی بهمعرض تماشا قرارگرفت. كاتوزيان پنج نمايشگاه در آمريكا، دو نمايشگاه فرانسه، يك نمايشگاه درانگلستان، ۲۸ نمايشگاه انفرادی در تهران و ۹ نمايشگاه در آبادان برپا كرد ورفت. برخي از آثار اين استاد نقاش در موزههای استان قدس رضوی، موزه بوداپست، موزه سلطنتی اروپا و... بهيادگار مانده است. 7 1 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان، ۱۳۸۹ mina۱۹۹۰ گفته است: این چقده شبیه منه! اری! خیلی شبیهته !! 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان، ۱۳۸۹ h a m i d گفته است: اری!خیلی شبیهته !! من خوگشل ترما،واستادنش که انگار خودمم! 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان، ۱۳۸۹ mina۱۹۹۰ گفته است: من خوگشل ترما،واستادنش که انگار خودمم! جدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما مطمونی که ما شما را قبلا نگرفته ایم؟ لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان، ۱۳۸۹ abolfazlrastegar گفته است: جدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما مطمونی که ما شما را قبلا نگرفته ایم؟ جاااااااااان؟؟؟؟؟؟؟ خب شبیمه مگه چیه! 1 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان، ۱۳۸۹ mina۱۹۹۰ گفته است: من خوگشل ترما،واستادنش که انگار خودمم! اب درکوزه و ما تشنه لبان می گردیم ! لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان، ۱۳۸۹ h a m i d گفته است: اب درکوزه و ما تشنه لبان می گردیم ! ااا!!!! تو این عسکه رو دوس داری؟؟؟ لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان، ۱۳۸۹ mina۱۹۹۰ گفته است: ااا!!!! تو این عسکه رو دوس داری؟؟؟ 19 !! عکس ! خیر ! لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان، ۱۳۸۹ h a m i d گفته است: 19 !!عکس ! خیر ! ولی این عصکه خیلی تورو دوس داره! لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان، ۱۳۸۹ mina۱۹۹۰ گفته است: ولی این عصکه خیلی تورو دوس داره! 18 !!! لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان، ۱۳۸۹ mina۱۹۹۰ گفته است: جاااااااااان؟؟؟؟؟؟؟خب شبیمه مگه چیه! لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان، ۱۳۸۹ abolfazlrastegar گفته است: جااان!!! احساساتت برام تعریف نشده اس.تو چرا خجالت کشیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان، ۱۳۸۹ mina۱۹۹۰ گفته است: جااان!!!احساساتت برام تعریف نشده اس.تو چرا خجالت کشیدی؟ :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان، ۱۳۸۹ mina۱۹۹۰ گفته است: این چقده شبیه منه! چقدر زشتی پس لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان، ۱۳۸۹ farfaraway گفته است: چقدر زشتی پس بی سلیقه!!! من از این خوشگل ترم لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان، ۱۳۸۹ h a m i d گفته است: یادم نمیاد اثری برام اینقدر واقعی بوده باشه؛نمیدونم چرا دوست دارم این دوتارو بغل کنم لینک به دیدگاه
farfaraway 223 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان، ۱۳۸۹ mina۱۹۹۰ گفته است: بی سلیقه!!!من از این خوشگل ترم خب حالا:icon_razz: خودشو لو داده؛بزور میخواد بگه خوشگلم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده