Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ الان در 700 متری همینجا که نشستم یکی هست میایی ؟ از اینم خوشکل تره لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ الان در 700 متری همینجا که نشستم یکی هست میایی ؟ از اینم خوشکل تره آدرس لطفا...:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ آدرس لطفا...:4chsmu1: گفتیم میایی بریم یعنی ادرس نمیخواد خودم میرسونمت . لینک به دیدگاه
soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ آدرسش رو داری؟:4chsmu1: دم خونمون یه 200 متر بالاتر:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ دم خونمون یه 200 متر بالاتر:4chsmu1: پس تو ادرس اینو به من بده منم ادرس یه مک دونالد لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ پس تو ادرس اینو به من بده منم ادرس یه مک دونالد خودت کم فست کوفت می خوری... بچه ی مردمم می خوای فست کوفت خور کنی؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ خودت کم فست کوفت می خوری... بچه ی مردمم می خوای فست کوفت خور کنی؟:w00: حالا یکی دوبار میخورن .بچه هم نیستند که عادت کنند ولی من زمان دبیرستان دزدکی که مادرم ندونن از کنتاکی میخوردم بد نبود ها . لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ حالا یکی دوبار میخورن .بچه هم نیستند که عادت کنند ولی من زمان دبیرستان دزدکی که مادرم ندونن از کنتاکی میخوردم بد نبود ها . خدایی فرنچ فریز ( سیب زمینی سرخ کرده) مک دونالد محشره 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ خدایی فرنچ فریز ( سیب زمینی سرخ کرده) مک دونالد محشره ما بهش میگیم پومز فریتز .. ولی میدونستی مثلا تعدادی همبرگر که میپزه اگه مثلا به علتی مشتریه رفت واینا اضافی اومد بعد از چند دقیقه فقط میریزن توی سطل اشغال و حتی به مشتری های دیگه که همون وقت سر برسن نمیدن _؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ ما بهش میگیم پومز فریتز .. ولی میدونستی مثلا تعدادی همبرگر که میپزه اگه مثلا به علتی مشتریه رفت واینا اضافی اومد بعد از چند دقیقه فقط میریزن توی سطل اشغال و حتی به مشتری های دیگه که همون وقت سر برسن نمیدن _؟ جدی می گی؟؟؟؟؟ نمی دونستم! 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ جدی می گی؟؟؟؟؟ نمی دونستم! اره من چند گزارش مستند و دوربین مخفی هم دیدم که بعضی ها هم در دوربین مخفیه این کار رو نکردند یعنی اگه ادره بهداشت بفهمه درشون رو فورا تخته میکنه بهداشت هم وقتی میره یکی از کاراش چک کردن اون روغنه داغه س که تو از سیب زمنی هاش میخوری با همون داغی نوک دستگاهی توش میذارن که ببینن روغنه زاد باش سرخ نکرده باشن اونم هی باید زود دوریخته بشه لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ آر یو اسپمینگ؟؟؟؟ no but you can delet the spams thanks لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ طراحی داخلی رستوران های مک دونالد شرکت طراحی داخلی SHH، اخیرا" وظیفه طراحی داخلی برای چندین شعبه از مجموعه رستوران های "مک دونالد" را در نقاط مختلف انگلیس بر عهده گرفته. از چند سال قبل، شعبه های اروپایی مک دونالد، شروع به تغییر در طراحی های داخلی خود کردند، به طوری که هم اکنون بعضی از شعبات آن از بهترین نمونه های یک طراحی داخلی مدرن و معاصر است. البته شاید به نظر شما هم این همه رنگ تند که در این طراحی ها صورت گرفته بیشتر اشتهای مشتریان را کور می کند تا اینکه آنها را تحریک به خوردن کند، ولی این امر برای این صورت گرفته که نسل جوانی که اکثریت مشتریان این فست فود ها را تشکیل میدهند، تمایل بیشتری به استفاده از آنها داشته باشند، به عبارت دیگر این محل ها فقط برای غذا خوردن نیست، بلکه محلی است که شما میتوانید در آن چند دقیقه ای را به گپ زدن با دوستتان بپردازید. در نمونه های جدید این طراحی ها، قرار گرفتن صندلی های راحت تر به جای صندلی های پلاستیکی قبلی، اضافه شدن المان های طاقچه مانندی برای خوردن غدا در همان محل، قرار گرفتن چند دست مبل و همچنین نور پردازی های مدرن تر، مد نظر قرار گرفته که تمام اینها نکاتی است که رستوران هایی با این سبک را با دیگر رستوران های سنتی و کلاسیک متمایز می کند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ رستوران conduit در طراحی داخلی این رستوران طراح به صورت بارزی از خطوط عمودی و افقی استفاده نموده که به این وسیله ایستایی ودر عین حال آرامش را به مشتریان خود القا می نماید .استفاده دکوراتور از نور کم و فضای نسبتاً تاریک و رنگ های تند و تیره نوعی راز آلودگی را در فضای این رستوران ساطع می کند. استفاده از اجزاء دکوری لوله مانند به صورت خطوط افقی و عمودی حال و هوایی صنعتی را به این مکان داده و از نگاهی انتزاعی تداعی کننده تار و پود های یک پارچه است. شکل کلی طراحی از حیث انتخاب متریال ، کمیت و کیفیت آن و همچنین نور پردازی ؛مینی مالیستی صورت گرفته که انتخابی برازنده برای نوع کاربرد این محیط است. 3 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۸۹ عکس هایی از دکوراسیون یک رستوران عکس هایی از دکوراسیون یک رستوران عکس هایی از دکوراسیون یک رستوران عکس هایی از دکوراسیون یک رستوران 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ شرکت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، طراحی بسیار ساده ای برای یک اغذیه فروشی در پرتغال در نظر گرفته که به عنوان یک رستوران کوچک هم کار میکند. راه ورودی مغازه به وسیله ی یک در پنجره ای بزرگ است که روبروی یک میدان باز میشود و در تابستان به طور کامل مانند یک در بزرگ عمل میکند. در داخل هم قفسه های زیادی دور تا دور دیوارها انواع محصولات را به مشتریان عرضه میکنند. قسمت بار مغازه، به وسیله ی کاشی هایی که نقوش پرتغالی دارند، از قسمت عمومی جدا شده است. قسمت سقف هم پوشیده از نقوشی تکرارشونده است که به وسیله ی اشعه ی لیزر بر روی تخته ای نازک برش داده شده است. برای یک دست شدن میز وسط مغازه با دیواره ها و بار، تکه ای سنگ مرمر بر روی میز گذاشته شده … برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده